Event

Negenmaandenbeurs 2022, om naar uit te kijken

woensdag, 20 oktober 2021

De voorbereidingen van Negenmaandenbeurs 2022 zijn in volle gang. Noteer maar vast in je agenda: van 16 tot en met 19 februari 2022 organiseren wij in RAI Amsterdam hét evenement waar je als (aanstaande) ouder zeker bij wilt zijn! Welke dag wordt het voor jou?

De ticketverkoop start in december 2021 en we beginnen zoals altijd met de zeer aantrekkelijke 1+1 actie. Koop 1 ticket voor Negenmaandenbeurs 2022 en krijg er 1 ticket gratis bij. Voor deze actie hebben we een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Goed om te weten: de tickets geven alleen toegang tot De Negenmaandenbeurs. In voorgaande jaren was het mogelijk met een ticket voor De Negenmaandenbeurs ook De Huishoudbeurs te bezoeken. In 2022 zullen beide evenementen op verschillende dagen, los van elkaar, plaatsvinden.

Het verheugen kan beginnen

De afgelopen maanden hebben we heel veel mooie bedrijven en merken gesproken. Met trots kunnen we laten weten dat Babypark, Little Dutch en Prénatal aanwezig zullen zijn op Negenmaandenbeurs 2022. En dat is nog maar het begin! In de nieuwsbrief van november zullen we nog meer namen met je delen. Bekijk hier de volledige deelnemerslijst.

Informatie en inspiratie

In de nieuwsbrief van deze maand vertellen we je onder andere alles over de verzorging van je baby in de eerste maanden, hoe je de leukste babynaam vindt en waar je op moet letten als je een kinderwagen koopt.

Tot volgende maand,
Team Negenmaandenbeurs