Advertorial

Terugblik 24baby-photowall: mooiste momenten

donderdag, 22 februari 2024

Van 14 t/m 17 februari stond 24baby op de Negenmaandenbeurs met een photowall. Ze fotografeerden meer dan 3.000 zwangere vrouwen, kinderen en jonge gezinnen. Van zwangerschapsaankondigingen en gender reveals tot gezinsshoots: er zijn veel mooie momenten vastgelegd. Dit waren de bijzonderste momenten volgens Roos (productmanager) en Micky (communitymanager) van 24baby.

Roos en Micky: “De interactie met alle bezoekers was geweldig. Het was bijzonder om de gezichten achter de gebruikers van onze app te zien en ze in het echt te spreken.”

 1. Gender reveal: een emotioneel moment

  “Een van de meest ontroerende momenten was een gender reveal. Een zwangere vrouw besloot ter plekke het geslacht van haar baby bekend te maken. Met een ballon in de hand, waarop ‘Boy’ stond geschreven, stapte ze in onze ballonboog. De reactie van haar vriend was onbetaalbaar, en oma kon haar tranen niet bedwingen. Ook wij pinkten een traantje weg.”

 2. Betrokken familie

  “We zagen talloze families langskomen, maar een bepaalde familie viel echt op door hun hechte band. Opa, oma, zus, nichtje; iedereen was erbij om de aanstaande ouders te ondersteunen. Het was mooi om te zien hoe betrokken ze waren bij de zwangerschap, vooral de aanstaande vader die vol trots vertelde over de ontwikkeling van zijn kindje: “Hij is nu zo groot als een peer!” Hun liefde voor elkaar en voor de baby was overduidelijk aanwezig.”

 3. Het horen van het hartje

  “Tussen alle bolle buiken, waren er ook enkele prille zwangerschappen die ons bijzonder raakten. Een stel vertelde ons vol vreugde dat ze zojuist voor het eerst het hartje van hun baby hadden gehoord. Hun stralende gezichten spraken boekdelen. Het was een moment van puur geluk.”

 4. Bijna de jongste bezoeker
  “Een van de jongste bezoekertjes van de Negenmaandenbeurs was een pasgeboren baby van slechts 11 dagen oud. Haar oudere broertje was nog geen jaar oud. Het was bewonderenswaardig om te zien hoe moeder, ondanks de drukte, vol trots rondliep met haar kersverse gezin. We hopen dat ze zichzelf ook wat tijd en rust gunt.”

Winactie: Maak kans op een EasyWalker Harvey5 t.w.v. €940!

Ben jij ook op de foto geweest bij de 24baby-photowall maar heb je nog niet meegedaan aan de winactie? Doe dan snel mee! Download de 24baby-app gratis en plaats je foto in het Negenmaandenbeurs-topic op  forum. Wie weet win jij een EasyWalker Harvey5 t.w.v. €940! De winnaar wordt op 26 februari bekendgemaakt.

24baby: de app die met je meegroeit

24baby is dé gratis zwangerschaps- en baby-app die met jou meegroeit. Volg de ontwikkeling van je zwangerschap en baby van dag tot dag, deel ervaringen met andere ouders in onze hechte community, of swipe samen met je partner naar de perfecte babynaam. Van kinderwens tot peuter: 24baby groeit met je mee. Download de 24baby-app helemaal gratis