Verzorging

Bestaat de ideale kinderwagen?

dinsdag, 10 mei 2022

De zoektocht naar de ideale kinderwagen is geen gemakkelijke. Want wat is er belangrijk naast uiteraard veiligheid? Kies je voor comfort of design? Is het voor jou belangrijk dat de kinderwagen er mooi uitziet? Wat is de beste prijs/kwaliteit verhouding? Past de kinderwagen wel in je auto? Kunnen de wielen wel over de hobbelige stoep bewegen

Uit onderzoek is gebleken dat jonge ouders het gebruiksgemak van een kinderwagen voor hun newborn vaak het meest frustrerend vinden. Dat is vaak ver te zoeken; klem tussen de metropoortjes, niet passen in het gangpad van je favoriete winkel of met geweld de auto inpakken voor een weekendje weg. Je hebt het al druk genoeg als kersverse ouder en je besteedt je tijd liever aan een paar minuten extra slapen dan een kofferbak volproppen. 

Perfecte kinderwagen ontwikkelen

Dit is precies waar de oprichter van BABYZEN tegen aan liep, toen hij voor het eerst vader werd en maar geen perfecte kinderwagen kon vinden. Hij zag zichzelf al hobbelen over de grote keien die stoep heten in Aix-en-Provence, waar zijn vrouw en hij vandaan komen. Samen met zijn vader, een product designer van kinder- en babyproducten, ontwikkelde hij een kinderwagen die aan alle voorwaarden voldeed.

Kinderwagen voor moderne ouder

De YOYO2 is het resultaat van jarenlange research en ontwikkeling en is dé kinderwagen die je nodig hebt als moderne ouder. Vanaf het moment dat je kleintje geboren is, wil je natuurlijk samen op stap. De BABYZEN YOYO2 is flexibel en wendbaar, en zelfs met de YOYO-tas aan het stuur, met één hand te besturen. Het grootste voordeel is wel dat de kinderwagen in een handomdraai is ingeklapt en zo niemand in de weg staat, makkelijk op te bergen is in de auto en zelfs mee mag als handbagage in het vliegtuig! Met de zomer in aantocht en mooie vakanties in het vooruitzicht is het wel zo prettig een kinderwagen te hebben die niet alleen gemakkelijk is voor dagelijks gebruik, maar ook tijdens het reizen een verademing is.

Na zes maanden groeit YOYO2 mee tot buggy die dezelfde veiligheid, flexibiliteit en veiligheid behoudt en je samen de wereld kunt blijven ontdekken.

BABYZEN is inmiddels favoriet van menig celebrity zoals Youtuber Monica Geuze, zangeres Shary-an, supermodellen Romee Strijd en Irina Shayk en Justin Timberlake.