Musthaves Advertorial

Nieuwe producten van Alecto baby!

maandag, 5 februari 2018

Ben je benieuwd wat er deze Negenmaandenbeurs voor nieuwe producten zijn voor je kleintje(s)? Alecto baby licht 2 nieuwkomers uit.

Talking Turtle
Nieuw is de Alecto baby Talking Turtle. Dit is een klein apparaatje wat speciaal ontwikkeld is om je kindje te helpen om in slaap te vallen. Dit kleine schildpadje is het beste vriendje van je kindje tijdens bedtijd.

Verhaaltjes vertellen, bij welk kindje is dit geen onderdeel van het vaste bedtijd ritueel? De Talking Turtle heeft 10 voorgeprogrammeerde verhaaltjes speciaal voor het slapen gaan. Kent je kindje de verhaaltjes van buiten of hoort je kindje liever papa’s of mama’s stem, dan kun je ook je eigen verhaaltjes inspreken. Via de app spreek je makkelijk bestaande verhaaltje op met je eigen stem, of lees je het favoriete boek van je kindje voor. Met de app stel je makkelijk je eigen playlist samen.

Met het zachte LED lampje van de Talking Turtle is bang zijn in het donker verleden tijd. En om een goede nachtrust te garanderen heeft het schildpadje ook nog 20 slaapliedjes en rustgevende geluiden. Rust dus voor je kleintje en jezelf.

DVM-250 Babyfoon met camera en super groot scherm

Babyfoons met camera zijn enorm in populariteit gegroeid de afgelopen jaren. Een van de veelgehoorde vragen is of het scherm groter kan. De Alecto baby DVM-250 met super groot scherm is speciaal ontwikkeld om aan deze vraag te voldoen.

Want groot is het scherm: het heeft een diameter van bijna 13 centimeter. Zo kun je makkelijk vanaf de bank je kindje in de gaten houden. En dan ook echt zien wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld als je kindje een beetje ongelukkig op de favoriete knuffel ligt. Door het mooie en duidelijke beeld weet je dus precies wanneer je nodig bent.

Daarnaast heeft de DVM-250 babyfoon met camera alles wat je mag verwachten van een moderne babyfoon. Dus een terugspreekfunctie, temperatuurweergave, een stabiele storingsvrije verbinding, slaapliedjes en uitbreidbaar tot 4 camera’s,

Benieuwd naar deze babyfoon of andere producten? Op de 9 maandenbeurs staat Alecto baby op stand 8.42. Ben je niet aanwezig op de 9 maanden beurs? Op Alectobaby.nl kun je ze allemaal bekijken.

Over Alecto baby
Als het om je kindje gaat, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Alecto baby deelt die zorg. Daarom steekt Alecto baby veel energie in de veiligheid en werking van hun producten. Met Alecto baby weet je dus dat je voor kwaliteit kiest.

En voor al die kwaliteit ben je nooit duurder uit dan nodig is. Dat geeft jou de zekerheid dat je Alecto baby met een gerust hart om hulp kunt vragen.