Online Adverteren

Wil jij je bedrijf, merk of product presenteren aan aanstaande en jonge ouders? Dan biedt de Negenmaandenbeurs volop mogelijkheden! Naast promotie op het fysiek evenement van woensdag 19 t/m zaterdag 22 februari in de RAI Amsterdam bieden wij ook yearround online mogelijkheden om onze doelgroep te bereiken.

Bekijk hier een deel van de online mogelijkheden of neem direct contact met ons op. 

Partner Content Artikel

Plaats een artikel over jouw merk, product of dienst dat je bij onze doelgroep onder de aandacht wil brengen. Het artikel wordt geredigeerd, voorzien van de juiste thematags en voorzien van de juiste (branded) links naar jouw site. We plaatsen het artikel op negenmaandenbeurs.nl en nemen hem mee in onze nieuwsbrief en op onze socials.

Tarief: € 1.250,00

Social media

Breng je product onder de aandacht met een winactie op Instagram. Een winactie zorgt voor (merk)bekendheid, engagement en extra volgers. Liever een reguliere post? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarief: € 750,00

Banner

Versterk je boodschap met een banner op onze site. Neem contact met ons op voor de bereikcijfers en de verschillende mogelijkheden.

E-mail

Met een database van ruim 71.000 abonnees is de Negenmaandenbeurs nieuwsbrief hét medium om met jouw doelgroep in contact te komen. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals een banner, advertorial of een dedicated mailing.

Mogelijkheden

  • Banner | € 365,00
  • Advertorial | € 550,00
  • Partner nieuwsbrief / Dedicated mailing | € 4.260,00

Meer informatie & contact

Negenmaandenbeurs
Isabel Vermeer-Rotermundt
Senior Sales Consultant

Heb je vragen over deelname aan Negenmaandenbeurs of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!