• Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  24 februari - 1 maart 2020

 • Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  24 februari - 1 maart 2020

 • Amsterdam Baby Week

  Het kennisplatform van en voor de babybranche
  24 februari - 1 maart 2020

Tijdens Amsterdam Baby Week zijn de RAI en de stad Amsterdam dé plek waar alles draait om nieuw leven. Een vast moment in het jaar waar consument, bedrijf, maatschappij en politiek elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over hot topics in de babybranche.

Tijdens Amsterdam Baby Week: Geboortezorg Vakdag op woensdag 26 februari

De Geboortezorg Vakdag is bestemd voor zorgprofessionals zoals verloskundigen, kraamverzorgenden en gynaecologen. Met verschillende inhoudelijke programma’s en een Kennisplein waar specialisten u bijpraten over relevante productinnovaties. Ook is Prof. dr. Guid Oei aanwezig om zijn bijzondere project ‘kunstbaarmoeder’ toe te lichten. Aansluitend kunt u de Negenmaandenbeurs bezoeken waar zo’n 200 exposanten hun nieuwste producten en diensten presenteren.

Meer over Prof. dr. Guid Oei »

Persberichten

- RAI lanceert ‘Amsterdam Baby Week'

Met Amsterdam Baby Week speelt RAI Amsterdam in op de behoefte vanuit de babybranche. Naast de Negenmaandenbeurs voor consumenten geeft Amsterdam Baby Week de babyprofessional ook een ontmoetingsplek.

Lees het persbericht »

Activiteiten

Amsterdam Baby Week
 • Industry Dinner

  Startsein van Amsterdam Baby Week in de Koninklijke Industrieele Groote Club met een feestelijk programma voor genodigden inclusief de uitreiking van de gerenommeerde Baby Innovation Awards.
  Mede mogelijk gemaakt door de VBKV.

  Nominaties Baby Innovation Award 2020 »

 • Cursus verloskundigen

  Deze cursus wordt georganiseerd door vakblad NATAAL met een door de KNOV geaccrediteerd (aantal MIO-punten nog niet beschikbaar) inhoudelijk programma: “Marketing in de praktijk” en “Cliënt met een mening”.

  Dagprogramma en kaartverkoop »

 • Cursus kraamverzorgenden

  Deze cursus wordt georganiseerd door vakblad NATAAL met een door de KCKZ geaccrediteerd (3 punten) inhoudelijk programma: “Bijzonder moederschap” en “Communicatiestijlen”.

  Dagprogramma en kaartverkoop »

 • Symposium Foetale Echoscopie

  Prof. Eva Pajkrt uit het Amsterdam UMC organiseert dit symposium i.s.m. de Stichting Stoptevroegbevallen voor echoscopisten, verloskundigen en gynaecologen met affiniteit voor prenatale screening.

  Dagprogramma en kaartverkoop »

 • Negenmaandenbeurs

  Met uw ticket voor de Geboortezorg Vakdag kunt u ook de Negenmaandenbeurs bezoeken! Ruim 200 exposanten presenteren hier hun nieuwste producten en diensten.

  Deelnemers »

Follow us!

Niets missen over Amsterdam Baby Week? Volg ons dan ook op social media:

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Amsterdam Baby Week nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Aanmelden voor nieuwsbrief »

Informatie voor de pers

Journalisten kunnen contact opnemen met Micky Zuiderwijk, Brand Marketing Manager bij RAI Amsterdam, via m.zuiderwijk@rai.nl of 06 464 37 776.
Amsterdam Baby Week