Event

Genomineerden Consumer Award 2020 bekend!

vrijdag, 31 januari 2020

Naast de categorieprijzen voor de Baby Innovation Award is er ook de Consumer Award die namens de Negenmaandenbeurs wordt uitgereikt. Op de Mama Jurydag in januari hebben moeders uit uit het hele land een TOP 5 samengesteld. Welk product vind jij het meest innovatief? Stem hier op je favoriete babyproduct (het duurt maar een paar minuten), daarmee maak je bovendien kans op het winnen van één van deze producten uit de TOP 5!

Online stemmen kan vanaf 1 februari 2020 en op de Negenmaandenbeurs tot en met zaterdag avond 29 februari, 18.00 uur. Op de Negenmaandenbeurs zijn deze innovatieve producten te bewonderen op het Baby Innovation Award paviljoen. De Consumer Award zal op de laatste dag, zondag 1 maart van de Negenmaandenbeurs worden.

Breng je stem uit via www.babyinnovationaward.nl

En de genomineerden zijn...

Categorie: Mobility

Ant buggy, Bugaboo
De Bugaboo Ant is een kleine alleskunner voor op reis. Hij voldoet aan alle standaardeisen voor een kinderwagen, is licht van gewicht (7,2 kg), super compact (handbagage formaat), biedt geweldig rijcomfort met vering in alle wielen, heeft een omkeerbaar zitje en trolley functie. Meer dan 80% van de materialen kan worden gerecycled.

Categorie: Travel & Safety

Family bag, Dusq
Dusq Family bag is gemaakt van duurzame materialen en groeit mee: van luierperiode, tot zwemlessen, werk- en schooltas. Zowel de binnenvoering en buitenzijde is gemaakt van duurzame materialen en de tas bevat talloze handige vakken voor vochtige spullen of laptop. Te gebruiken aan de kinderwagen, als schoudertas of rugtas.

Categorie: Feeding

Zero Zero zuigfles, Suavinex, Mercator Trading
Dit flesje bootst zowel anatomisch als functioneel de borst na in vorm, lengte en gevoel en is ideaal om in combinatie met borstvoeding te geven. Met minimale kans op tepel/speen verwarring. Met gepatenteerd en herbruikbaar anti-koliek zakje van siliconen; dat luchtvorming en kans op krampjes voorkomt. Met 3 speentypes.

Categorie: Furniture & Deco

Evolution Premium matras, Aerosleep
Dit matras heeft een speciale insnijding van het schuim en de mogelijkheid om de refluxmatras hellend of vlak te gebruiken. Het hellende vlak vermindert de symptomen van reflux. De koudschuim kern zorgt voor goede ondersteuning en is vochtafvoerend. Inclusief AeroSleep matrasbeschermer, die ervoor zorgt dat het kindje steeds droog ligt en vrij kan ademen, ook als het op zijn buikje ligt.

Categorie: Toys & Gifts

Modu speelgoedblokken, Babymatters
MODU is een modulair systeem van blokken voor het maken van een karretje met wielen, raket, wiebelbrug, toren, giraf... alles kan! Active play staat centraal, en kinderen moeten hun fantasie en motorische skills gebruiken. Gemaakt van ecologisch en veilig materiaal en geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar.