Winnaars Baby Innovation Award 2020

Een recyclebare of elektrisch aangedreven kinderwagen, een sterilisator waar geen druppel water aan te pas komt en uitgekiende, praktische ontwerpen. Dat is de oogst van de Baby Innovation Award 2020! Naast hi-tech, design en duurzaamheid, ligt de nadruk van de nieuwste babyproducten op het gebruikersgemak. 

Naar de winnaars >

Winnaar Consumer Award 2020!

Naast de categorieprijzen voor de Baby Innovation Award is er ook de Consumer Award. Op de Mama Jurydag in januari hebben moeders uit uit het hele land een TOP 5 samengesteld. Op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs is de Award uitgereikt. En de winnaar is Evolution Premium matras van Aerosleep. 

Categorie Furniture & Deco: Evolution Premium matras, Aerosleep
Dit matras heeft een speciale insnijding van het schuim en de mogelijkheid om de refluxmatras hellend of vlak te gebruiken. Het hellende vlak vermindert de symptomen van reflux. De koudschuim kern zorgt voor goede ondersteuning en is vochtafvoerend. Inclusief AeroSleep matrasbeschermer, die ervoor zorgt dat het kindje steeds droog ligt en vrij kan ademen, ook als het op zijn buikje ligt.

 

Naar de genomineerden >

Hoe gaat het in z'n werk?

Een deskundige vakjury nomineert producten in 6 categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration en Toys & Gifts. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor de Green Award, de Design Award en de Negenmaandenbeurs Consumer Award.

Tijdens de Mama Jurydag op 21 januari 2020 in RAI Amsterdam kunnen mama’s uit heel Nederland de genomineerde producten beoordelen. Bovendien wijzen de mama's op deze dag hun favoriete producten voor de Consumer award aan. Vanaf 1 februari tot en met 29 februari, 18:00 uur kunnen ook consumenten online én op de Negenmaandenbeurs hun stem uitbrengen voor deze award.

De feestelijke uitreiking van de categorie, Green en Design Awards zal kort voor de Negenmaandenbeurs plaatsvinden. De winnaar van de Consumer Award wordt op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs bekend worden gemaakt.

Winnaars Baby Innovation Awards 2020

Mobility

Maxi-Cosi Coral, Dorel

Deze autostoel heeft een uitneembare, ergonomische zitverkleiner waardoor deze makkelijk met baby, in en uit de auto kan worden getild. Deze autostoel weegt 50% minder dan andere babyautostoeltjes. Geschikt vanaf 0 tot 12 maanden.

Travel & Safety

Family Bag, Dusq

Deze familietas is gemaakt van duurzame materialen en groeit met het gezin mee; van luierperiode tot zwemlessen, van school- tot werktas. Met veel handige vakken voor vochtige spullen of laptop, te bevestigen aan kinderwagen of te gebruiken als schouder- of rugtas.

Feeding

Freestyle Flex, Medela

Deze dubbele borstkolf heeft een 360° draaibare Flex borstschild met ovale vorm en wijde openingshoek voor meer comfort en melkopbrengst. Handig zijn de oplaadbare accu, USB-lader, touchscreen, vertraagde startfunctie en de koppeling met de app.

Care

59S UVC Led sterilisatie, Moedermelk Netwerk

Steriliseren met UVC led is snel, effectief, makkelijk, veilig en overal toepasbaar. Er is een mini-sterilisator, aanrechtsterilisator en een mommy bag voor het vervoeren van moedermelk en kolf. Ook geschikt voor het steriliseren van andere items.

Furniture & Decoration

Evolux verzorgingstafel, Childhome

Deze verrijdbare verzorgingstafel is verstelbaar op vier hoogtes en heeft hoge randen om een baby tot 15 kg veilig te verzorgen. Met afneembaar 3-punts harnasje voor extra veiligheid.

Toys & Gifts

Modu Toys, Babymatters

Met dit modulaire blokkensysteem kunnen kinderen van 0 tot 6 jaar alles maken: een karretje met wielen, raket, wiebelbrug, toren, giraf... De blokken zijn gemaakt van ecologisch materiaal en nodigen kinderen uit zelf te ontwerpen en te spelen.

Green

Bugaboo Ant

Deze buggy voldoet aan de eisen van een kinderwagen, is compact opvouwbaar, heeft een omkeerbaar stoeltje en trolleyfunctie. In plaats van schroeven heeft de Ant klinknagelverbindingen, om zelf gemakkelijk onderdelen te vervangen. Meer dan 80% van de materialen is recyclebaar. De bekleding is gemaakt van 50% gerecyclede PET-flessen.

Design

Modu Toys, Babymatters

Dit unieke en veelzijdige ontwerp gemaakt van recyclebaar materiaal, stimuleert kinderen zelf te ontwerpen en te bouwen. Van de elementen kunnen geweldige creaties worden gemaakt. Modu kan ook lang worden gebruikt: van 0 tot 6 jaar!