Digitale perskamer

Perscontact

Sofie van Leeuwen
Sofie van Leeuwen
Brand Marketing Manager

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Negenmaandenbeurs 2025.

De perskamer biedt een rustige plek. Gratis wifi is hier beschikbaar en rond lunchtijd is hier een mogelijkheid om een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en vragen kunnen aan onze gastvrouw gesteld worden. Waardevolle apparatuur kan hier in bewaring worden gegeven.

De perskamer is van 19 t/m 22 februari 2025 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot de sluitingstijd van de beurs.

Persaccreditatie

Journalisten die informatie en toegang willen hebben tot de Negenmaandenbeurs hebben persaccreditatie nodig. Deze accreditatie wordt uitsluitend verleend om journalistieke berichtgeving mogelijk te maken. De Negenmaandenbeurs rekent geen registratiekosten voor geaccrediteerde persvertegenwoordigers. Accreditatie kan worden aangevraagd vanaf januari 2025.
 
Voorwaarden voor accreditatie »

Presentaties & Lanceringen

Wil jij jouw nieuwe product of -event extra in de schijnwerpers zetten? De Negenmaandenbeurs is dé autoriteit op het gebied van alles wat met baby's te maken heeft. Of het nu gaat om de lancering van een innovatief product, een spetterende opening, of een bijzonder event, wij zijn erbij! Het uitnodigen van de Negenmaandenbeurs biedt jou de unieke kans om exposure te krijgen op onze social media kanalen en website, met als doelgroep aanstaande en jonge ouders. Stuur je uitnodiging naar negenmaandenbeurs@rai.nl