Babynamen

22x de meest bijzondere celebrity babynamen

donderdag, 20 juni 2019

Als het op babynamen aankomt, zijn de sterren anders... Héél anders soms. Waar sommige namen stiekem best leuk zijn, zijn andere toch echt vrij uniek. En uniek is soms nog een understatement. Wij verzamelden de meeste bijzondere babynamen van de celebs en onze eigen BN’ers.

1. Remington Alexander

Zoon van Kelly Clarkson en Brandon Blackstock. Naast Remington hebben ze nog een dochter genaamd River Rose.

2. Montague George Hector

De zoon van Gerri Halliwel en Christian Horner (Formule 1 team principel) zou deels vernoemd zijn naar Gerri’s goede vriend George Michael.

3. Maceo Robert

Naast Maceo heeft Halle Berry nogeen dochter uit een eerdere relatie met de naam Nahla Ariela.

4. Silas Randall

Zoon van Jessica Biel en Justin Timberlake

5. North

Uiteraard mag deze naam niet ontbreken op een lijsje bijzondere babynamen. Naast dochter North hebben Kim Kardashian en Kanye West ook nog zoon Saint.

6. Apple Blythe Alison

Toen voormalig Koppel Gwyneth Paltrow en Chris Martin de naam van hun dochter in 2004 bekend maakten, draaide de roddelpers overuren.

7. Bronx Mowgli

Zoon van Ashlee Simpson en haar ex Pete Wentz. Inmiddels heeft Ashlee Simpson nog een dochter Jagger Snow.

6. Dream Renée

Naar verluidt kozen Rob Kardashian en zijn ex Blac Chyna deze naam voor hun dochter omdat het voor Rob altijd al een ‘dream’ (droom, red.) was om een kindje te krijgen.

7. James

Hoewel een vrij normale, klassieke jongensnaam, kozen Blake Lively en Ryan Reynolds ervoor om hun dochter James te noemen. Het is een family naam en aangezien moeder zelf ook een jongensnaam draagt leek het stel het mooi om deze traditie voort te zetten. Naast dochter James, is er ook nog dochter Ines.

8. Denim Cole

Dat Tonix Braxton en Keri Lewis van bijzondere namen houden, blijkt wel uit het feit dat hun andere zoon Diezel Ky heet.

9. Moroccan Scott

Zoon van Mariah Carey en Nick Cannon. Tsja, het blijft een diva die Mariah…

10. Briar Rose

Rachel Bilson en Hayden Christensen vernoemden hun dochter naar een Disney Princess. Briar Rose is namelijk de naam die Doornroosje in het originele verhaal van de drie feeën kreeg, om haar te beschermen tegen maleficents vloek. Daarnaast was het de oorspronkelijke titel van de film Sleeping Beauty (Doornroosje, red.).

11. Sailor Gene

Zoon van Liv Tyler en Dave Gardner. Daarnaast hebben ze nog dochter Lula Rose.

12. Saylor James

Blijkbaar een populaire naam in Hollywood, want Kristin Cavallari en Jay Cutler gaven de naam Saylor James aan hun dochter. Naast Saylor heeft het stel twee zonen: Camden Jack en Jaxon Wyatt.

13. Sunday Rose

Dochter van Nicole Kidman en Keith Urban. Sunday heeft nog een zusje genaamd Faith Margaret.

14. Strummer Newcomb

Julia Stilesen en Preston J. Cook noemden hun eerste zoon Strummer. Het kan niet anders dan je met deze naam een rocker wordt. Wij zijn het in ieder geval voor ons: Strummer de Drummer.

15. Royal Reign

Duidelijk het prinsesje van haar moeder Lil’Kim.

16. Apollo Bowie Flynn

De zoon van Gwen Stefani en Gavin Rossdale is trotse drager van deze stoere namen collectie. Apollo verwijst naar de Griekse god van licht, muziek en poezie. De overige namen zouden de meisjesnamen zijn van de moeder van Gwen en Gavin. Apollo heeft nog een broer en zus, namelijk Zuma Nesta Rock en Kingston James McGregor.

Overigens kunnen onze eigen BN’ers er ook best wat van, zo hebben we:

17. Vegas

Dochter van Afrojack en Amanda Balk

18. Xess Xava

Zoon van Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau

19. Roqi Maybritt Estelle Amber

Dochter van voetballer Demy de Zeeuw en zijn vriendin Danielle.

20. Uma Lou Lou

Dochter van ex-soapie/presentator Tim Immers en zijn vrouw Stella

21. Toy Travis

Dochter van radio DJ Ruud de Wild en Tatum Dagelet

22. Monte

Zoon van Carice van Houten en Guy Pearce,

En last, but not least: Tom, zoon van Wolter Kroes. Misschien geen bijzondere naam, maar de combinatie met zijn achternaam vinden wij dan wel weer erg geestig ;-).