Veelgestelde vragen - Mijnomgeving

Persoonlijke gegevens kunnen eenvoudig worden aangepast binnen MijnNegenmaandenbeurs door bij het desbetreffend onderdeel op het potloodje te klikken, de gegevens aan te passen en deze daarna op te slaan.

Indien het beursbezoek wordt geregistreerd via MijnNegenmaandenbeurs worden de gegevens uit MijnNegenmaandenbeurs gebruikt voor de bezoekersregistratie. Wordt er geregistreerd voor een andere MijnOmgeving/Beurs dan worden de bij ons bekende NAW-gegevens en e-mailadres gebruikt. Zo hoeft dit niet steeds opnieuw te worden ingevuld.

Nee, dat is niet nodig. Bij een volgende editie kan dezelfde login, van MijnNegenmaandenbeurs, gebruikt worden.

Dat is helaas niet mogelijk. MijnNegenmaandenbeurs is een persoonlijke omgeving die gelinkt is aan een persoonlijke e-mailadres. Er kan één persoon per e-mailadres geregistreerd worden.

Collega’s registreren voor een bezoek aan de beurs? Maak dan voor ieder een MijnNegenmaandenbeurs account aan met hun persoonlijke e-mailadres.

Vergeet niet hen te laten weten dat ze hun persoonlijke omgeving kunnen gebruiken om hun beursbezoek voor te bereiden.

Nee, je hoeft niet voor elke beurs een account aan te maken. Je hebt 1 account voor alle RAI Amsterdam georganiseerde beurzen. Inloggen kan via desbetreffende beurswebsite.

Met een Facebook, Twitter of LinkedIn account kan er inlogt worden op MijnNegenmaandenbeurs. Dit is handig aangezien er dan dezelfde inlog gebruikt kan worden en geen aanvullende gebruikersgegevens onthouden hoeven te worden.

Indien er toestemming wordt gegeven om gegevens te publiceren, dan wordt de profielfoto getoond op de website en eventueel andere communicatie-uitingen van de Negenmaandenbeurs.

Ga naar MijnNegenmaandenbeurs in de topnavigatie (rechtsboven) op deze website. Log vervolgens in met een social account of e-mailadres en wachtwoord.

Nog geen login? Klik dan op 'Registreer'.