Negenmaandenbeurs 2024 | 14 t/m 17 februari

Ben je op zoek naar de perfecte kinderwagen, advies over gezonde voeding voor je kind of inspiratie voor de leukste babykamer? Dan is de Negenmaandenbeurs dé plek voor jou! Benieuwd wat er allemaal te doen is? Je vindt er diverse experts die hun kennis en ervaring graag met je delen. Of het nu gaat om voeding, verzorging, slaapadvies of andere aspecten van het ouderschap. Het is ook dé ideale plek om een dagje lekker te shoppen. Je vindt er ruim 350 merken met trendy items voor je baby, peuter en voor jezelf.

Dus kom jij ook naar hét event voor aanstaande-en jonge ouders? Tickets al vanaf 9,-.

Ontdek, ervaar & shop!

Benieuwd naar het programma, de deelnemende merken en de aanbiedingen op de Negenmaandenbeurs 2024? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte!

Bekijk hier alvast de deelnemers die aankomende editie aanwezig zullen of kom alvast in de stemming met deze terugblik op Negenmaandenbeurs 2023.

Negenmaandenbeurs Baby Uitzetlijst overige producten, er op uit

Baby uitzetlijst

Het is dé lijst met spullen die je nodig hebt voor je een baby krijgt: de baby uitzetlijst! Een groot deel van deze baby uitzetlijst heb je echt nodig, maar er zitten ook spullen bij die moeders gewoon erg handig vinden. Benieuwd welke babybenodigdheden je allemaal in huis moet halen? Bekijk dan hier onze complete uitzetlijst!.

Bekijk de uitzetlijst

Nieuwsberichten