Nieuws deelnemers & merken


 • 26-2-2023 23:00

  Amsterdam, 27 februari 2023 – Of je dit jaar nou kiest voor een opmerkelijke roadtrip, verbluffende citytour of een staycation: als je kind op vakantie comfortabel is, ben jij dat ook. Om het je als ouder makkelijk te maken presenteert Joolz vandaag de Joolz Aer+, de ultieme ride voor avonturen dichtbij én ver weg. Bekroond met de prestigieuze Red Dot Award voor design én de Consumentenbond Beste uit de Test heeft de buggy alle voordelen die je als ouder wenst: hij is licht als een veertje, uit en op te vouwen binnen een handomdraai en groeit moeiteloos met je mee. Het ergonomische zitje ondersteunt de ontwikkeling van je kleine en is gemakkelijk in vlakke positie te brengen voor de lekkerste dutjes. Bovendien beschermt de extra grote en ventilerende zonnekap je kind tegen warmte op zonnige dagen. Ideaal voor on the go dus! De buggy is gemaakt met 100% gerecyclede stoffen en dus niet alleen verantwoord voor je kind, maar ook voor de aarde.

 • 31-1-2023 23:00

  De geboorte van een kindje is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Om dit moment te koesteren, is een vintage sieraad het perfecte geschenk. Het is een stukje geschiedenis waar je met de geboorte van een baby een hoofdstuk aan kunt toevoegen. Bij Eleonora Vintage Jewelry vind je daarom een ruime collectie vintage sieraden met birthstones. Dit zijn edelstenen die traditioneel worden geassocieerd met de maand waarin iemand geboren is.

 • 15-1-2023 23:00

  Thule Yepp, het slimme, veilige en functionele fietszitje, ontworpen voor dagelijkse ritjes, komt binnenkort op de markt met een nieuwe versie. Dit iconische fietszitje zal comfortabeler en kleurrijker zijn dan ooit tevoren. Thule Yepp 2 heeft een update gekregen met nieuwe tijdloze kleuren en een design die de klassieke look respecteert en tegelijkertijd een grote stap voorwaarts zet.

 • 11-12-2022 23:00

  BIBS GEBRUIKT NATUUR ALS INSPIRATIEBRON VOOR DE NIEUWE INFINITY FOPSPEEN

 • 30-11-2022 23:00

  Sieraden zijn dé items die je outfit helemaal afmaken. Je doet ze ’s ochtends om en ’s avonds voor het slapen weer af. Het zijn dé pieces die een verhaal vertellen. Gekregen van je oma, liefde of gewoon voor jezelf omdat je het verdiend hebt. Een sieraad heeft een bijzonder verhaal en een vintage juweel al helemaal. Eleonora Vintage Jewelry weet dat als geen ander en haalt de mooiste sieraden van over de hele wereld, zodat jij een volgend hoofdstuk kan toevoegen aan het verhaal.

 • 31-10-2022 23:00

  Dolly Bakfiets maakt Nederlandse topkwaliteit elektrische bakfietsen voor zorgeloos bakfietsplezier. Sinds 2011 ontwikkelen en produceren wij de Dolly helemaal zelf in Nederland. Omdat we hem zelf ook hebben en we dagelijks Dolly berijders spreken, is de Dolly inmiddels -vinden wij- de beste bakfiets. We horen regelmatig: ‘Onze Dolly is de beste aankoop ooit’ en dat geloven we direct. Een Dolly zorgt voor vrijheid en heerlijke woon-crèche-werk-crèche-supermarkt-woon ritjes. Daarnaast betekent een Dolly meestal een auto minder op de weg. Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al ruim 10 jaar in beweging met de unieke service aan huis voor vrijblijvende proefrit, service én onderhoud.

 • 31-10-2022 23:00

  WIEBELTOREN VAN BIBS STIMULEERT FANTASIE EN CREATIVITEIT VAN KINDEREN

 • 30-10-2022 23:00

  Ben je in verwachting en op zoek naar mooie babyspulletjes? Is je vriendin zwanger of wil je een collega verrassen met een origineel kraamcadeau? Neem dan een kijkje bij Pommie. Bij dit nieuwe babymerk shop je de leukste gebreide verzorgingsproducten voor je kindje.

 • 15-5-2022 22:00

  Dit jaar viert de iconische Tripp Trapp® stoel een bijzonder jubileum. De Tripp Trapp® werd 50 jaar geleden in Noorwegen ontworpen door Peter Opsvik en kwam in 1972 op de markt. Sindsdien hebben miljoenen kinderen van over de hele wereld op deze stoel aan tafel gezeten en maakten zij vanaf het eerste moment onderdeel uit van het gezin tijdens iedere maaltijd. Dankzij de introductie van de Tripp Trapp® ontstond er een ware revolutie op het gebied van zitmeubels voor kinderen, want deze kinderstoel is briljant in al zijn eenvoud en ontworpen voor iedere fase van de kindertijd en daarna.

 • 9-2-2022 23:00

  Stokke® Clikk™ is ontworpen voor een moeiteloze maaltijd. Je zet 'm simpel in elkaar en haalt 'm ook zo weer uit elkaar. Je maakt 'm eenvoudig schoon en omdat 'ie zo licht is, verplaats je 'm zo van de ene naar de andere kamer. En nu maakt de Clikk™ je huis ook nog een stukje stijlvoller, dankzij drie nieuwe, opvallende kleuren die geïnspireerd zijn op de Scandinavische natuur: Fjord Blue, Black Natural en Midnight Black.