Dit was er allemaal te doen

Gezellig shoppen, leerzame workshops, leuke modeshows en deskundig advies over voeding en verzorging. Eén ding is zeker: van 21 t/m 25 februari hoef jij je niet te vervelen. En omdat wij begrijpen dat je door al dat leuks op de Negenmaandenbeurs het overzicht kwijtraakt, hebben wij alle paviljoens, pleinen en activiteiten op een rij gezet.

 

Bekijk het volledige programma »

Baby Innovation Award

Wat is volgens jou het meest bijzondere, handige en trendy baby- en kinderproduct? De nieuwste snufjes in babyland vind je op de Negenmaandenbeurs! Van een draagzak voor 2 kids tot een fotogeniek ‘Insta boxkleed’ en een handig autostoelalarm. Laat weten welk product volgens jou eeuwige roem verdient door te stemmen en maak hiermee kans op één van de genomineerde producten!

Lees meer »

Baby Shopping Plaza

Voor kleine cadeautjes, accessoires of lieve kleertjes ben je hier helemaal aan het goede adres!

Babykamer Inspiratie

Stoer, lief of helemaal anders dan anders? Loop langs meer dan 25 ingerichte kamertjes op de beurs en ontdek de leukste muurstickers, behangetjes en meubels. Inspiratie gegarandeerd!

Lees meer »

Expert Lounge

Heb je een vraag en zou je die heel graag willen stellen aan mensen die er écht verstand van hebben? Dat kan! Kom langs in de Negenmaandenbeurs Villa, daar vind je de Expert Lounge waar heel veel deskundigen voor jou klaar staan. Of het nu over het perfecte voedingsschema gaat, veiligheid of het slaapgedrag van je kleintje.

Babboe Bakfiets Parcours

Ben je op zoek naar een hippe bakfiets en/of mamafiets? Test er eentje op het speciaal aangelegde Babboe Bakfiets Parcours en win er de nodigde informatie over in.

Nieuw: Hip & Happening

Voor startende ondernemers is er dit jaar speciaal 'Hip & Happening'. Dé plek als je op zoek bent naar leuke en handzame hebbedingetjes, voor jezelf of om cadeau te geven.

Mama Masterclasses

Korte, interactieve sessies waar je zo aan kunt schuiven. Leer en vraag er alles over bijvoorbeeld inbakeren, het knopen van een draagdoek, voeding, slapen, babytaal en meer!

Modeshow

Ook als je zwanger bent, kun je je heel leuk kleden. Plof neer en kijk naar één van de leuke modeshows vol hippe zwangerschapskleding en accessoires.

Nieuw: Negenmaandenbeurs Villa

Je vindt in de Negenmaandenbeurs Villa in hal 9 alle producten die genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award. Ook kun je hier terecht voor de Expert Lounge, de vaders voor een 'Papaklas College' in de Papaklas Lounge, de Geboortekaartjes Straat, creatieve workshops, 3- en 4D echo’s en de Mama Masterclasses.

Papaklas College in de Papaklas Lounge

Is de aanstaande papa wel helemaal klaar voor het vaderschap? Laat ze langskomen in de Papaklas Lounge voor een heus ‘Papaklas College’ waar ze helemaal klaargestoomd worden voor deze spannende, nieuwe periode met een baby. 

 

Peuter Plein

Wie denkt dat een bezoek aan de Negenmaandenbeurs alleen leuk is als je zwanger bent, heeft het mis! Ook voor kersverse ouders met kids t/m 4 jaar is er genoeg te doen! Leer op het Peuter Plein bijvoorbeeld alles over 'ontwikkeling stimulerend spelen' en shop er de leukste boekjes, speelgoed en kleding.

Puur Baby Plaza

Kiezen jullie voor pure leefstijl voor jou en je gezin? Dan ben je bij Puur Baby Plaza aan het juiste adres! Je ontmoet hier ca. 20 'groene' aanbieders & alles over ecologische en biologische producten.

Lees meer »

Webshop Straat

Online shoppen is tegenwoordig niet meer weg te denken. In de Webshop Straat komt de virtuele shopwereld tot leven! Je vindt hier allerlei webshops met leuke, mooie en handige producten die normaal alleen maar online te bestellen zijn.