Bevallingsverhalen bekende moeders
Zwanger Bevalling Mamablogger

6x mooie bevallingsverhalen van bekende moeders

vrijdag, 13 november 2020

Een bevalling is niet zomaar iets. Je wilt je er graag goed op voorbereiden en verhalen van anderen kunnen daarbij helpen. En niet alleen de positieve bevallingsverhalen, juist ook de eerlijke ervaringen van een bevalling kunnen je een beeld geven hoe het mogelijk kan zijn. Los daarvan: uiteraard is geen mens en ervaring hetzelfde en loopt het vaak anders dan verwacht. Volgens velen is de bevalling het meest intense, maar toch ook mooiste, moment van je leven. Hoe hebben andere moeders dat ervaren?

We hebben zes eerlijke en mooie vlogs van bekende moeders over hun bevallingsverhaal op een rij gezet:

1. Channah Koerten
Misschien wel de meest bijzondere bevalling uit dit rijtje: de thuisbevalling van Channah Koerten. Temptation Island-sterren Channah en Quentin, tevens actieve vloggers, hebben de bevalling – die plaatsvond in de woonkamer, onder de neus van zoontje Tiger – vastgelegd op camera. Channah's weeën worden steeds heftiger en voor ze het weten komt het kindje er al aan. Bekijk de vlog:


2. Elise Boers
Elise kun je kennen van de Blonde Tigers of haar eigen YouTube-kanaal. Ze is moeder van een tweeling en vertelt samen met haar vriend Wouter over haar intense, lange maar vooral mooie bevalling. Van samen met Wouter de weeën wegpuffen tot het ultieme gevoel van liefde toen de twee jongens op haar borst werden gelegd. Bekijk de vlog:

3. Sanny zoekt geluk
Oftewel Sanny Verhoeven. Bekend van haar YouTube-kanaal en blog. De bevalling van haar eerste kind leek dagen te duren terwijl de bevalling van haar tweede kind zo voorbij vloog en maar een half uur leek te duren. Naast haar eigen bevallingservaring te delen, deelt ze ook een aantal handige tips voor de bevalling. Bekijk de vlog:

4. Josh Veldhuizen
Eigenaresse van het modemerk Josh V. Josh heeft een hele heftige bevalling gehad waarbij haar eigen gezondheid op dat moment erg achteruitging. Josh vertelt een eerlijk en oprecht verhaal zonder het mooier te maken dan het was. Niet bij iedereen loopt de bevalling voorspoedig en dit bewijst het maar weer. Bekijk de vlog:

5. Youtuber Willemijn van 'Wil & Tien'
Bekend van het YouTube-kanaal ‘Wil & Tien’ waar zij samen met Martine video’s plaats over verschillende onderwerpen, speciaal voor vrouwen. Willemijn heeft een hele positieve ervaring met thuis bevallen en vooral met de bevalling van haar tweede kind. De bevalling heeft haar een enorm gevoel van kracht gegeven. Bekijk de vlog:

6. Youtuber Sarah Rebecca
Bekend van haar eigen YouTube-kanaal. Ze is in 2020 bevallen van haar eerste dochtertje en deelt haar kijk op de bevalling. Ze heeft zonder pijnstilling, een hele snelle bevalling gehad. Ze praat open, eerlijk en tot op zekere hoogte gedetailleerd over deze bijzonder mooie en positieve ervaring. Bekijk de vlog: