Baby Innovation Award

Meer naamsbekendheid, aandacht in diverse print- en online media en daarmee een vliegende start voor de verkoop van uw nieuwe product? Overweeg zeker deelname aan de Baby Innovation Award verkiezing, dé jaarlijkse award voor het beste nieuwe product in de babybranche. De Baby Innovation Award wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. 

Aanmelden kan vóór 5 november 2018.

 

Meer informatie over deelname »

Voordelen van deelname

 Volop media-aandacht voor alle inzendingen via Babywereld en Baby Innovation Award.nl
 Voor genomineerden en winnaars: media-aandacht via BabyWereld, BabyStuf.nl, Babyinnovationaward.nl en de Negenmaandenbeurs
 Een plek op de Baby Innovation Award stand op de Negenmaandenbeurs incl. afbeelding in de folder die wordt uitgereikt
 Genomineerden krijgen gelegenheid hun product te demonstreren tijdens de Mama Jurydag van de Negenmaandenbeurs en maken kans op winnen van de Consumer Award met als prijs een promotiepakket te besteden bij de Negenmaandenbeurs t.w.v. € 5000
 3 x persberichten: bij nominatieronde, oproep tot stemmen en de bekendmaking van de winnaars met kans op aandacht in andere media
 Kans op winnen internationale Consumer Award op vakbeurs Kind + Jugend in hetzelfde jaar
 Stickers met logo, oorkonden en digitaal logo voor alle reclame uitingen voor genomineerden en winnaars

Hoe gaat het in z'n werk?

Een vakjury beoordeelt in november alle inzendingen waarna de nominaties worden bepaald. In januari wordt in RAI Amsterdam een Mama Jurydag georganiseerd waar alle nominaties door mama's (in spé) worden beoordeeld. Vervolgens wordt er tussen 1 december - 1 februari online door consumenten gestemd op hun favoriet.

 

Meer informatie over deelname »

Winnaars Baby Innovation Awards 2018

Mobility

  • Maxi-Cosi AxissFix Air van Dorel - een autostoeltje met geïntegreerde airbags die het hoofdje en nekje van het kind ondersteunen en  beschermen.

Travel & Safety

  • Onni Care babyfoon van Mykko - de babyfoon met camera, zodat alleen jij je kind goed in de gaten kan houden. 

Care

  • Tuby badcape van Invented4Kids - een handige badcape die je over je schouders kan hangen. 

Feeding

  • Haakaa borstkolf van Je Suis Baby - een handmatige handkolf van siliconen die werkt zonder elektriciteit. 

Furniture & Decoration

  • Evolu ONE.80° van Childhome - verstelbaar kinderstoeltje tot wel 3 verschillende hoogtes en het babyzitje kan 180° worden gedraaid. 

Toys & Gifts

  • Trybike steel 2-1 loopfiets van Co & Co - een kinderfiets waar je  het derde wiel aan kan toevoegen en een control disk van verschillende lengtes.  

Green Awards

  • Bambyo - biologische luiers, vochtige doekjes en verzorgingsproducten.   Tevens winnaar van de eerste Negenmaandenbeurs Consumer Award.