Mamablogger

Mama Tina blogt voor de Negenmaandenbeurs

maandag, 27 augustus 2018

Hi!

Ik ben Tina, 31 lentes jong en mama van Fygo (3 jaar). Op dit moment ben ik hoog zwanger en verwacht ik binnen 4 weken mijn tweede zoontje! Zo spannend!

Ik vind het ontzettend leuk dat ik deze bijzondere gebeurtenis met jullie mag delen en voor de Negenmaandenbeurs mag bloggen over mijn ervaringen als moeder van twee zoons, inclusief newborn!

Over mij
Ik zal me nog even verder voorstellen. Ik woon in het prachtige Zwolle en ben al bijna 14 jaar samen met de liefde van mijn leven, Hilbert. (Ja, ik wacht nog stééds op dat aanzoek ;-)).
Naast moeder zijn, werk ik 28 uur per week als documentatie- en communicatiespecialist voor een software bedrijf. Ik ben gek op schrijven en het creëren van content, maar kan daar op mijn werk helaas niet veel persoonlijks in kwijt. Om die reden ben ik zo’n 1,5 jaar geleden gestart met mijn blog www.tinadeelt.nl.

Aangezien ik me erg bezighoud met een gezonde levensstijl, én een diploma voor voedingsdeskundige op zak heb, deel ik op dit blog mijn tips en ervaringen over een healthy leventje met kids!

Ook ben ik verslaafd aan Instagram, dus ben je nieuwsgierig geworden naar hoe mijn dagelijks leven eruitziet? Neem dan eens een kijkje op mijn account @tinadeelt!

Kraamweek
Ik ga nu nog even heel hard genieten van mijn twee mannen, voordat het er drie zijn en ik de aandacht opnieuw moet leren verdelen! Ben je benieuwd naar hoe mijn kraamweek er straks uitziet? Houd dan deze site van de Negenmaandenbeurs in de gaten! Zodra het zover is, zal ik verslag doen van deze bijzondere week en dit na afloop hier met jullie delen!

Tot dan!

Liefs,
Tina