Shoppen in festivalstijl op de Negenmaandenbeurs

Shoppen in festivalstijl op de Negenmaandenbeurs

  • 16-11-2018
  • Negenmaandenbeurs
  • Nieuws

Yes, er staat je wat leuks te wachten aankomende editie op de Negenmaandenbeurs. Nieuw: shoppen in festivalstijl in hal 9, compleet met foodtrucks, grappige fotomomentjes en relaxte chillspots!

Weten wat je hier nog meer kunt doen? Wij maakten een handig overzichtje.

Shoppen in festivalstijl

Dat wordt shoppen want startende merken – zoals Geboortesieraden, Geboortepartner en nog veel meer! – verkopen er de leukste hebbedingen. 

Erop uit...

Een bakfiets, mamafiets of een kinderzitje uittesten? Doen! Er wordt een groot parcours aangelegd waar je heel wat meters kunt maken. Zo test je fietsen van bijvoorbeeld Bakfiets.nl of Bigline en kinderzitjes van Urban Iki. En nu er een baby aan zit te komen of net geboren is, heb je ook andere wensen als het gaat om je auto. Want ja, je sleept nogal wat spullen mee maar ook de veiligheid staat opeens nóg hoger op je lijstje. Maar wat is nu eigenlijk de beste gezinsauto en waarom? Breng jouw stem uit op je favoriete ‘ride’ en kom erachter welke auto volgens het Negenmaandenbeurspubliek de beste is!

Hebbeding!

Voor cadeautjes en hebbedingetjes voor een ander of voor jezelf (!) kun je o.a. terecht bij Supercute, Dooky, Pukkiekleding en Gastouderbureau Tiqui.

Beste papa van Nederland

Dat jouw partner de liefste en leukste is voor jullie kindje(s) (én voor jou!), dat zal je waarschijnlijk wel beamen. Maar is hij ook de Beste Papa van Nederland? Hij kan zichzelf bewijzen op de Negenmaandenbeurs en met deze eeuwige roem huiswaarts gaan. Hoe? Papaklas-initiatiefnemers Sander de Heer en Floris Regouin dagen hem uit door hem praktische – maar stiekem best lastige – challenges voor te leggen! Is het – op de klok –  in-en uitklappen van een campingbed of bijvoorbeeld een autostoel bevestigen voor hem een fluitje van een cent, dan is hij misschien wel de gelukkige. De papa met die deze skills het snelst maar ook het meest veilig en secuur uitvoert, gaat met de eer – én een leuke prijs! - naar huis!

Dagelijks wordt de Beste Papa van de Dag bekendgemaakt en aan het einde van de beurs de Beste Papa van Nederland. Meedoen? Kom op donderdag- , vrijdagavond of op zaterdag en zondag naar hal 9.

Vraag het oma

Aan wie kun je je prangende vragen beter stellen dan aan oma? ‘Oma knows best’ en daarom beantwoorden deze doorgewinterde ervaringsdeskundigen jouw vragen. Wie weet hebben zij dé tips & tricks uit grootmoeders tijd die je helpen bij de probleempjes van je kleine spruit ;)

‘Vraag ’t Oma’ vind je ook in hal 9 waar oma’s gezellig met elkaar breien en met smart zitten te wachten om met jou te kletsen én je natuurlijk te adviseren. Er zijn tevens superleuke door hen gebreide babyproducten te koop. Kom je ook langs?

 

Ook leuk om te lezen:

Sneakpeak: deze toffe merken kom je tegen op de Negenmaandenbeurs

- Eerste Pop-up Babyrestaurant van Nederland op de NegenmaandenbeursDeel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »