Winnaars Baby Innovation Award

Woensdag 14 februari is tijdens de Amsterdam Baby Week Industry Dinner de winnaars bekend gemaakt van de Baby Innovation Awards 2024! Op de feestelijke avond maakte de organisatie van de jaarlijkse Baby Innovation Award verkiezing de winnaars bekend in acht categorieën: Mobility, Travel & Safety, Feeding, Care, Furniture & Deco, Toys & Gifts, Green en Design.

Hieronder is alles te lezen over de bekroonde producten.

Winnaar Consumer Award

Hopper 4 seizoenenslaapzak van Lodger!

Voor alle temperaturen: twee aparte slaapzakken: een buitendeel van 3.2 TOG en een binnendeel (zomer)slaapzak van 0.3 TOG, die eenvoudig aan elkaar worden geritst, zodat de slaapzak over de hele lengte op zijn plaats blijft zitten. De 3-deelbare rits loopt door tot de achterkant, waardoor je openingen kunt maken voor gebruik in de autostoel. De verstelbare slaapzak kan meegroeien van maat 68 tot 98.

Lees meer over de Hopper 4 seizoenenslaapzak van Lodger

Winnaars 2024

NIMBEL Baby Carrier

Nimbel is een comfortabele draagzak die rug en schouders niet belast. De enige drager met gepatenteerde Exoframe Technology. De belangrijkste voordelen zijn: 1. Licht en pijnloos dragen, het gewicht van je kind wordt overgebracht naar je heupen in plaats van naar je rug en schouders. 2. Veiliger en makkelijker: door een stevige voorgevormde zitting. 3. Ergonomische rugsteun: stabilisatie voor wervelkolom en heupen.

Bekijk product

Veer Switchback

Een allrounder als de Veer Switchback heb je waarschijnlijk nog nooit gezien! Alles draait om de Veer Switchback stoel. Sluit hem met één klik aan op de verschillende Veer-frames en bereid je voor op verschillende avonturen. 

Bekijk product

Smartrike Ride On

De Extend Ride-On gebruik je van 12 maanden tot 12 jaar, dat is duurzaam en economisch.Drie verschillende stappen voor de 3 fases van de ontwikkeling van je kind.

Bekijk product

Emulait Benelux

De eerste biometrische fles die de moederborst exact nabootst in de hele wereld. De flesvorm van een echte borst, de klieren zoals in een moederborst en de flexibiliteit van een echte tepel.

Bekijk product

Traumeland Wind Baby & Junior matras

Het eerste matras wat gemaakt is van 50% hergebruikte materialen! De kern bestaat uit vlokkenschuim van snijresten (afval). Koudschuim van de ligvlakken wordt gemaakt uit gerecycleerde matrassen van koudschuim. 

Bekijk product

AMICI Cosmetics Refillable Brush

Deze veelzijdige kwast biedt de mogelijkheid om gevuld te worden met zonnebrand, make-up, bodylotion of medicinale crèmes. Deze duurzame kwast draagt bij aan milieubewustzijn door de focus te leggen op het verminderen van plastic afval.

Bekijk product

BeSafe Beyond, Babymatters

BeSafe Beyond bestaat uit een roterende ISOFIX-basis met een apart baby- en kinderzitje. Het babyzitje, met actieve lay-flat functie, gaat bij een botsing trouwens in veiligheidsmodus. Dit in tegenstelling tot andere ‘lay-flat’-zitjes, die plat blijven liggen!

Bekijk product