Verzorging

Dé babykledingtrends van dit najaar

woensdag, 2 november 2022

Soms is het al lastig om voor jezelf een leuke, hippe outfit uit te zoeken, laat staan voor je baby! Hoe kleed je je kleintje comfortabel, maar toch volgens de trends van dit najaar? Op onze Pinterestpagina kan je inspiratie opdoen voor hipste outfits van je kleintje.

Trend 1: Prints

In het najaar je baby aankleden is soms lastig, omdat het zo snel saai en eentonig wordt. Gelukkig zijn prints dit najaar erg populair in de babykledingcollecties. Om de outfit van je baby dit najaar wat vrolijkheid, blijheid en levendigheid uit te laten stralen, werken verschillende prints erg goed.

 

 

Trend 2: Zachte stoffen

Het is leuk als je je kindje helemaal hip aankleedt, maar het is belangrijk dat het voor je kleintje comfortabel zit. De zachte stoffen die nu in de mode zijn, zitten lekker voor je baby en je kindje ziet er trendy gekleed uit. Bij zachte stoffen moet je denken aan teddystof, ribstoffen, katoen en linnen.

 

Trend 3: Setjes

Op ons Pinterestbord Babykleding zie je dat dit najaar de co-ords, ofwel setjes die weer helemaal in zijn voor je baby. Het zit niet alleen lekker en comfortabel voor je baby, maar de setjes zijn ook makkelijk voor de ouders omdat je niet lang hoeft na te denken over wat je je kleintje aantrekt. Het is helemaal in om het boven- en onderstuk van dezelfde lijn en dezelfde kleur te combineren. Bij de setjes zijn de zoete pasteltinten, zachte stoffen, prints en lichte tinten helemaal hip.

   

 

Trend 4: Zoete pasteltinten

In de babycollecties van dit najaar zie je veel de zoete pasteltinten voorbijkomen. Deze kleuren kun je zowel in broeken, sweaters, mutsen en schoenen terug laten komen in de outfit van je baby. Bij zoete pasteltinten moet je denken aan roze, geel, peach, lila en blauw.

   

 

Trend 5: Lichte tinten

Als je lichte tinten kleding met elkaar combineert, krijg je een stijlvolle outfit voor je baby. Door dit najaar af te stappen van de donkere tinten zoals zwart en donkerbruin, en lichte tinten te gebruiken in de outfit van je baby straalt zijn kleding rust en netheid uit.

   

 

Trend 6: Duurzame kleding

Je wilt als ouders zorgen dat de wereld een stukje beter wordt voor de toekomst van je kindje. Je kunt op allerlei verschillende manieren duurzame keuzes maken, zoals in babykleding. Je kunt dan denken aan babykleding dat gemaakt is van duurzame stoffen als bio katoen, bamboe, linnen en lyocell. Ook kun je kleding kopen van tijdloze designs, zodat de kledingstukken meer dan één seizoen meegaan en je ze eventueel kan weggeven zodra je kleintje eruit is gegroeid.

We hebben een paar mooie duurzame merken voor babykleding voor je verzameld.

Extra leuk: deze merken staan ook op de Negenmaandenbeurs 2023! Hier kun je de volledige deelnemerslijst bekijken.

Lees ook: