Nieuws van Deelnemers • 16-5-2022 00:00

  Dit jaar viert de iconische Tripp Trapp® stoel een bijzonder jubileum. De Tripp Trapp® werd 50 jaar geleden in Noorwegen ontworpen door Peter Opsvik en kwam in 1972 op de markt. Sindsdien hebben miljoenen kinderen van over de hele wereld op deze stoel aan tafel gezeten en maakten zij vanaf het eerste moment onderdeel uit van het gezin tijdens iedere maaltijd. Dankzij de introductie van de Tripp Trapp® ontstond er een ware revolutie op het gebied van zitmeubels voor kinderen, want deze kinderstoel is briljant in al zijn eenvoud en ontworpen voor iedere fase van de kindertijd en daarna.

 • 11-5-2022 00:00

  Op de Negenmaandenbeurs 2022 introduceren ontwerper Olaf Jansen en oud Rollz- en Bugaboo CEO Arjan Muis een nieuw merk kinderwagen, The Jiffle. Babyspeciaalzaken kunnen haast niet wachten. Zo vaak komt het niet voor dat een compleet nieuw kinderwagenmerk de markt betreedt.

 • 10-2-2022 00:00

  Stokke® Clikk™ is ontworpen voor een moeiteloze maaltijd. Je zet 'm simpel in elkaar en haalt 'm ook zo weer uit elkaar. Je maakt 'm eenvoudig schoon en omdat 'ie zo licht is, verplaats je 'm zo van de ene naar de andere kamer. En nu maakt de Clikk™ je huis ook nog een stukje stijlvoller, dankzij drie nieuwe, opvallende kleuren die geïnspireerd zijn op de Scandinavische natuur: Fjord Blue, Black Natural en Midnight Black.

 • 11-1-2022 00:00

  Het blijft een spannend moment: het eerste hapje ei of pindakaas dat je aan je Mini geeft. Hoewel de meeste baby’s een allergische reactie bespaard blijft, kwam kersverse moeder Laurie terecht in een horrorscenario. Haar 6 maanden oude baby Viggo bleek allergisch voor ei en raakte in een anafylactische shock. Na een bloedstollende rit naar het ziekenhuis heeft Viggo het gelukkig overleefd. Om ouders een soortgelijke traumatische ervaring te besparen, richtten Laurie Lancee en Jozien Boersma Vini Mini op: gezonde, gemakkelijke en betrouwbare voedingssupplementen die bijdragen om bij baby’s een voedselallergie te voorkomen.