Bevestiging nieuwsbrief

Op woensdag 9 juni zijn tijdens de online uitreiking de categorie winnaars bekend gemaakt van de Baby Innovation Award 2021. Maar liefst 8 prijzen zijn uitgereikt in de categorieën Mobility, Travel & Safety, Feeding, Care, Furniture & Decoration, Toys & Gifts, Green en Design. Naast de categorie winnaars voor de Baby Innovation Award is ook de Consumer Award uitgereikt.

Uitreiking gemist of terugkijken? Bekijk de video op deze pagina. Alle winnaars met hun producten kun je ook hieronder bekijken.

Bekijk ook de genomineerden voor de Baby Innovation Award 2022.

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de Negenmaandenbeurs nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en leuke (win)acties. We hebben ook al een cadeautje voor je… de super complete Negenmaanden baby-uitzet lijst! 

Winnaar Consumer Award 

doomoo Seat’n Swing wipstoel, Delta Diffusion

De doomoo Seat’n Swing wipstoel is evolutief (vanaf de geboorte t/m 25kg). Op basis van het gewicht, de grootte en het ontwikkelingsniveau van het kind, verwijder je de verkleiner met harnas zodat je peuter zich kan nestelen in diens favoriete positie. Dankzij de vulling met ultrafijne microkorrels vindt je kleuter het vast heerlijk om het kussen zelf in zijn favoriete positie te kneden.