Baby Innovation Award

Babywereld en Negenmaandenbeurs presenteren jaarlijks de Baby Innovation Award.

In 7 verschillende categorieën zijn dit jaar in totaal 24 producten genomineerd. Tijdens de Mama Jurydag in RAI Amsterdam hebben mama’s uit heel Nederland hun stem uitgebracht. Tot 1 februari konden consumenten online stemmen en ook de vakjury heeft inmiddels haar stem uitgebracht. 

Tijdens de eerste dag van de Negenmaandenbeurs heeft Kim-Lian van der Meij de winnaars bekend gemaakt.

Bekijk de winnaars >

Baby Innovation Award 2019

Winnaars Baby Innovation Awards 2019

Mobility

  • Qibbel Air fietsstoeltje, Widek - kinderzitje, gemaakt in Nederland, van extra veel comfort. De hoge leuning ondersteunt de rug optimaal en is gemaakt van mesh, wat aangenaam is op warmere dagen. Bij regen droogt de zitting daardoor sneller. Met veilige vijfpuntsgordel en automatisch verstelbare gordelhoogte.

Travel & Safety

  • Minisling van Minimonkey- Deze babydrager is extreem compact en superlicht, gemaakt van ademend mesh.

Care

  • Nunki lakentje van Fedde&Kees- Dit lakentje heeft een gedeelte van elastische tricot stof dat zorgt voor een diepe druksensatie op het bovenlichaam, dit helpt kindjes ontspannen. Het lakentje wordt veilig met klittenband onder en een rits aan de zijkant van het matras vastgemaakt zodat het lakentje niet kan losraken. De baby kan niet verstrengeld raken of eronder komen. Met slechts één handeling, het sluiten van de rits, stop je de baby in.

Consumer Award

  • De Mini Sling van Minymonkey is zo klein en licht dat je hem altijd meeneemt in je luiertas. De babydrager net zoveel als een telefoon (175 gr) en hij is super compact. In deze heerlijk luchtige sling kun jij je kleine al meteen vanaf de geboorte ergonomisch dragen en hij is ook nog eens super simpel in gebruik.

Design

  • Quinny Hubb kinderwagen, Dorel;- Maak kennis met de XXL shopping kinderwagen, de ideale winkelhulp. Ruim, comfortabel en volledig modulair.

Feeding

  • Philips Avent Anti-Colic voedingsfles;- De Philips Avent Anti-Colic voedingsfles is ontwikkeld om darmkrampjes, reflux en boertjes te verminderen.

Furniture & Decoration

  • Kinderstoel Lemo Chair van Cybex;Een kinderstoel die meegroeit vanaf de geboorte tot 99 jaar.

Toys & Gifts

  • BERG GO2 Baby- en peuter skelter, BERG;- BERG GO² is de eerste skelter die voorziet in een naadloze overgang tussen steppen en trappen.

Green Awards

  • Biobuddi Bumba in de far west;- Speelgoedblokken gemaakt van reststoffen van de suikerriet plant.