Programma

De Negenmaandenbeurs is terug met een overvolle, spetterende editie! Dit jaar vind je ruim 350 merken in maar liefst drie hallen met de allernieuwste producten en aanbiedingen. Naast grote merken als Prénatal, Babypark en Little Dutch vind je dit jaar ook verschillende nieuwe merken met duurzame en mooie producten. Behalve shoppen kun je ook deelnemen aan een van onze workshops, een 3D- of 4D-echo laten maken of een bezoekje brengen aan het pop-up podium met o.a. Kikker, Nijntje en Dikkie Dik. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder het uitgebreide programma of bekijk het programma per dag.

Opening

Ook dit jaar kun je weer rekenen op een spetterende opening! Benieuwd wat er precies gaat gebeuren? Houd onze website dan goed in de gaten. We geven alvast 1 spoiler: er zijn BN’ers aanwezig...

Masterclasses

Benieuwd naar tips en tricks voor het geven van borstvoeding? Of wil je je graag verdiepen in de mogelijkheden omtrent medische pijnbehandeling rondom de bevalling? Kom dan langs bij een van onze masterclasses! Hier komen verschillende onderwerpen aan bod voor zowel mama's en papa's (to be).

Bekijk Masterclasses

Baby Innovation Awards

Voor de nieuwste babyproducten ben je aan het juiste adres bij de Negenmaandenbeurs. Maar welke producten zijn het beste, het veiligst én het meest gebruiksvriendelijk? Dat wordt bepaald tijdens de jaarlijkse Baby Innovation Award-verkiezing! Ook dit jaar is weer een aantal genomineerden geselecteerd, in 6 verschillende categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Negenmaandenbeurs.

 

 

Echostand

Ben je zwanger en ben je benieuwd hoe je kleintje eruit ziet? Tijdens de Negenmaandenbeurs kun je een 3D-of 4D-echo laten maken door de gynaecologen en echoscopisten van het UMC. Tijdens deze echo worden de contouren van je baby haarscherp in beeld gebracht. Zo kun je voor het eerst ontdekken op wie hij of zij het meeste lijkt ;).

Fietsparcours

Twijfel je over de aanschaf van een bakfiets? Of ben je benieuwd hoe het is om te fietsen op een mamafiets met zitje aan je stuur? Kom dan een testrit maken op ons fietsparcours!   

Kinderwagen testparcours

Een kinderwagen is een van de grootste aankopen van de uitzetlijst. Een belangrijke aankoop dus! Kom jouw favoriete kinderwagens uitproberen op het kinderwagen testparcours. Wel zo fijn voordat je besluit welke voor jou het meest praktisch (én mooi) is, toch?

Podium

Er zijn verschillende leuke activiteiten op het pop-up podium. Zo leest Kim-Lian van der Meij voor uit haar boekenreeks Dierendorpje. Ook kun je samen met je kleintje op de foto met Kikker, Nijntje en Dikkie Dik.

Bekijk Podium

Workshops

Schuilt er een ware creatieveling in jou? Kom dan langs bij een van de workshops georganiseerd door Deleukstedingetjes.nl! Deze editie kunnen er weer prachtige items worden gemaakt zoals; een dromenvanger, een wandslinger met jungle of bosdieren, een huisje met foto's van je baby, een stolp met verlichting en een kubus met de naam van je kindje.

Standactiviteiten

Naast het programma zijn er ook leuke activiteiten op onze stands. Zo kun je je zwangere buik laten beschilderen, een foto laten maken samen met je kleintje of een lekker hapje komen eten bij het foodtruckplein. 

Verschoningsruimte

Eindelijk een plek waar je je baby niet hoeft te verschonen op het toilet! Kom langs bij onze prachtige verschoningsruimte waar je gratis gebruik kan maken van luiers en billendoekjes. Natuurlijk zijn de luiers verkrijgbaar in verschillende maten.

Voedingslounge

In onze luxe voedingslounge kun je in alle rust je kleine voeden. Of je nu borstvoeding geeft, even rustig de fles wil geven of een ruimte zoekt om te kolven: in de voedingslounge is er voldoende plek om je even terug te trekken. Heb je nog vragen over het voeden van je baby? Er zijn lactatiekundigen aanwezig die jou advies kunnen geven als je hier behoefte aan hebt.

Foodtruck Terras

Op het foodtruck terras vind je de heerlijkste snacks en gerechten. Een greep uit het assortiment: overheerlijke verse curries, diverse tosti’s, Italiaanse pasta's en friet met verschillende toppings. Zin in iets zoets? Ga dan voor een frozen yoghurt of een gezonde smoothie.

Beautyplein

Toe aan een momentje voor jezelf? Kom dan langs op het nieuwe Negenmaandenbeurs beautyplein! Hier staan verschillende visagisten en haarstylisten voor je klaar om jou er nóg stralender uit te laten zien.

Kinderopvang

Wil je graag gebruik maken van kinderopvang tijdens de Negenmaandenbeurs? De gekwalificeerde medewerkers van Double Caring staan voor je klaar zodat jij de tijd hebt om te kunnen genieten van alle activiteiten op de beurs.

KidsZoo Speelplein

Ook kinderen tot 4 jaar hoeven zich niet te vervelen op de Negenmaandenbeurs. Wat dacht je van het Kidszoo-speelplein waar ze heerlijk kunnen klimmen en klauteren of een duik kunnen nemen in de ballenbak? Dus neem je kleine (tot 4 jaar gratis!) mee en laat hem heerlijk spelen!