• Stokke Tripp Trapp viert zijn 50e verjaardag
  16-5-2022 00:00

  Dit jaar viert de iconische Tripp Trapp® stoel een bijzonder jubileum. De Tripp Trapp® werd 50 jaar geleden in Noorwegen ontworpen door Peter Opsvik en kwam in 1972 op de markt. Sindsdien hebben miljoenen kinderen van over de hele wereld op deze stoel aan tafel gezeten en maakten zij vanaf het eerste moment onderdeel uit van het gezin tijdens iedere maaltijd. Dankzij de introductie van de Tripp Trapp® ontstond er een ware revolutie op het gebied van zitmeubels voor kinderen, want deze kinderstoel is briljant in al zijn eenvoud en ontworpen voor iedere fase van de kindertijd en daarna. • Stokke® Clikk™: Gemak en stijl in drie nieuwe kleuren
  10-2-2022 00:00

  Stokke® Clikk™ is ontworpen voor een moeiteloze maaltijd. Je zet 'm simpel in elkaar en haalt 'm ook zo weer uit elkaar. Je maakt 'm eenvoudig schoon en omdat 'ie zo licht is, verplaats je 'm zo van de ene naar de andere kamer. En nu maakt de Clikk™ je huis ook nog een stukje stijlvoller, dankzij drie nieuwe, opvallende kleuren die geïnspireerd zijn op de Scandinavische natuur: Fjord Blue, Black Natural en Midnight Black.

 • De JetKids™ By Stokke® CloudSleeper™: een compact en lichtgewicht reisbed voor thuis en onderweg.
  1-12-2021 00:00

  Samen op reis? De mogelijkheden zijn grenzeloos! Onze BedBox™ en Crew BackPack™ geven gezinnen met peuters meer rust tijdens hun vlieg- of treinreis. Maar wat als je eenmaal op je bestemming bent? Om jouw eersteklas reiservaring perfect te maken, presenteren wij trots onze nieuwste innovatie: de CloudSleeper™, een reisbed voor kinderen, dat zowel thuis als onderweg erg goed van pas komt.

 • Nederlandse verkiezing al 20 jaar stimulans voor baby-innovaties
  22-11-2021 00:00

  De Baby Innovation Award verkiezing wordt dit jaar voor de 20e keer gehouden. Van een kleine beursaward is de verkiezing uitgegroeid tot een groot jaarlijks evenement voor de beste innovaties in de babymarkt. Dit jaar waren er 21 genomineerden.