Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Micky Zuiderwijk

Micky Zuiderwijk

Brand Marketing Manager


m.zuiderwijk@rai.nl

020 549 30 39

06 464 37 776

Over Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. In 2020 vindt deze plaats van 26 februari t/m 1 maart plaats. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 - 18.00 uur en op donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 11.00 - 22.00 uur. Bezoekers van de Negenmaandenbeurs hebben op dezelfde dag gratis toegang tot de Huishoudbeurs en het Pasar Colours Festival.

Persaccreditatie

Journalisten kunnen vanaf 1 maand vóór de beurs persaccreditatie (en een parkeerdoorlaatkaart) aanvragen via Martine Westreenen, m.westreenen@rai.nl

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Negenmaandenbeurs 2020. De perskamer vindt u in het Europacomplex (ingang K - 1e etage).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Negenmaandenbeurs. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van 26 februari t/m 1 maart 2020 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Bereid u voor met MijnNegenmaandenbeurs

Met deze persoonlijke ruimte kunt u:

  • Uw favoriete exposanten kiezen en toegang tot deze lijst krijgen voor en na de beurs
  • Uw persoonlijke gegevens en interesses aanpassen en uw nieuwsbrief abonnementen beheren
Maak een profielpagina aan »

Beeldmateriaal

Download de logo's

Logo met datum, EPS-format Logo met datum, GIF-format Logo met datum, JPG-format Logo met datum, PNG-format Logo, JPG-format Logo, GIF-format Logo, PNG-format Logo, EPS-format

Logo met datum, EPS-format

Download

Logo met datum, GIF-format

Download

Logo met datum, JPG-format

Download

Logo met datum, PNG-format

Download

Logo, JPG-format

Download

Logo, GIF-format

Download

Logo, PNG-format

Download

Logo, EPS-format

Download