Winnaars 21e editie Baby Innovation Awards 2023

dinsdag, 21 februari 2023

De Baby Innovation Awards 2023 zijn woensdag 15 februari jl. uitgereikt tijdens de Amsterdam Baby Week Industry Dinner. Op deze feestelijke avond maakte de organisatie van de jaarlijkse Baby Innovation Award verkiezing de winnaars bekend in acht categorieën.

Mobility: The Jiffle Wagon

Kinderwagen en bolderkar in één; The Jiffle wagon is de eerste 6 in 1 kinderwagen. In een handomdraai transformeer je de kinderwagen in een bolderkar, of je gebruikt deze met autostoel, reiswieg, zitje en geïntegreerd meerijdplankje.

Travel & Safety: Tricot Easy draagdoek, Babylonia

Een innovatieve draagdoek zonder het gedoe van het knopen van een draagdoek. Deze revolutionaire draagdoek doe je snel en gemakkelijk aan. Klikt vast met slechts 1 gesp zonder knoop. .

Feeding: Medela Freestyle Handsfree kolf

Draagbare opvangcups, gevormd naar de anatomie van de lacterende borst, lichtgewicht en comfortabel. Door de 105° graden openingshoek en druppelvorm wordt de borst beter ondersteund en worden melkkanalen niet dichtgedrukt, waardoor melk beter kan stromen.

Care: We Too luieremmer

Deze vernieuwde en verbeterde luieremmer heeft een reukloze seal gekregen en is daarmee 100% reukloos en hygiënisch. Je kunt iedere plastic zak in de emmer gebruiken, dus hoeft geen dure cassettes of refills aan te schaffen. Eenvoudig te bedienen met één hand, er passen 25 luiers in.

Furniture & Decorations: Pieni wieg en onderstel

De Pieni is een mooi, circulair en eigentijdse kartonnen wieg. Na de babyperiode gebruik je Pieni als opbergdoos en het onderstel wordt een tafeltje met bijhorende krukjes.

Toys & Gifts: The Birth Bear

De Birth Bear is een teddybeer met de exacte lengte en het geboortegewicht van een kindje bij de geboorte. Zo kunnen ouders en hun kind altijd weer voelen hoe het was toen hun kind geboren werd. De beer wordt voor het kind zo een heel speciaal vriendje.

Green Award (vakjuryprijs)

Deze ging naar autostoel BeSafe Stretch

 

Design Award (vakjuryprijs)

Deze ging naar kinderstoel Bugaboo Giraffe

Winnaar van de Consumer Award

De winnaar van de Negenmaandenbeurs Consumer Award is bekendgemaakt tijdens de laatste dag van de Negenmaandenbeurs. Bezoekers konden online en op de beurs hun stem uitbrengen. De winnaar van de Consumer Award is de Medela Freestyle Handsfree Kolf!

Over de verkiezing

De Baby Innovation Award is een jaarlijks terugkerende verkiezing, georganiseerd door vakmedium BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. De scores van de vakjury en van de Mama & Papa Jurydag bepalen de uitslag van de categorieprijzen.