Baby Innovation Award

Een recyclebare of elektrisch aangedreven kinderwagen, een sterilisator waar geen druppel water aan te pas komt en uitgekiende, praktische ontwerpen. Dat is de oogst van de Baby Innovation Award 2020! Naast hi-tech, design en duurzaamheid, ligt de nadruk van de nieuwste babyproducten op het gebruikersgemak. Bekijk alle genomineerden >

Winnaar Consumer Award 2020

Naast de categorieprijzen voor de Baby Innovation Award is er ook de Consumer Award. Op de Mama Jurydag in januari hebben moeders uit uit het hele land een Top 5 samengesteld. De winnaar dit jaar is het Evolution Premium matras van Aerosleep. 

Categorie Furniture & Deco: Evolution Premium matras, Aerosleep
Dit matras heeft een speciale insnijding van het schuim en de mogelijkheid om de refluxmatras hellend of vlak te gebruiken. Het hellende vlak vermindert de symptomen van reflux. De koudschuim kern zorgt voor goede ondersteuning en is vochtafvoerend. Inclusief AeroSleep matrasbeschermer, die ervoor zorgt dat het kindje steeds droog ligt en vrij kan ademen, ook als het op zijn buikje ligt.

Hoe werkt het?

Een deskundige vakjury nomineert producten in 6 categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration en Toys & Gifts. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor de Green Award, de Design Award en de Negenmaandenbeurs Consumer Award.

Tijdens de Mama Jurydag in RAI Amsterdam kunnen mama’s uit heel Nederland de genomineerde producten beoordelen. Bovendien wijzen de mama's op deze dag hun favoriete producten voor de Consumer award aan. Daarna konden ook consumenten hun stem uitbrengen voor deze award, zowel online als op de Negenmaandenbeurs zelf.

De feestelijke uitreiking van de categorie, Green en Design Awards vinden kort voor de Negenmaandenbeurs plaats. De winnaar van de Consumer Award wordt altijd op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs bekend gemaakt.