Programma

In de afgelopen editie van de Negenmaandenbeurs waren er ruim 350 merken te vinden in maar liefst drie hallen met de allernieuwste producten, trends, innovaties en mooie aanbiedingen. Naast grote merken als Babypark, Maxi-Cosi en Zeeman vond je dit jaar ook verschillende nieuwe merken met duurzame en mooie producten. Behalve shoppen kon je ook deelnemen aan een van onze workshops, een 3D-echo laten maken, een bezoekje brengen aan het pop-up podium of in gesprek gaan met een van de aanwezige experts.


Masterclasses

Op de Negenmaandenbeurs 2024 waren er tientallen masterclasses om je kennis te verbreden. Er kwamen hier verschillende onderwerpen aan bod voor zowel mama's en papa's (to be).

BEKIJK DE MASTERCLASSES

Kim-Lian leest voor uit Dierendorpje

Op het peuter podium was van alles te beleven voor de kleintjes! Zo was Kim-Lian van der Meij dagelijks te zien met de betoverende verhalen en liedjes uit de Dierendorpje boeken. Gitte Spee, mede-auteur en illustratrice, bracht de dieren tot leven terwijl ze live tekende op het podium.

Echostand

Ben je zwanger en ben je benieuwd hoe je kleintje eruit ziet? Op de Negenmaandenbeurs 2024 kon je voor slechts €50,- een 3D echo maken door de gynaecologen en echoscopisten van het UMC. De gehele opbrengst gaat elk jaar naar stichting stop te vroeg bevallen. Tijdens een 3D echo worden de contouren van je baby haarscherp in beeld gebracht. Goed nieuws: grote kans dat je ook op de Negenmaandenbeurs 2025 weer een 3D echo kunt laten maken!

Fietsparcours

Twijfel je over de aanschaf van een bakfiets? Op de Negenmaandenbeurs is er elk jaar de mogelijkheid om een testrit te maken op ons fietsparcours!

Kinderwagen testparcours

Een kinderwagen is een van de grootste aankopen van de uitzetlijst. Een belangrijke aankoop dus! Op de Negenmaandenbeurs kon je op het kinderwagen testparcours jouw favoriete kinderwagens uitproberen. Wel zo fijn voordat je besluit welke voor jou het meest praktisch (én mooi) is, toch?

Baby Innovation Awards

Voor de nieuwste babyproducten ben je aan het juiste adres bij de Negenmaandenbeurs. Maar welke producten zijn het beste, het veiligst én het meest gebruiksvriendelijk? Dat wordt bepaald tijdens de jaarlijkse Baby Innovation Award-verkiezing! Ook dit jaar werden er weer een aantal genomineerden geselecteerd, in 6 verschillende categorieën. De winnaars zijn bekendgemaakt tijdens de Negenmaandenbeurs.

 

 

EHBO CURSUS

Tijdens de Negenmaandenbeurs werden er in samenwerking met EHBO bureau EHBO cursussen gegeven.

LEES MEER

Standactiviteiten

Naast het programma zijn er heel veel leuke activiteiten op onze stands. Deze worden in aanloop naar de beurs bekend gemaakt.

Mini fotoshoot

Op de Romp & Roll-stand kon je een gratis mini-fotoshoot doen! Een professionele fotograaf maakte een foto en bij aanschaf van een romper maakte je bovendien kans om een newbornshoot (t.w.v. €350,-) te winnen.

Kaj Gorgels kwam signeren

Kaj Gorgels kwam langs om zijn nieuwe boek 'Carlos de Gekko' te signeren op de Negenmaandenbeurs! 

Adem in, adem uit podcast

Adem In, Adem uit is een podcast over ’s werelds grootste wonder: De Geboorte. En alles komt langs: Van razendsnel zwanger tot jarenlange fertiliteitstrajecten, van rustige zwangerschappen tot medisch gecompliceerde en we brengen prachtige droombevallingen én verhalen waarin alles ander loopt dan gehoopt. Op de Negenmaandenbeurs vonden er dagelijks opnames plaats met onbekende én bekende Nederlanders.

Inspireren én fotograferen

Tijdens deze masterclass kregen bezoekers leuke tips van experts over hoe je jouw zwangerschap, geboorte of eerste babymaanden kunt vastleggen op de Albelli stand. Er was ook de mogelijkheid om een foto te laten maken van jou en je kleine door een professionele fotograaf.

Kennisplein

Voor vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, de bevalling, de (motorische) of spraak ontwikkeling van je kleintje was er het Negenmaandenbeurs Kennisplein!
Hier stonden verschillende experts voor je klaar aan wie je al je vragen kon stellen. Zo was er een lactatiekundige, anesthesioloog, kinderfysiotherapeut en een babyergonoom.

Op de foto met Nijntje en Dikkie Dik!

Nijntje Pluis én Dikkie Dik waren samen op de Negenmaandenbeurs! Het beroemdste konijn en de leukste kat ter wereld gingen met de kleintjes op de foto.

Voorleesmoment met Babbo’s

Maak je klaar om samen met jouw kindje te genieten van mooie verhalen en grappige rijmpjes! Babbo's stond elke dag op het podium om voor te lezen uit de diverse boeken die te vinden waren in hun duurzame speelboxen.

Workshops

Op de Negenmaandenbeurs waren er verschillende leuke en creatieve workshops van deleukstedingetjes.nl! Zo kon je aan de slag om een mooie dromenvanger, schelpenset, een stolp, kaartenhouder of een grote lijst met jouw familie te maken.

Peuter fietsparcours

Nieuw afgelopen editie was het peuter fietsparcours! Op het parcours vol kleurrijke bochten en verrassende slingers stonden verschillende (loop)fietsjes van Little Dutch klaar om her parcours te betreden.

Beautybar

Op het Negenmaandenbeurs beautyplein stonden verschillende visagisten en haarstylisten voor je klaar om jou er nóg stralender uit te laten zien.

.

Personaliseren

Tijdens de Negenmaandenbeurs was er de mogelijkheid om bij verschillende merken items laten personaliseren. Zo kon je gratis de naam van je kindje in de rugleuning van jouw Stokke Trip Trapp laten graveren! Verder kon je ook verschillende items zoals swaddles, speendoekjes en rugtasjes laten personaliseren bij Atelier Pomme, sweaters laten personaliseren bij Bé-Bé Unique en een Happy Horse konijn of knuffeldoekje laten personaliseren bij Lief.nl .

Bekijk de plattegrond voor de specifieke locaties van de merken!

Speelplein

Dit jaar was er in samenwerking met Kids Party Planner een speelplein voor de kleintjes!

Babybibliotheek

Hier gaven de BoekStart Leesconsulenten je voorleestips en kreeg je inspiratie over de leukste baby-, dreumes- en peuterboeken. Kleintjes konden kleuren en zelf boekjes bekijken.

Kom zingen, dansen én lezen met Monito van Jungle the Bungle

Wist je dat kinderen tot 8 jaar een nieuwe taal leren zonder er moeite voor te hoeven doen? Zonde om deze gave zomaar voorbij te laten gaan! Tijdens de Negenmaandenbeurs was één van de lieve dieren uit Jungle the Bungle op bezoek: allemansvriend Monito!