Praktische Info

Wanneer is de Negenmaandenbeurs?

De Negenmaandenbeurs is van woensdag 14 t/m zaterdag 17 februari 2024. Op woensdag en zaterdag zijn we open van 11:00 - 18:00 uur. Op donderdag en vrijdag van 11:00 - 21:00 uur.

Tickets

Tickets voor de Negenmaandenbeurs zijn nu verkrijgbaar. We starten met een tijdelijke 1+1 gratis actie, dus wees er snel bij!

TICKETS

Wat is er te doen?

Op de Negenmaandenbeurs vind je diverse experts die hun kennis en ervaring graag met je delen. Of het nu gaat om voeding, verzorging, slaapadvies of andere aspecten van het ouderschap. Het is ook de ideale plek om een dagje lekker te shoppen. Je vindt er ruim 350 merken met trendy items voor je baby, peuter en voor jezelf.

PROGRAMMA

Locatie

De Negenmaandenbeurs vindt plaats in RAI Amsterdam. De ingang van de Negenmaandenbeurs is bij Entree C. De ingangen zijn te vinden via de algemene RAI plattegrondHet adres van de RAI is Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam. Bekijk via onderstaande link hoe je met de auto of het OV bij de RAI komt.

REIZEN

Eten

Op het foodtruck terras vind je ook dit jaar weer de heerlijkste snacks en gerechten. Een greep uit het assortiment: overheerlijke verse curries, diverse tosti’s, Italiaanse pasta's en friet met verschillende toppings.

Kolven en voeden

In onze luxe voedingslounge heb je de mogelijkheid om in alle rust je kleine te voeden.

Verschonen

Op de Negenmaandenbeurs is er een verschoningsruimte waar je in alle rust je kleintje kan verschonen met gratis luiers en billendoekjes.

Plattegrond

De plattegrond is binnenkort beschikbaar. 

Parkeren

Op 17 februari wordt de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam gehouden, samen met de Huishoudbeurs. Wij raden bezoekers aan, vooral op deze drukke dag, gebruik te maken van het openbaar vervoer vanwege beperkte parkeergelegenheid.

PARKEREN