Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Kom naar RAI Amsterdam

Van 21 t/m 25 februari 2018 ontvangen we je graag bij RAI Amsterdam. Of je nu met de auto, trein tram of zelfs op de fiets komt, RAI Amsterdam is erg goed bereikbaar.

Organiseer je reis & verblijf

Belangrijk: Negenmaandenbeurs RAI Hotel Services is de enige officiële hotel partner voor Negenmaandenbeurs. Andere bedrijven die jou benaderen en kamers aanbieden werken niet in opdracht van, of zijn niet gelieerd aan Negenmaandenbeurs.

Negenmaandenbeurs Hotel Services

Voor je verblijf in Amsterdam tijdens Negenmaandenbeurs is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.


Meer informatie »

Kom voordelig met de trein naar RAI Amsterdam

Filevrij en gemakkelijk: bestel bij je toegangskaart meteen een NS dagretour. Hiermee reis je voor € 18,00 met een NS- trein naar RAI Amsterdam, geldig vanaf elk NS-station in Nederland!


Meer informatie »

Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9). Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief per 24 uur is € 20,00.

Tip: volg de laatste info op de borden rondom de RAI.


Meer informatie »

Met de tram, metro of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het tram-, metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Tramlijn 4 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Meer informatie »

Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Meer informatie »

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft je verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of je nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast je beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.


Beleef Amsterdam »