Aha, daarom zijn rompertjes zo gemaakt!

Aha, daarom zijn rompertjes zo gemaakt!

  • 05-04-2019
  • Famme Baby
  • Tips

Serieus, wat waren wij blij geweest als wij dit hadden geweten toen onze kinderen baby’s waren. Maar geen kraamhulp, verloskundige of vriendin die met deze gouden tip kwam. En dus stonden wij te strugglen met onze baby’s na een poepexplosie. Gaat jou na het lezen van dit artikel niet meer gebeuren.

Elke baby krijgt vroeg of laat een keer een ‘Poohnami’. Zo’n gele lavastroom die bij een baby tot de nek toe omhoog kruipt, of als je mazzel hebt halverwege de rug blijft steken. Get the picture? En wat doe je dan als ouder? Je mompelt: ‘Sorry kleintje’ en trekt het rompertje zo snel mogelijk over het hoofd van je kind. Jak! Ondertussen laat je het badje vast vollopen. Geen overbodige luxe na deze ingreep. En dat geldt niet alleen voor je baby.

Dit is de truc

Nu stuitten wij een tijdje geleden op dit filmpje en werkelijk, wat voelden wij ons dom. Waarom hebben we niet eerder gehoord of bedacht dat je dit soort rompertjes (die je in een multi-mega-pak bij bijvoorbeeld de HEMA koopt), zo makkelijk uit te doen waren? Zo is het verschonen na een poepexplosie opeens een koud kunstje. Nou ja, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

 

Watch and learn!Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »