Baby Innovation Award

Het vakblad Babywereld en de Negenmaandenbeurs presenteren jaarlijks de Baby Innovation Award.

Uit alle inzendingen heeft de vakjury inmiddels in elke categorie de toppers geselecteerd die in aanmerking komen voor de Baby Innovation Award!

Naar de genomineerden >

Genomineerden Consumer Award 2020 bekend!

Naast de categorieprijzen voor de Baby Innovation Award is er ook de Consumer Award die namens de Negenmaandenbeurs wordt uitgereikt. Op de Mama Jurydag in januari hebben moeders uit uit het hele land een TOP 5 samengesteld. Welk product vind jij het meest innovatief? Stem hier op je favoriete babyproduct, daarmee maak je bovendien kans op het winnen van één van deze producten uit de TOP 5!

Stem & win >

Baby Innovation Award 2020

Hoe gaat het in z'n werk?

Een deskundige vakjury nomineert producten in 6 categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration en Toys & Gifts. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor de Green Award, de Design Award en de Negenmaandenbeurs Consumer Award.

Tijdens de Mama Jurydag op 21 januari 2020 in RAI Amsterdam kunnen mama’s uit heel Nederland de genomineerde producten beoordelen. Bovendien wijzen de mama's op deze dag hun favoriete producten voor de Consumer award aan. Vanaf 1 februari tot en met 1 maart kunnen ook consumenten online én op de Negenmaandenbeurs hun stem uitbrengen voor deze award.

De feestelijke uitreiking van de categorie, Green en Design Awards zal kort voor de Negenmaandenbeurs plaatsvinden. De winnaar van de Consumer Award wordt op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs bekend worden gemaakt.

Winnaars Baby Innovation Awards 2019

Mobility

  • Qibbel Air fietsstoeltje, Widek - kinderzitje, gemaakt in Nederland, van extra veel comfort. De hoge leuning ondersteunt de rug optimaal en is gemaakt van mesh, wat aangenaam is op warmere dagen. Bij regen droogt de zitting daardoor sneller. Met veilige vijfpuntsgordel en automatisch verstelbare gordelhoogte.

Travel & Safety

  • Minisling van Minimonkey- Deze babydrager is extreem compact en superlicht, gemaakt van ademend mesh.

Care

  • Nunki lakentje van Fedde&Kees- Dit lakentje heeft een gedeelte van elastische tricot stof dat zorgt voor een diepe druksensatie op het bovenlichaam, dit helpt kindjes ontspannen. Het lakentje wordt veilig met klittenband onder en een rits aan de zijkant van het matras vastgemaakt zodat het lakentje niet kan losraken. De baby kan niet verstrengeld raken of eronder komen. Met slechts één handeling, het sluiten van de rits, stop je de baby in.

Consumer Award

  • De Mini Sling van Minymonkey is zo klein en licht dat je hem altijd meeneemt in je luiertas. De babydrager weegt net zoveel als een telefoon (175 gr) en hij is super compact. In deze heerlijk luchtige sling kun jij je kleine al meteen vanaf de geboorte ergonomisch dragen en hij is ook nog eens super simpel in gebruik.

Design

  • Quinny Hubb kinderwagen, Dorel;- Maak kennis met de XXL shopping kinderwagen, de ideale winkelhulp. Ruim, comfortabel en volledig modulair.

Feeding

  • Philips Avent Anti-Colic voedingsfles;- De Philips Avent Anti-Colic voedingsfles is ontwikkeld om darmkrampjes, reflux en boertjes te verminderen.

Furniture & Decoration

  • Kinderstoel Lemo Chair van Cybex;Een kinderstoel die meegroeit vanaf de geboorte tot 99 jaar.

Toys & Gifts

  • BERG GO2 Baby- en peuter skelter, BERG;- BERG GO² is de eerste skelter die voorziet in een naadloze overgang tussen steppen en trappen.

Green Awards

  • Biobuddi Bumba in de far west;- Speelgoedblokken gemaakt van reststoffen van de suikerriet plant.