Het Geboortezorg Congres

Op 16 februari 2024 is het zover: het Geboortezorg Congres vindt plaats in RAI Amsterdam. Het Geboortezorg Congres, voorheen Geboortezorg Vakdag, is een evenement dat tot stand is gekomen in samenwerking met o.a. het Amsterdam UMC en Stichting Stop Te Vroeg Bevallen. Het Geboortezorg Congres is dé gelegenheid voor professionals in de geboortezorg om kennis te vergaren, ervaringen uit te wisselen en de toekomst van deze sector te bespreken.

TICKETS

Programma & thema's

Het Congres biedt zes inhoudelijke programma's die zijn ontworpen voor verloskundigen, echoscopisten, kraamzorg, doula's, lactatiekundigen en verpleegkundigen. Elk programma geeft inzichten en praktische tools die aansluiten bij de specifieke behoeften van de diverse deelnemersgroepen. De programma's zijn geaccrediteerd door KNOV, BEN, V&VN, NVOG, KCKZ, IBCLC en NBvD.

 

Tijdens het Congres komen belangrijke thema's aan bod, zoals het belang van hechting, de toekomst van het geboortesysteem, borstvoeding als cruciaal aspect van de postnatale zorg, het omgaan met onveilige situaties en het verlies van een baby, waarbij professionele ondersteuning en adequate benaderingen centraal staan. 

Het Geboortezorg Congres op 16 februari 2024 is niet alleen een gelegenheid tot leren, maar ook tot netwerken en het aangaan van waardevolle verbindingen binnen de geboortezorggemeenschap. We nodigen alle professionals die betrokken zijn bij de geboortezorg uit om deel te nemen aan deze inspirerende dag vol kennisuitwisseling en innovatie.

Mis deze kans niet om bij te dragen aan een positieve verandering in de geboortezorg. Schrijf je nu in!

 

Foetale Echoscopie

Tijdens het programma Foetale Echoscopie delen meerdere specialisten hun kennis. Het met 5 punten geaccrediteerde programma is te bekijken via onderstaande link.

PROGRAMMA

INSCHRIJVEN

kraamzorg

Kraamzorg

Door de KCKZ met 5 punten geaccrediteerd inhoudelijk programma. Het accreditatie programma is te bekijken via onderstaande link.

PROGRAMMA

INSCHRIJVEN

 

Obstetrie-verpleegkundigen

Dit programma wordt georganiseerd i.s.m. het Amsterdam UMC en de Amstel Academie met een 5 punten V&VN geaccrediteerd programma. Bekijk het accreditatie programma via onderstaande link.

PROGRAMMA

INSCHRIJVEN

Lactatiekundige

Bekijk het programma via onderstaande link.

PROGRAMMA

INSCHRIJVEN

Doula's

Bekijk het met 6 punten geaccrediteerde programma via onderstaande link.

PROGRAMMA

INSCHRIJVEN

verloskunde

Verloskundigen

Door de KNOV met 5,5 punten geaccrediteerd inhoudelijk programma voor verloskundigen. Bekijk het accreditatie programma via onderstaande link.

PROGRAMMA

INSCHRIJVEN