Zwanger

Deze BN’ers verwachten in 2021 een kindje

maandag, 11 januari 2021

Afgelopen jaar was een ontzettend gek jaar, bijna alles stond stil... Maar er was ook een hoop mooi babynieuws! Zo waren er flink wat BN'ers die ouders werden, en waren er ook genoeg BN’ers die in 2021 een baby verwachten. Voor hen kon 2020 dan natuurlijk ook niet snel genoeg eindigen. 2021 wordt hopelijk voor iedereen een beter jaar en voor de BN’ers die zwanger zijn hopelijk heel liefdevol en bijzonder. Wij hebben de zwangere BN’ers die in 2021 een kindje verwachten voor je op een rijtje gezet met uiteraard een linkje naar hun Instagram-profiel.

 1. Eva Crutzen
  Deze actrice, zangeres en cabaretière is samen met haar vriend, regisseur Josèff Iping door het dolle: “We vinden onszelf eindelijk aimabel en tof genoeg om onszelf te gaan kopiëren. En dat dat dan ook nog lukt is natuurlijk mega.”
 2. Rose Bertram
  Het wordt het tweede kindje voor het Belgische model en voetballer Gregory van der Wiel. Rose beviel in 2018 van hun eerste dochter, genaamd Naleya.
 3. Candy-Rea Fleur
  De inmiddels bekende vrouw van Ajax-speler Daley Blind is voor de tweede keer in verwachting. In 2019 werden zij ouders van hun eerste kindje, zoon Lowen Dace.
 4. Kim Kötter
  Kim en vriend Jaap Reesema zijn al ouders van twee zoons die beide via ivf zijn verwekt. Het kwam dan ook als een grote verassing dat Kim via de natuurlijke manier zwanger is van jongetje nummer drie.
 5. Marlijn Weerdenburg
  Presentatrice en zangeres Marlijn is in verwachting van haar tweede kindje. Zoon Teun wordt grote broer van een jongetje.
 6. Kraantje Pappie
  Rapper Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah verwachten hun eerste kindje. Het stel is al ruim 10 jaar samen.
 7. Noortje Herlaar
  Musicalster, winnares van de Masked Singer 2020 én vrouw van Barry Atsma is in verwachting. In 2018 verwelkomde de twee al dochter Bobbi.
 8. Jennifer Hofman
  De 39-jarige actrice is samen met haar vriend Dorian in verwachting van hun eerste kindje. “Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven” grapt ze op haar Instagram.
 9. Amber Brantsen
  NOS-nieuwslezeres Amber is zwanger van haar eerste kindje. Er werd tijdens haar eerste trimester veel naar haar gezondheid gevraagd nadat ze onwel werd op televisie: ‘Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix’, schrijft ze.
 10. Sarah Chronis
  Actrice Sarah en haar vriend, acteur Kay Greidanus, zijn in verwachting van hun eerste kindje: ze verwachten in 2021 een zoontje.
 11. Marly van der Velden
  De GTST-actrice is voor de derde keer in verwachting. Marly beviel in 2014 van dochter Sammy-Rose en in 2017 kwam Jackie-Rey ter wereld.
 12. Epke Zonderland
  De topsporter verwacht met zijn vrouw Linda Steen een tweede kindje. Epke en Linda hebben al zoontje Bert, geboren in 2018.
 13. Julie Reinders
  Één van de drie Reinders zussen is in 2020 al bevallen. Julie Reinders is in verwachting van haar eerste kindje samen met vriend Mike. Ze verwachten begin dit jaar een zoontje.
 14. Rome Reinders
  De oudste van de drie: Romé Reinders is in verwachting van een dochtertje samen met vriend Daniël.
 15. Xelly Cabau van Kasbergen
  De jongere zus van Yolanthe en onderneemster is in verwachting van haar tweede kindje samen met vriend Beer. In 2018 kwam zoontje Yono ter wereld.
 16. Ferri Somogyi
  De GTST-acteur zit volgend jaar dubbel in de luiers. Samen met zijn vrouw Noëlle verwacht Ferri en eeneiige tweeling. In 2018 werden zij ouders van dochtertje Véda.
 17. Merel Westrik
  Presentatrice Merel is in verwachting van haar eerste kindje samen met haar vriend Pepijn Crone, voormalig RTL-collega’s. “Nieuw jaar. Nieuw leven”, aldus de presentatrice.
 18. Tabitha
  Zangeres Tabitha, de meest gestreamde artiest van 2019 in Nederland, is in verwachting van haar eerste kindje met vriend Mauron. Het stel is nu 3 jaar samen.
 19. Tommie Christiaan
  Musicalacteur Tommie en zijn vriendin Jamie verwachten samen hun eerste kindje. Tommie heeft al een 7-jarige dochter genaamd Lily uit een eerdere relatie.
 20. Nienke Plas
  YouTube-ster Nienke is samen met haar man Resley door het dolle: ze verwachten samen hun tweede kindje. Het stel werd in 2014 ouders van zoontje Frenky-Dean.
 21. Sanne Langelaar
  "David en ik zijn dolblij dat we eindelijk kunnen delen dat Sam een grote broer gaat worden", zegt de 36-jarige actrice op Instagram. Sanne is samen met acteur David Lucieer in verwachting.
 22. Shary-An
  Zangeres Shary-An verwacht samen met haar vriendin Nena hun allereerste kindje. "We hebben een hele wilde baby daar. Ik kan natuurlijk niet wachten om de kleine lekker in mijn armen vast te houden en heel veel liedjes voor te zingen en te knuffelen en te zoenen.’’, vertelt de 28-jarige zangeres enthousiast tegen de media.

Ook leuk:

Dit zijn de meest bijzondere celebrity namen
Gender reveal? 12x de leukste (en originele) ideeën
- Deze series en films wil je zien als je zwanger of mama bent