Tickets_Negenmaandenbeurs


 • 31-12-2023 23:00

  Wist je dat de huid van een baby maar liefst vijf keer dunner is dan die van een volwassene? Je kunt je dus voorstellen dat de babyhuid daardoor extra gevoelig is. Zeker de huid rondom de billetjes. Deze krijgt namelijk flink wat te verduren door het dragen van een luier. Kiezen voor het juiste billendoekje is dan ook erg belangrijk. Daarom houden wij bij WaterWipes onze doekjes het liefst zo puur mogelijk. Benieuwd geworden naar onze doekjes? Wij zetten alle voordelen voor je op een rij!

 • 1-11-2023 23:00

  Sinds 2014 specialist in alcoholvrije kwalitatief hoge wijnen, bubbels, cocktails, spirits & meer

 • 31-10-2023 23:00

  AMERSFOORT –Samen op pad met je baby is het leukste wat er is. Wist je dat je baby al vanaf drie maanden mee kan in een Babboe bakfiets? Babboe bakfietsen is ook dit jaar weer te vinden op de Negenmaandenbeurs en op het vernieuwde bakfietsparcours kun je diverse bakfietsen bekijken en uitproberen.

 • 31-1-2023 23:00

  De geboorte van een kindje is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Om dit moment te koesteren, is een vintage sieraad het perfecte geschenk. Het is een stukje geschiedenis waar je met de geboorte van een baby een hoofdstuk aan kunt toevoegen. Bij Eleonora Vintage Jewelry vind je daarom een ruime collectie vintage sieraden met birthstones. Dit zijn edelstenen die traditioneel worden geassocieerd met de maand waarin iemand geboren is.

 • 15-12-2022 23:00

  Ruim de helft van de Nederlandse ouders van kinderen in de leeftijd tot drie jaar heeft zorgen of frustraties als het gaat om de slaap van hun kindje ‘s nachts. Dit blijkt uit onderzoek van NovioCare, medtech specialist en ontwikkelaar van PIKO – prikkelarme slaapomgeving voor baby’s. Voor ouders is de slaap van hun baby net zo belangrijk als voeding en veiligheid. Enerzijds voor de ontwikkeling van het kind, maar ook om als ouder zelf de energie te behouden om goed voor het kind te kunnen zorgen.