Vrijdagavond 17 februari

Onderstaand vind je het programma voor de Negenmaandenbeurs van vrijdag 17 februari. Naast deze programmaonderdelen zijn er nog tal van activiteiten die gedurende de hele dag zijn te bezoeken zoals het bakfietsparcours, de echostand en een verschoningsruimte. Deze vind je hier

18:00 - 18:30 uur

Masterclass: Ergonomisch dragen

Locatie: Masterclass ruimte
Spreker: Draagconsulente
In onze masterclass nemen we je mee in het ergonomisch dragen. We geven je informatie over hoe je veilig jouw kindje kan dragen. Dit doen we met voorbeelden, zo kan jij goed zien op welke manier het dragen veilig is. We verdiepen ons ook in het hechting proces met je kindje, waar het dragen perfect bij aansluit. Na de masterclass heb jij een mooie introductie over dragen, weet je wat ergonomisch dragen is, hoe je veilig kan dragen en weet je waar je onze consulenten kan vinden voor een consult.

18:30 - 19:00 uur

Masterclass: On adventure with dad

Locatie: Masterclass ruimte
Spreker: Kenny Deuss
Kenny Deuss is de trotse vader van Alix (3) en Aster (1). Op zijn Instagram-account @onadventurewithdad deelt hij wekelijks de foto’s die hij met zijn vriendin deelt als ze vraagt of de kindjes oké zijn. De foto’s laten Alix en Aster zien in allerlei absurde avonturen. Tijdens deze masterclass deelt Kenny zijn leukste foto’s, maar tegelijk kun je leren hoe de beste papa te worden voor je kindjes. ""Geloof mij, ik ben al twee hele jaren papa. Ik weet waarover ik spreek!” .

19:00 - 19:30 uur

Masterclass: Fashion for live: zo stijl je jouw zwangere buik!

Locatie: Masterclass ruimte
Spreker: Kek Mama Hoofdredacteur Jannine Berkelaar
Van buikproof broeken tot zwangerschapstruien om in te wonen. Met de workshop van glossy Kek Mama x modemerk C&A style jij jouw belly helemaal on trend. Je bent zwanger en meer vrouw dan ooit. Je wil je comfortabel voelen en er tegelijkertijd mooi uitzien. Kek Mama Hoofdredacteur Jannine Berkelaar geeft samen met een stylist de beste tips om jouw buik te stylen met items die je ook na je zwangerschap nog kunt dragen.

19:00 - 19:30 uur

Masterclass: Wasbare luiers

Locatie: Masterclass ruimte
Één van de meest gestelde vragen over het gebruik van wasbare luiers is toch wel "Maar wat doe je met de poep?" In deze masterclass gaan we, HappyBear en Kaatje Katoen, uitgebreid in op die vraag, want het is veel simpeler dan je denkt.

19:30 - 20:00

Masterclass: Medische pijnbehandeling rondom de bevalling

Locatie: Masterclass ruimte
Spreker: Anesthesioloog
Gefeliciteerd met je zwangerschap! Straks nog even door de bevalling heen en dan kun je eindelijk je baby in je armen sluiten. Hoewel…die bevalling. Als de pijn te heftig wordt is dat nog wel even door de zure appel bijten, of niet? Ontdek tijdens de masterclass Pijnbehandelingen tijdens de bevalling wat er mogelijk is om zo prettig mogelijk te bevallen en hoe je je daar zo goed mogelijk op kunt voorbereiden. Misschien is die appel dan toch niet zo zuur…