Nieuws deelnemers & merken


  • 31-1-2023 23:00

    De geboorte van een kindje is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Om dit moment te koesteren, is een vintage sieraad het perfecte geschenk. Het is een stukje geschiedenis waar je met de geboorte van een baby een hoofdstuk aan kunt toevoegen. Bij Eleonora Vintage Jewelry vind je daarom een ruime collectie vintage sieraden met birthstones. Dit zijn edelstenen die traditioneel worden geassocieerd met de maand waarin iemand geboren is.

  • 30-11-2022 23:00

    Sieraden zijn dé items die je outfit helemaal afmaken. Je doet ze ’s ochtends om en ’s avonds voor het slapen weer af. Het zijn dé pieces die een verhaal vertellen. Gekregen van je oma, liefde of gewoon voor jezelf omdat je het verdiend hebt. Een sieraad heeft een bijzonder verhaal en een vintage juweel al helemaal. Eleonora Vintage Jewelry weet dat als geen ander en haalt de mooiste sieraden van over de hele wereld, zodat jij een volgend hoofdstuk kan toevoegen aan het verhaal.

  • 31-10-2022 23:00

    Dolly Bakfiets maakt Nederlandse topkwaliteit elektrische bakfietsen voor zorgeloos bakfietsplezier. Sinds 2011 ontwikkelen en produceren wij de Dolly helemaal zelf in Nederland. Omdat we hem zelf ook hebben en we dagelijks Dolly berijders spreken, is de Dolly inmiddels -vinden wij- de beste bakfiets. We horen regelmatig: ‘Onze Dolly is de beste aankoop ooit’ en dat geloven we direct. Een Dolly zorgt voor vrijheid en heerlijke woon-crèche-werk-crèche-supermarkt-woon ritjes. Daarnaast betekent een Dolly meestal een auto minder op de weg. Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al ruim 10 jaar in beweging met de unieke service aan huis voor vrijblijvende proefrit, service én onderhoud.