Musthaves Advertorial

Een steun in de rug als je zwanger bent

maandag, 9 december 2019

Tijdens je zwangerschap komt er door je groeiende buik een toenemende druk te staan op je onderrug. Hierdoor kunnen dagelijkse activiteiten of een lange werkdag soms pijn en ongemakken veroorzaken. De elastische zwangerschapsband van Cellacare biedt dan uitkomst.

De zwangerschapsband corrigeert namelijk je onderrug, waardoor je automatisch een goede en ontspannen houding aanneemt. Je kunt het gedurende je hele zwangerschap gebruiken, want de steunband heeft een verstelbare pasvorm.

Een consumenten test van WIJ Testmama's heeft de Materna Classic en Comfort zwangerschapsbanden van Vellacare getest en geven een 8!

Hoe kunnen lage rugklachten ontstaan?

Naar mate uw baby in uw buik steeds groter wordt, verandert de vorm van uw wervelkolom. Dat moet ook wel, want als uw wervelkolom zich niet aanpast valt u op een gegeven moment gewoon om. Soms past de wervelkolom zich wat te gemakkelijk aan en ontstaat een houding met een holle rug wat uiteindelijk leidt tot pijn in de lage rug en het bekkengebied. Ook de hormonale veranderingen, kunnen rugpijn veroorzaken. Totaal heeft 58% van alle zwangere vrouwen te maken met lage rug- en bekkenpijn ten gevolge van hun zwangerschap.

Hoe kan rugpijn voorkomen of behandeld worden?

Til geen zware voorwerpen! Als u echt iets moet optillen, zorg er dan voor dat u vanuit uw benen tilt. Houd daarbij uw bovenlichaam recht. Lees op www.cellacare-materna.com meer tips m.b.t. het voorkomen van rugpijn.

Ontwerp zwangerschapsband

Beide varianten; de Cellacare Materna Classic en de Comfort, zijn ontworpen met veiligheid als uitgangspunt, van de fysieke structuur van de bandage tot het materiaal dat daarvoor is gebruikt. De Materna is ontworpen om in de tweede helft van uw zwangerschap u te helpen tijdens uw werk of privé het extra gewicht van uw ongeboren baby te dragen.

Veilig

Met de juiste zwangerschapsgordel kunt u actief blijven en daardoor problemen door rugklachten verminderen. Bandages van hoge kwaliteit  helpen ook helpen om een verkeerde houding te corrigeren. Onderzoek wijst uit dat het gebruik van een abdominale en lumbale ondersteuning geen nadelig effect heeft op de hemodynamica van de foetus.

Voordelen van een zwangerschapsgordel

  • Ondersteunt en stabiliseert de wervelkolom
  • Vermindert de druk op het bekken
  • Corrigeert de positie van de heupen en van de lendenwervels
  • Geeft ondersteuning en een veilig gevoel
  • Verstelbare banden voor individuele aanpassing
  • Bevordert het actiever zijn, zowel privé als in het beroepsleven
  • Wasbaar op 30 graden
  • Kom naar de stand van Lohmann & Rauscher B.V. in hal 11 (locatie 11.101) en ervaar een zwangerschapsgordel zelf en profiteer van een aantrekkelijke aanbieding!