Baby Innovation Award
Event

Meld jouw innovatieve babyproduct aan voor de Baby Innovation Award-verkiezing 2023

donderdag, 20 oktober 2022

Heb jij een product dat uitblinkt in creativiteit en perfect past in het moderne leven van een baby en zijn ouders? Meld je aan voor de Baby Innovation Award-verkiezing dat jaarlijks wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Of het nu op het gebied is van vervoer, voeding, veiligheid, duurzaamheid, speelgoed… Elk jaar komen er ontzettend veel nieuwe babyproducten op de markt. Welke is nu het meest bijzonder en het meest innovatief? Daar buigt elk jaar een deskundige vakjury zich over, maar krijgt ook de consument een stem.
In de categorieën Mobility, Feeding, Care, Toys & Gifts, Furniture & Deco, Travel & Safety, Green en Designs worden de meest bijzondere, innovatieve producten geselecteerd voor de Baby Innovation Award-verkiezing die al ruim 20 jaar bestaat. De uiteindelijke winnaars presenteren hun producten tijdens de Negenmaandenbeurs. Zo kun je jouw potentiële klanten meteen kennis laten maken met jouw product.

Voordelen voor jouw product

Er zit een heel groot voordeel aan als jouw product wordt genomineerd of wordt uitgeroepen tot winnaar. Want wist je dat consumenten liever kiezen voor producten met een keurmerk? Met het logo ‘Genomineerd’ of ‘Winnaar’ heb je beslist een streepje voor in het winkelschap en online!
Eerste aanmeldingen Baby Innovation Award-verkiezing zijn binnen
Organisator Caroline Siksma-Ruiters: “Na een voorzichtige start druppelen de aanmeldingen voor de verkiezing binnen! En hier zitten weer bijzondere innovaties bij met als doel om het leven van ouders een stukje makkelijker en mooier te maken. Voorgaande jaren was de vakjury een beetje teleurgesteld over duurzame innovaties, hopelijk is dat dit jaar anders. Uit de aanmeldingen en onderbouwingen voor de Green Award zie ik dat merken hier nu anders mee omgaan!”

Meld jouw product aan!

Heb je een innovatie voor de doelgroep van 0 tot 4-jarigen? Doe dan mee met de verkiezing! Deelname kan je in een klap veel naamsbekendheid opleveren! Aanmelden kan tot 5 november 2023.

Meer weten over deelname? Ga naar BabyInnovationAward.nl.

Nog een aanvullende tip voor als je mee wilt doen: zorg voor goed beeldmateriaal, een video en testrapporten als deze er zijn!

Lees ook:

Winnaars Baby Innovation Award 2022