Zwanger

Geboortekaartjes: dit zijn dé trends

woensdag, 16 november 2022
Ben je druk bezig met het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje? Wat is er toch veel keus! Wij hebben vijf trends voor je op een rij gezet op onze Pinterestpagina.

Trend 1: Verschillende vormen

Zoals je ook op ons Pinterestbord geboortekaartjes kan zien, is het een trend om de geboortekaartjes van je kleintje in een speciale vorm te laten maken. Hartjesvormen, ovalen of een leuke bloem zijn populair. Het is ook een trend om af te stappen van de hoekige vormen en te kiezen voor ronde hoeken.


Trend 2: Babyspullen

Als je een lief en neutraal kaartje wil voor je kleintje is het een trend om tekeningen en afbeeldingen van babyspullen toe te voegen op je kaartje zoals een wiegje of babykleertjes. Combineer dit met zachte en neutrale kleuren voor een verrassend mooi effect. De combinatie van zachte en neutrale kleuren met de tekeningen of afbeeldingen van babyspullen kun je zien op ons Pinterestbord geboortekaartjes.


Trend 3: Bloemenweide

Als je een zacht, fris en lief geboortekaartje wil voor je kleintje past deze trend helemaal bij jou. Combineer verschillende soorten bloemen, als droogbloemen, waterverfbloemen en bloemen kransen met neutrale kleuren voor een speels effect.


Trend 4: Fluweel geboortekaartje

Als je wil laten weten dat er een lief, klein wondertje is geboren dan past de trend van een fluweel geboortekaartje helemaal bij jou. Door het velvet geboortekaartje, dat lijkt op fluweel, krijg je een luxe en warm geboortekaartje voor je kleintje.


Trend 5: Astrologie

Als je wil gaan voor een luxe, magische en mysterieuze uitstraling van het geboortekaartje, dan past een astrologiegeboortekaartje helemaal bij jou en je kleintje. Zoals je kunt zien op ons Pinterestbord heb je veel mogelijkheden bij het thema astrologie als geboortekaartje voor je kleintje. Je kan het sterrenbeeld van je kindje op het kaartje zetten, kiezen voor een kaartje met sterren en het heelal, maar ook kiezen voor een kaartje met zonnetjes, maantjes en regenbogen. Om te zorgen dat je het helemaal eigen maakt voor je kleintje kan je kiezen voor verschillende kleuren achtergronden.

 

Lees ook: