Stokke Nomi
Advertorial

Ontdek de nieuwe Stokke® Nomi®

donderdag, 23 februari 2023
De stoel die een actieve zithouding bevordert.

Stokke® Nomi® is de stoel die kinderen - van alle leeftijden - natuurlijk laat bewegen en actief laat zitten voor comfort en verbinding aan tafel. Met zijn speelse uiterlijk en ingenieuze functie brengt de Stokke® Nomi® stoel een buitengewone stijl en unieke flexibiliteit in huis.

Optimale bewegingsvrijheid

Bij actief zitten draait alles om bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen. Zo gebruiken ze hun lichaam op een intuïtieve manier en kunnen ze wiebelen, schuiven en klimmen zodat ze hun grenzen leren verkennen en verleggen.

Altijd klaar voor de volgende stap

Dankzij het lichte gewicht is de Stokke® Nomi® stoel overal in huis gemakkelijk te gebruiken. Hij is zelfs zo licht dat je 'm aan de tafelrand kunt hangen om gemakkelijk schoon te maken na de maaltijd. Het belangrijkste is dat de Stokke® Nomi® stoel, net als al onze andere stoelen, bedoeld is om samen te eten, samen te spelen en een speciale band op te bouwen – vanaf de geboorte tot aan de volwassenheid.

De Stokke® Nomi® stoel heeft een kenmerkend open, organisch silhouet en is naadloos verstelbaar zonder gereedschap. De stoel is altijd klaar voor de volgende stap – zowel voor je kind als voor jou!

Filosofie achter het concept

Als veel van deze kenmerken je bekend in de oren klinken, is dat geen toeval. Nomi is ontworpen door de wereldberoemde Noorse ontwerper, Peter Opsvik, die ook de iconische Tripp Trapp® heeft bedacht. Nomi heeft grotendeels hetzelfde DNA als de Tripp Trapp en past helemaal binnen de filosofie van Peter Opsvik, waarin de nadruk ligt op de behoefte om kinderen een comfortabele stoel aan tafel te geven, die bewegingsvrijheid biedt en meegroeit met het kind.

Zowel de Stokke® Tripp Trapp® als de Stokke® Nomi® stoel tilt kinderen naar een hoger niveau aan tafel, waar ze zich gemakkelijker kunnen concentreren op activiteiten wanneer de fysieke omgeving is aangepast aan hun lengte en behoeften. Dit maakt de belangrijke momenten, zoals samen aan tafel eten, relaxter en leuker. En wat nog belangrijker is: dit betekent een geweldige stimulans voor hun ontwikkeling. Door deel te nemen aan het gezinsleven leren kinderen al vroeg manieren, taal en sociale vaardigheden.

Stokke® Nomi® – kort samengevat

  • Naadloos verstelbaar zonder gereedschap
  • Licht en gemakkelijk te verplaatsen of op te hangen aan de tafelrand om schoon te maken
  • Winnaar van de Product Safety Silver Award 2019 van de Europese Commissie
  • Voorzien van antikantelwieltjes
  • Vanaf de geboorte, voor het leven