Slapen

Babykamer: dé trends voor 2022/2023

donderdag, 6 oktober 2022

De babykamer inrichten is één van de leukste dingen om te doen, maar wat zijn de trends en welke materialen en kleuren passen perfect bij elkaar en jouw stijl? Op onze Pinterestpagina zijn alle babykamertrends te zien en kan je inspiratie opdoen voor de inrichting van de kamer van jou ongeboren baby.

Trend 1: Kies een thema

Een trend is om als eerst een thema te kiezen voor de babykamer, zodat je ook gelijk kiest voor de stijl van de kamer van je kleintje. Om het jezelf lekker makkelijk te maken geef je de kamer een thema met behang en kan je daarna de kleuren van het behang laten terugkomen in de rest van de meubels en accessoires. De thema’s die nu populair zijn, zijn jungle en oceaan.

 

Trend 2: Kleuren voor de babykamer

Vaak zie je de kleuren roze, blauw en grijs voorbijkomen als basiskleuren van een babykamer. De trendkleuren die je dit jaar veel voorbij ziet komen zijn terracotta, zand, groen, (oud)roze, roestbruin, zwart en geel. Neem een kijkje op onze Pinterestpagina zodat je een beeld krijgt van deze kleuren, want sommige kleuren kies je waarschijnlijk niet zo snel totdat je het totaalplaatje ziet!

 

Trend 3: Gouden en zwarte accenten

Goud en zwart zijn kleuren die je steeds meer terug ziet komen en behoren daarom zeker tot de trendkleuren van 2022. Als je in de kamer van je kleintje gouden accenten gebruikt, straalt de kamer warmte, veiligheid én luxe uit! De trendkleur zwart is ook leuk om te gebruiken in de kamer van je kleintje. Door accenten zwart toe te voegen creëer je een stoere luxe babykamer.

 

Trend 4: Producten gemaakt van Rotan

Door rotan meubels te gebruiken in de kamer van je kleintje creëer je een rustige en natuurlijke uitstraling. Op onze Pinterestpagina is er een aantal voorbeelden van babykamers te zien die ingericht zijn met rotan meubels gecombineerd met de trendkleur oudroze. Door oudroze toe te voegen zorg je ervoor dat de kamer van je kleintje een warme, rustige en natuurlijke uitstraling krijgt.

 

Lees ook: