Event

Peuters opgelet! Veel speelplezier voor peuters op de Negenmaandenbeurs 2020

vrijdag, 24 januari 2020

Tijdens de Negenmaandenbeurs is er dit jaar een heus speelplein in hal 11 voor alle ouders met een kindje t/m 4 jaar. Kom vooral langs want er is allerlei leuks voor ouders en kids!

Wie en wat kun je verwachten?

Met het Ballorig Speelplein, maar liefst 70m2 groot, hoeven ook jouw oudere koters zich niet te vervelen. Op het grote podium in hal 11 wordt er bovendien gezongen en voorgelezen door Kim-Lian van der Meij uit haar boekje Dierendorpje. Papa en mama kunnen naar hartenlust shoppen bij leuke merken als Leopold (Kikker), Billy en Lilly kinderkleding, Gottmer kinderboeken en Kabalt kinderbedmode.

Iedereen houdt van Kikker!

Ook Kikker is weer van de partij én viert een feestje! Je kunt hem ontmoeten bij het podium. Hij leest gezellig voor en gaat graag met de jongste bezoekers op de foto. Op vrijdag 28 februari zijn er twee theatershows van Kikker, van 14:30-15:00 uur en 16:00-16:30 uur.

Het meest complete aanbod voor jou en je baby!

Heb jij onlangs positief getest, ben je al bevallen of verwacht je een baby als bijvoorbeeld pleegouder? Het maakt eigenlijk niet uit. Negenmaandenbeurs is dé plek waar je dan wilt zijn. Van 26 februari t/m 1 maart vind je er de nieuwste snufjes, must-haves voor je uitzet, stylingtips, de liefste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer! Je hart gaat hier gegarandeerd sneller kloppen.

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 11.00 – 22.00 uur. Bezoekers aan de Negenmaandenbeurs bezoeken op dezelfde dag ook gratis de Huishoudbeurs en het Pasar Colour Festival.