Leuke & handige apps die je niet wil missen!

Er zijn duizenden nuttige en leuke apps te downloaden op je tablet of telefoon wanneer je zwanger bent of voor kersverse ouders. Maar zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Kijk mee welke apps wij je van harte aanbevelen.

24Baby.nl – Zwanger, baby, babynamen en forum

Gratis

Houd de ontwikkeling van je zwangerschap en baby dagelijks bij en leg herinneringen vast in je persoonlijke dagboek. Deel je vragen, ervaringen en dagboek met andere ouders en ontdek de mooiste babynamen inclusief herkomst en betekenis. Kortom: met de 24Baby app heb je alles rondom je zwangerschap en baby 24/7 bij de hand.

Download app AppStore  Download app Play Store

Boekstart: lekker voorlezen aan je baby

Gratis

Heb jij de BoekStart-app al op je telefoon? Hij staat vol video's en heldere informatie over voorlezen. Ook vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app. Verder kan je jouw voorleesmoment vastleggen en een heuse voorleeswekker instellen die je er op tijd aan herinnert om voor te lezen!

Download app AppStore  Download app Play Store

Kraamvisite.nl – Plantool en Plannen

Gratis

Er is een baby op komst, alles is al goed geregeld, maar na de bevalling komt de kraamvisite om de hoek kijken. Superleuk, maar ook stressvol. Met de plantool van Kraamvisite.nl kan jij de kraamvisite perfect plannen. In de plantool van Kraamvisite.nl kunnen familie en vrienden van de pasgeboren baby een moment plannen om op kraamvisite te komen en kunnen de ouders zelfs een wensenlijstje toevoegen voor cadeau’s.

Plantool

Mijn Verloskundige

Gratis

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er iedere week nieuw interessant leesvoer, video’s, een weeëntimer, boekentips en winacties. Download de App gratis, selecteer je verloskundige, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd .

Download app AppStore  Download app Play Store

 ZwApp - een unieke app voor zwangeren!

Gratis

ZwApp is speciaal ontwikkeld voor zwangeren door zorgprofessionals. Het is een unieke app die je praktische en betrouwbare informatie geeft tijdens je gehele zwangerschap. Door gerichte medische vragen stelt ZwApp een uniek profiel vast en kom je terecht in het zorgpad wat het meest voor jou van toepassing is, en krijg je specifieke en betrouwbare informatie die voor jou van belang is. Niet voor niets is deze app ontwikkeld door verloskundigen en gynaecologen.

Download app AppStore  Download app Play Store