• Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  22 - 28 februari 2021

 • Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  22 - 28 februari 2021

 • Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  22 - 28 februari 2021

Tijdens Amsterdam Baby Week zijn de RAI en de stad Amsterdam dé plek waar alles draait om nieuw leven. Een vast moment in het jaar waar consument, bedrijf, maatschappij en politiek elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over hot topics in de babybranche.

Terugblik: Geboortezorg Vakdag op 26 februari 2020

De Geboortezorg Vakdag is bestemd voor zorgprofessionals zoals verloskundigen, kraamverzorgenden en gynaecologen. Met verschillende inhoudelijke programma’s en een Kennisplein waar specialisten u bijpraten over relevante productinnovaties. Aansluitend kunt u de Negenmaandenbeurs bezoeken waar zo’n 200 exposanten hun nieuwste producten en diensten presenteren.

Tijdens de Geboortezorg Vakdag op 26 februari jl. was Prof. dr. Guid Oei aanwezig om zijn bijzondere project ‘kunstbaarmoeder’ toe te lichten.

Meer over Prof. dr. Guid Oei »

Activiteiten 2020

Amsterdam Baby Week
 • Industry Dinner

  Startsein van Amsterdam Baby Week in de Koninklijke Industrieele Groote Club met een feestelijk programma voor genodigden inclusief de uitreiking van de gerenommeerde Baby Innovation Awards.
  Mede mogelijk gemaakt door de VBKV.

  Winnaars Baby Innovation Award 2020 »

  Impressie Industry Dinner »

 • Cursus verloskundigen

  Deze cursus wordt georganiseerd door Dockwerk i.s.m. het vakblad NATAAL met een door de KNOV geaccrediteerd (4,5 pnt) inhoudelijk programma: “Marketing in de praktijk” en “Cliënt met een mening”.

  Dagprogramma »

 • Cursus kraamverzorgenden

  Deze cursus wordt georganiseerd door Kraamzorg Nascholing Nederland i.s.m. het vakblad NATAAL met een door de KCKZ geaccrediteerd (3 punten) inhoudelijk programma: “Bijzonder moederschap” en “Communicatiestijlen”.

  Dagprogramma »

 • Symposium Foetale Echoscopie

  Prof. Eva Pajkrt uit het Amsterdam UMC organiseert dit symposium i.s.m. de Stichting Stoptevroegbevallen voor echoscopisten, verloskundigen en gynaecologen met affiniteit voor prenatale screening.

  Dagprogramma »

 • Negenmaandenbeurs

  Met uw ticket voor de Geboortezorg Vakdag kunt u ook de Negenmaandenbeurs bezoeken! Ruim 200 exposanten presenteren hier hun nieuwste producten en diensten.

  Deelnemers »

Follow us!

Niets missen over Amsterdam Baby Week? Volg ons dan ook op social media:

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Amsterdam Baby Week nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor nieuwsbrief »

Amsterdam Baby Week