Avondkaartenactie Negenmaandenbeurs


 • 15-1-2023 23:00

  Thule Yepp, het slimme, veilige en functionele fietszitje, ontworpen voor dagelijkse ritjes, komt binnenkort op de markt met een nieuwe versie. Dit iconische fietszitje zal comfortabeler en kleurrijker zijn dan ooit tevoren. Thule Yepp 2 heeft een update gekregen met nieuwe tijdloze kleuren en een design die de klassieke look respecteert en tegelijkertijd een grote stap voorwaarts zet.

 • 15-12-2022 23:00

  Ruim de helft van de Nederlandse ouders van kinderen in de leeftijd tot drie jaar heeft zorgen of frustraties als het gaat om de slaap van hun kindje ‘s nachts. Dit blijkt uit onderzoek van NovioCare, medtech specialist en ontwikkelaar van PIKO – prikkelarme slaapomgeving voor baby’s. Voor ouders is de slaap van hun baby net zo belangrijk als voeding en veiligheid. Enerzijds voor de ontwikkeling van het kind, maar ook om als ouder zelf de energie te behouden om goed voor het kind te kunnen zorgen.

 • 11-12-2022 23:00

  BIBS GEBRUIKT NATUUR ALS INSPIRATIEBRON VOOR DE NIEUWE INFINITY FOPSPEEN

 • 31-10-2022 23:00

  WIEBELTOREN VAN BIBS STIMULEERT FANTASIE EN CREATIVITEIT VAN KINDEREN

 • 31-10-2022 23:00

  Dolly Bakfiets maakt Nederlandse topkwaliteit elektrische bakfietsen voor zorgeloos bakfietsplezier. Sinds 2011 ontwikkelen en produceren wij de Dolly helemaal zelf in Nederland. Omdat we hem zelf ook hebben en we dagelijks Dolly berijders spreken, is de Dolly inmiddels -vinden wij- de beste bakfiets. We horen regelmatig: ‘Onze Dolly is de beste aankoop ooit’ en dat geloven we direct. Een Dolly zorgt voor vrijheid en heerlijke woon-crèche-werk-crèche-supermarkt-woon ritjes. Daarnaast betekent een Dolly meestal een auto minder op de weg. Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al ruim 10 jaar in beweging met de unieke service aan huis voor vrijblijvende proefrit, service én onderhoud.

 • 30-10-2022 23:00

  Ben je in verwachting en op zoek naar mooie babyspulletjes? Is je vriendin zwanger of wil je een collega verrassen met een origineel kraamcadeau? Neem dan een kijkje bij Pommie. Bij dit nieuwe babymerk shop je de leukste gebreide verzorgingsproducten voor je kindje.

 • 15-5-2022 22:00

  Dit jaar viert de iconische Tripp Trapp® stoel een bijzonder jubileum. De Tripp Trapp® werd 50 jaar geleden in Noorwegen ontworpen door Peter Opsvik en kwam in 1972 op de markt. Sindsdien hebben miljoenen kinderen van over de hele wereld op deze stoel aan tafel gezeten en maakten zij vanaf het eerste moment onderdeel uit van het gezin tijdens iedere maaltijd. Dankzij de introductie van de Tripp Trapp® ontstond er een ware revolutie op het gebied van zitmeubels voor kinderen, want deze kinderstoel is briljant in al zijn eenvoud en ontworpen voor iedere fase van de kindertijd en daarna.

 • 9-2-2022 23:00

  Stokke® Clikk™ is ontworpen voor een moeiteloze maaltijd. Je zet 'm simpel in elkaar en haalt 'm ook zo weer uit elkaar. Je maakt 'm eenvoudig schoon en omdat 'ie zo licht is, verplaats je 'm zo van de ene naar de andere kamer. En nu maakt de Clikk™ je huis ook nog een stukje stijlvoller, dankzij drie nieuwe, opvallende kleuren die geïnspireerd zijn op de Scandinavische natuur: Fjord Blue, Black Natural en Midnight Black.

 • 20-9-2021 22:00

  Babe pure baby food is door de vakjury van de Baby Innovation Award verkiezing in de categorie Feeding gekozen tot beste babyvoeding van 2022. Een bevestiging dat de Babe maaltijdpotjes, gezond, innovatief en heerlijk zijn.