Advertorial

De bankzaken voor uw kind

donderdag, 22 december 2022

Bekijk wat u nu kunt regelen voor later

Als u een kindje verwacht, komt er veel op u af. Gelukkig ook veel leuke dingen, zoals het uitzoeken van de meubels voor de babykamer, het geboortekaartje en een goede kinderwagen. Inspiratie hiervoor doet u op tijdens de Negenmaandenbeurs. Het is ook goed om alvast na te denken over de bankzaken die u kunt regelen voor uw kindje. Bijvoorbeeld als u geld opzij wilt zetten voor een studie of rijbewijs. Bekijk wat u kunt regelen voor uw kind.

De betaalrekening van uw kind

Een eigen kinderrekening is een mooie eerste stap om de waarde van geld te leren kennen. Uw kind leert veilig met geld omgaan, want in de ABN AMRO app of Internet Bankieren stelt u zelf in wat uw kind wel en niet mag doen met de rekening. Ondertussen kijkt u mee op de rekening van uw kind in uw ABN AMRO app of in Internet Bankieren. De kinderrekening is gratis, en als u wilt, kunt u bij de rekening ook een gratis betaalpas aanvragen.

Meer informatie

Het spaarpotje voor uw kind

Voor de grootse plannen die uw kind straks vast en zeker heeft, kunt u nu al beginnen met sparen. De KinderToekomst Spaarrekening is het spaarpotje dat meegroeit met uw kind. U spaart tot aan zijn of haar 18e verjaardag, en geeft daarmee uw kind later een vliegende start als volwassene.

Meer informatie