Event

Negenmaandenbeurs 2021: van lente naar zomer-editie

vrijdag, 15 januari 2021

De afgelopen maanden horen we van zowel bezoekers als mooie, gave merken dat ze graag naar Negenmaandenbeurs 2021 willen komen. Door de aanhoudende maatregelen en onvoorspelbare vooruitzichten voor evenementen hebben we echter (met pijn in ons hart!) besloten om Negenmaandenbeurs 2021 nogmaals te verschuiven: van april naar juni.

De nieuwe datum wordt 23 t/m 26 juni 2021.

Met plezier & een gerust hart

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je veilig de Negenmaandenbeurs kan bezoeken. Juist ook als je zwanger bent. De Negenmaandenbeurs zal dan ook volledig corona-proof georganiseerd worden. Alle overheidsvoorschriften worden nageleefd zonder afbreuk te doen aan de gastvrijheid en het gevoel van een dagje uit.

Tickets

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de start ticketverkoop? Houd onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws over ticketverkoop, programma, activiteiten en deelnemende merken.

Geen risico

Het zijn spannende tijden, omstandigheden veranderen soms sneller dan we denken of zouden willen. Als de Negenmaandenbeurs wordt verplaatst of geannuleerd, blijft je ticket geldig voor de eerstvolgende beurs. Of je krijgt het betaalde bedrag terug als je dat tijdig aan ons doorgeeft.

Negenmaandenbeurs 2021, alles op een rij

  • Van 23 tot en met 26 juni 2021
  • Maximaal aantal bezoekers per dag
  • Tickets zijn geldig voor één specifieke datum
  • Houd de nieuwsbrief & socials in de gaten voor de start van de ticket verkoop