Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief beeldmateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Katelijn Wilhelmy

Katelijn Wilhelmy

Corporate Communication Manager


k.wilhelmy@rai.nl

020 549 17 14

06 239 18 626

Over Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. In 2021 vindt deze plaats van 14 t/m 17 april 2021 plaats. De beurs is dagelijks geopend van 09.00 - 21.00 uur.

Persaccreditatie

Journalisten kunnen vanaf 1 maand vóór de beurs persaccreditatie (en een parkeerdoorlaatkaart) aanvragen via Lise Kuijpers, l.kuijpers@rai.nl

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Negenmaandenbeurs 2021. De perskamer vindt u in het Europacomplex (ingang K - 1e etage).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Negenmaandenbeurs. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van 14 t/m 17 april 2021 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Bereid u voor met MijnNegenmaandenbeurs

Met deze persoonlijke ruimte kunt u:

  • Uw favoriete exposanten kiezen en toegang tot deze lijst krijgen voor en na de beurs
  • Uw persoonlijke gegevens en interesses aanpassen en uw nieuwsbrief abonnementen beheren
Maak een profielpagina aan »

Beeldmateriaal

Download de logo's

Logo met datum, EPS-format Logo met datum, GIF-format Logo met datum, JPG-format Logo met datum, PNG-format Logo, JPG-format Logo, GIF-format Logo, PNG-format Logo, EPS-format

Logo met datum, EPS-format

Download

Logo met datum, GIF-format

Download

Logo met datum, JPG-format

Download

Logo met datum, PNG-format

Download

Logo, JPG-format

Download

Logo, GIF-format

Download

Logo, PNG-format

Download

Logo, EPS-format

Download