• Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  15 - 21 februari 2021

 • Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  15 - 21 februari 2021

 • Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  15 - 21 februari 2021

Tijdens Amsterdam Baby Week zijn de RAI en de stad Amsterdam dé plek waar alles draait om nieuw leven. Een vast moment in het jaar waar consument, bedrijf, maatschappij en politiek elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over hot topics in de babybranche.

Geboortezorg Vakdag

Tijdens Amsterdam Baby Week vindt tevens de Geboortezorg Vakdag plaats. De Geboortezorg Vakdag is bestemd voor zorgprofessionals zoals verloskundigen, kraamverzorgenden en gynaecologen. Met verschillende inhoudelijke programma’s en een Kennisplein waar specialisten u bijpraten over relevante productinnovaties. Aansluitend kunt u de Negenmaandenbeurs bezoeken waar zo’n 200 exposanten hun nieuwste producten en diensten presenteren.

Tijdens de Geboortezorg Vakdag 2020 op 26 februari jl. was Prof. dr. Guid Oei aanwezig om zijn bijzondere project ‘kunstbaarmoeder’ toe te lichten.

Meer over Prof. dr. Guid Oei »

Activiteiten 2021

 • Industry Dinner

  Startsein van Amsterdam Baby Week met een feestelijk Industry dinner voor genodigden inclusief de uitreiking van de Baby Innovation Awards 2021.

  Winnaars Baby Innovation Award 2020 »

  Impressie Industry Dinner »

 • Symposium Verloskundigen

  Dit symposium wordt georganiseerd i.s.m. vakblad NATAAL met een door de KNOV geaccrediteerd inhoudelijk programma. Er zijn twee verschillende programma’s te volgen voor Verloskundigen:

  Programma + registratie »

 • Symposium Kraamzorg

  Dit symposium wordt georganiseerd i.s.m. het vakblad NATAAL met een door de KCKZ geaccrediteerd inhoudelijk programma. Er zijn 4 verschillende programma’s te volgen voor Kraamverzorgenden.

  Programma + registratie »

 • Symposium Foetale Echoscopie

  Prof. Eva Pajkrt uit het Amsterdam UMC heeft in 2020 een Symposium over Foetale Echoscopie georganiseerd i.s.m. de Stichting Stoptevroegbevallen voor echoscopisten, verloskundigen en gynaecologen met affiniteit voor prenatale screening. Het onderwerp en programma voor 2021 is in september bekend.

 • Negenmaandenbeurs

  Met uw ticket voor de Geboortezorg Vakdag kunt u ook de Negenmaandenbeurs bezoeken! Ruim 200 exposanten presenteren hier hun nieuwste producten en diensten.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Amsterdam Baby Week nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor nieuwsbrief »