Dit kun je doen en zien op de Negenmaandenbeurs

Gezellig shoppen, leerzame workshops, leuke modeshows en deskundig advies over voeding en verzorging. Eén ding is zeker: van 20 t/m 24 februari hoef jij je niet te vervelen. En omdat wij begrijpen dat je door al dat leuks op de Negenmaandenbeurs het overzicht kwijtraakt, hebben wij alle paviljoens, pleinen en activiteiten op een rij gezet.

 

Bekijk het volledige programma »

Baby Innovation Award

Wat is volgens jou het meest bijzondere, handige en trendy baby- en kinderproduct? De nieuwste snufjes in babyland vind je op de Negenmaandenbeurs! Van een draagzak voor 2 kids tot een fotogeniek ‘Insta boxkleed’ en een handig autostoelalarm. Laat weten welk product volgens jou eeuwige roem verdient door te stemmen en maak hiermee kans op één van de genomineerde producten!

Lees meer »

Baby Winkelstraat

De Baby Winkelstraat vind je in de gezellige festivalhal (9) waar je o.a. bij startende merken kunt shoppen voor de leukste hebbedingen!

Babykamer Inspiratie

Stoer, lief of helemaal anders dan anders? Loop langs de stands van Babypark en Babydump en bekijk meer dan 20 ingerichte kamertjes en ontdek de leukste muurstickers, behangetjes en meubels. Inspiratie gegarandeerd!

Beste papa van Nederland contest

Hoe snel kan jouw hubbie een campingbedje inklappen of hoe handig is hij met het verschonen van een luier? Tijdens de Negenmaandenbeurs wordt jouw partner middels korte activiteiten uitgedaagd om mee te doen aan ‘Beste Papa van Nederland’ verkiezing. De winnaar krijgt natuurlijk een leuke prijs mee naar huis!

 

Experts

Heb je een prangende vraag over je zwangerschap, baby of het (aanstaande) ouderschap? Onze deskundigen staan voor je klaar en kunnen al je vragen beantwoorden! Van babytaal tot de bevalling.

Bekijk het programma »

Mode & show

Ook als je zwanger bent, kun je je heel leuk kleden. Plof neer en kijk naar één van de leuke modeshows vol hippe zwangerschapskleding en accessoires.

Nederlands’ eerste Pop-up Babyrestaurant

Schuif (met je mini) aan bij het eerste Pop-up Babyrestaurant van Nederland! Een initiatief dat volledig gericht is op gezond eten voor - 9 maanden tot + 9 maanden. Aan de ‘lopende band’, proeven jullie heerlijke (verantwoorde!) hapjes en tijdens de korte workshops bijpraten over het belang van gezonde voeding en alle do’s en don’ts!

Lees meer »

On the road

Wat is er leuker dan er samen met je kleintje op uit te trekken? In hal 9 vind je een uitgebreid parcours waar je op je gemak een bakfiets kunt uitproberen. En tijdens onze verkiezing voor beste gezinsauto van Nederland kiezen jullie de ideale gezinsauto!

Shoppen in festivalstijl

Yes, er staat je wat leuks te wachten aankomende editie op de Negenmaandenbeurs, shoppen in festivalstijl in hal 9, compleet met foodtrucks, grappige fotomomentjes en relaxte chillspots! Verder vind je hier ook de contest voor beste papa van Nederland, het fietsparcours, de uitreiking van beste gezinsauto van Nederland, vraag 't oma en natuurlijk heel veel shops met de leukste hebbedingetjes!

Speelplein

Wie denkt dat een bezoek aan de Negenmaandenbeurs alleen leuk is als je zwanger bent, heeft het mis! Ook voor kersverse ouders met kids t/m 4 jaar is er genoeg te doen! Zo kunnen jouw kids zich laten Sminken of een glitterttatoo laten zetten, is er een ballorig en rupsje nooitgenoeg speelplein en voor de echte avonturiers is er een Escape room van de brandweer.

Test je favo kinderwagen

Ben jij een stadsmens of kom je juist graag in het bos of op het strand? Test je favoriete kinderwagen (hal 8) op verschillende ondergronden en ontdek welk exemplaar voor jou de beste keuze is.

Vraag ‘t oma

Oma knows best en daarom hebben wij speciaal voor jou oma’s op de Negenmaandenbeurs die als doorgewinterde experts al jouw vragen kunnen beantwoorden en handige adviezen kunnen geven! Ze verkopen tevens superleuke, gebreide babyitems!

Workshops en masterclasses

Korte interactieve sessies waar je zo aan kunt schuiven of mee kunt doen. Leer en vraag er alles over bijvoorbeeld inbakeren, het knopen van een draagdoek, voeding, slapen, babytaal en meer.

Bekijk het programma »