Dit kun je doen en zien op de Negenmaandenbeurs

Ben jij ook zo benieuwd naar het programma van Negenmaandenbeurs 2020?  Hieronder geven wij alvast een tipje van de sluier... 
Gezellig shoppen, leerzame workshops, leuke modeshows en deskundig advies over voeding en verzorging.
Eén ding is zeker: van 26 februari t/m 1 maart hoef jij je niet te vervelen.
Binnenkort vind je hier alles over het programma, de deelnemers, workshops en meer.

Baby Innovation Award

Wat is volgens jou het meest bijzondere, handige en trendy baby- en kinderproduct? De nieuwste snufjes in babyland vind je op de Negenmaandenbeurs! Vanaf 1 februari kan je laten weten welk product volgens jou eeuwige roem verdient door te stemmen en maak hiermee kans op één van de genomineerde producten!

Lees meer »

Babykamers en geboortekaartjes: van jungle tot boho chique

Of je nu gaat voor design, duurzaam vintage of boho chique, je gaat gegarandeerd met leuke ideeën voor je babykamer naar huis! En wist je dat er ook een wand vol geboortekaartjes is waar je de nodige inspiratie kunt opdoen? 

Dialogen Lounge

In de ‘Dialogen Lounge’ op de Negenmaandenbeurs staan prikkelende onderwerpen op de agenda. Zorgprofessionals waaronder een seksuoloog, ‘placenta-specialist’ en lactatiekundige gaan de dialoog aan met consumenten over onder andere baren zonder stress tijdens een ‘orgasmic birth’, capsules van de eigen placenta en feiten en fabels over borstvoeding. Want kun je nu echt geen cappuccinoschuim maken van moedermelk? Ook kan je terecht bij een anesthesioloog die je informeert over de nieuwe richtlijn Pijnbestrijding rondom de bevalling.

Dragen is hot!

Je kindje bij je dragen kan heel fijn zijn én ervoor zorgen dat jij je handen vrij hebt. Maar wat is een goede knooptechniek, ga je voor een geweven of een rekbare variant of kies je toch liever voor een draagzak? Bespaar jezelf deze keuzestress en laat je informeren in hal 8 waar allerlei merken draagdoeken en –zakken bij elkaar staan. Bovendien is er een interactieve workshop te volgen waarbij je haarfijn uitgelegd krijgt hoe je een draagdoek kan knopen.

Masterclasses & Workshops

Op de beurs kun je volop inspiratie opdoen tijdens allerlei interactieve workshops. Dansen, trainen en sporten met je baby? Doe de kangatraining. De GGD vertelt je in een informatieve masterclass alles over vaccinaties. En leer alles over babymassages.

Babyshoppen in festivalstijl

Spring op een bak- of mamafiets, shop de leukste hebbedingen of strijk neer bij de vele chillspots onder het genot van een drankje én muziekje! In hal 9 waan je je in festivalstijl, compleet met foodtrucks en leuke fotomomentjes.

Nieuw! Speeddaten met een zorgprofessional

Kamp je met een moeilijke slaper, slechte eter of twijfel je of je wel goede keuzes maakt nu je zwanger bent? Schroom dan niet en stap binnen in de Dialogen Lounge waar zorgprofessionals jou met liefde verder helpen. Bovendien zijn er in hal 8 interactieve- en informatieve workshops waar je gratis aan mee kunt doen. 

Peuters opgelet!

Met het Ballorig Speelplein hoeven ook jouw oudere koters zich niet te vervelen. Op het grote podium in hal 11 wordt er bovendien gezongen en voorgelezen door Kim-Lian van der Meij uit haar boekje Dierendorpje. Ook Kikker is weer van de partij én viert een feestje! Je kunt hem ontmoeten bij het podium. Hij leest gezellig voor en gaat graag met de jongste bezoekers op de foto. Kom vooral langs want er is allerlei leuks voor ouders en kids!

Het Puur plein & Babyrestaurant

Maak jij graag duurzame keuzes en ben je benieuwd naar het ‘groene’ babyaanbod? Bezoek het Puur plein waar 'groene' verantwoorde en leuke workshop plaatsvinden. Neem bijvoorbeeld deel aan de workshop over suikervrij eten voor jouw baby en jezelf. Óf schuif met je baby aan bij een heus Babyrestaurant waar jouw mini kan smullen van overheerlijke en verse baby maaltijden.