Shoppen in festivalstijl op de Negenmaandenbeurs

  • 16-11-2018
  • Negenmaandenbeurs
  • Nieuws

Yes, er staat je wat leuks te wachten aankomende editie op de Negenmaandenbeurs. Nieuw: shoppen in festivalstijl in hal 9, compleet met foodtrucks, grappige fotomomentjes en relaxte chillspots!

Shoppen in festivalstijl

Startende merken – zoals Geboortesieraden, Geboortepartner en nog veel meer! – verkopen er de leukste hebbedingen. Een bakfiets, mamafiets of een kinderzitje uittesten? Doen! Er wordt een groot parcours aangelegd waar je heel wat meters kunt maken. Zo test je fietsen van bijvoorbeeld Bakfiets.nl of Bigline en kinderzitjes van Urban Iki. Voor cadeautjes voor een ander of voor jezelf (!) kun je o.a. terecht bij Supercute, Dooky, Pukkiekleding en Gastouderbureau Tiqui. Aanstaande vaders kunnen vast (in wedstrijdvorm) oefenen met het plaatsen van de autostoel in de auto of het opklappen en in de auto zetten van het campingbed. Want ja…dat kun je maar beter alvast even oefenen ;)

Ook kun je er – indien je deze nodig hebt – bijgepraat worden over een goede gezinsauto zodat je straks verantwoord (en met alle spullen…) met je gezinnetje de weg op kunt.

Ook leuk om te lezen:

Sneakpeak: deze toffe merken kom je tegen op de Negenmaandenbeurs

Deel dit artikel

Kom ook naar de Negenmaandenbeurs

Koop nu tickets met korting! »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »
Baby & peuterkleding algemeen