Puur Baby Plaza

Wil je je lifestyle met de komst van je spruit verduurzamen? En zoek je inspiratie? Dan ben je op het Puur Baby Plaza op het juiste adres. Hier kun je duurzame trends zien en deelnemen aan inspirerende activiteiten.

De Puur Baby Plaza ondernemers willen ieder op hun eigen manier bijdragen aan een gezonde en groene toekomst voor onze kinderen. 

Dit jaar barst het plein van duurzame inspiratie voor de moderne mama en papa. Direct bij de entree van hal 8 begint het gezellige plein met houten stands en de hangplanten van Sprinklr start jouw Puur Baby Plaza avontuur. Hier kun je terecht voor de mooiste pure merken.

 

Duurzame innovatieve workshops

Op het Groenten en Fruitplein leer je over de smaakontwikkeling tijdens de zwangerschap en voor je kind. Varieer en ‘Ga voor Kleur’ zodat je kind gezond opgroeit. Tijdens de Negenmaandenbeurs worden er gratis verschillende kleuren groenten en fruit uitgedeeld, met recepten voor tijdens de zwangerschap en voor je baby’s eerste gezonde hapje. Leer met Naty duurzame luiercakes maken, leer je hoe je met Seepje je babykleertjes fris en natuurlijk kunt wassen en maak je bij Squiz je groenten- en fruitsmoothies voor onderweg!

 

Bekijk het hele workshopprogramma »

Wie kun je verwachten?

Kleding

De moderne prints van de kinderkleding van CarlijnQ, Ammehoela en de ‘Geef het door’ kledingsets van Verh!p.

Alles om te slapen en draagdoeken

With a touch of Rose heeft zachte (multi-)functionele producten voor in de slaapkamer en onderweg, alles gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen. Tijdens de Mama Masterclass leer je van Anne-Rose hoe je je kindje kan dragen in een draagdoek.

Dekentjes

Søte Barne lamswollen en biologisch katoenen dekentjes.

Babyverzorging

De natuurlijke babyverzorgingsproducten van Oh-lief en Petit & Jolie.

Wasbare luiers

De wasbare luiers van Kaatje Katoen. Er zijn de gehele beurs consulenten aanwezig om te adviseren hoe je kunt beginnen met wasbare luiers.

Wegwerpluiers en billendoekjes

De wegwerpluiers gemaakt voor 70% van bamboe, natuurlijke verzorgingslijn en billendoekjes van BambyoDe billendoekjes van Water wipes bestaan voor 99,9% uit water.

Supplementen

Laveen is op basis van biologische supplementen en 100% natuurlijk

Flesvoeding

Biologische opvolgmelk van Neolac.

Groenten en fruit snacks

Biologische snacks van groenten en fruit van We Love Veggies.

Voedingsruimte

Op het Puur Baby Plaza is ook een voedingsruimte ingericht waar je terecht kunt om in rust je baby te voeden. Er zijn lactatiekundigen aanwezig voor advies.