Baby Innovation Award 2021

Op woensdag 9 juni zijn tijdens de online uitreiking de categorie winnaars bekend gemaakt van de Baby Innovation Award 2021. Maar liefst 8 prijzen zijn uitgereikt in de categorieën Mobility, Travel & Safety, Feeding, Care, Furniture & Decoration, Toys & Gifts, Green en Design. Naast de categorie winnaars voor de Baby Innovation Award is ook de Consumer Award uitgereikt.

Uitreiking gemist of terugkijken? Bekijk de video op deze pagina. Alle winnaars met hun producten kun je ook hieronder bekijken.


Genomineerden  

Door de vakjury zijn 23 producten genomineerd in 6 categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration en Toys & Gifts. Ook ontvingen 3 producten een nominatie voor de Green Award en 4 producten een nominatie voor de Design Award. Naast de vakjury heeft een jury van mama’s & bloggers de producten afgelopen week live kunnen testen en beoordelen in RAI Amsterdam. De punten van de vakjury en de mama’s samen bepalen de categorie winnaars. 

Consumer Award

Vanaf 17 mei tot en met 4 juni is door consumenten online gestemd voor de Consumer Award, waarbij alle producten mee deden. Er zijn duizenden stemmen binnengekomen. Samen met de stemmen van de mama’s wordt bepaald wie de winnaar is. 

Winnaar Consumer Award 

doomoo Seat’n Swing wipstoel, Delta Diffusion

De doomoo Seat’n Swing wipstoel is evolutief (vanaf de geboorte t/m 25kg). Op basis van het gewicht, de grootte en het ontwikkelingsniveau van het kind, verwijder je de verkleiner met harnas zodat je peuter zich kan nestelen in diens favoriete positie. Dankzij de vulling met ultrafijne microkorrels vindt je kleuter het vast heerlijk om het kussen zelf in zijn favoriete positie te kneden.