Promotie & zichtbaarheid

Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid en content zijn slechts enkele doelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan Negenmaandenbeurs.
Ons sales team adviseert graag over de mogelijkheden en middelen die kunnen worden toegevoegd aan de beurscampagne.

BRANDING

Strip banner

Een stijlvolle manier om het merk te presenteren: een reclamedoek met jou boodschap erop.

€ 7.860,00

Toren

Een echte eye-catcher. Deze vierkante exposuretoren kan perfect worden ingezet voor branding en/of verwijzing. Bezoekers zullen toren zien op het moment dat zij de beurs naderen of verlaten. Afhankelijk van de wensen drukken wij vier verschillende of vier dezelfde doeken voor op de exposuretoren.

€ 2.668,00

Vlaggen

Laat het u voor de wind gaan en kies voor baniervlaggen. Een mooie manier om uw merkuiting al voor de entree bij de bezoekers in het oog te laten springen.

Entree C: 9 per pakket: € 3.739,00
Hal 12 voorkant: 9 per pakket: € 3.739,00

Vloerstickers

Trek meerdere malen de aandacht van de beursbezoekers: laat de merkuiting of beeld herhaaldelijk terugkomen op de beursvloer door vloerstickers. Geen enkel idee voor vloerstickers is te gek. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstboodschap, voetstapjes die de route naar de stand wijzen of zelfs optische illusies.

Indoor:
5 per pakket (1x1m): € 2.798,00
2 per pakket (2x2m): € 2.851,00
Outdoor:
5 per pakket (1x1m): € 1.600,00
2 per pakket (2x2m): € 3.370,00

Geveldoek

Ga voor premium: pak het groots aan door jouw merk te presenteren op een groot geveldoek. Deze eye-catcher trekt de aandacht van de beursbezoekers en voorbijgangers.

€ 12.243,00

 

Banner op luifel van entree C

Deze luifel boven entree C is beschikbaar voor branding. Vanwege het formaat en hoogte is deze banner goed zichtbaar.

€ 4.450,00

Trap sticker Holland restaurant

Het Holland restaurant ligt centraal tussen entree C en hal 10, 11 en 12.

€ 4.530,00

Draaideur sticker entree C

Ga je voor de ultieme 'brand awareness'? Bezoekers zien gegarandeerd bij binnenkomst jouw merk door stickers in de draaideuren.

Per deur: € 4.213,00

Reclamedoek onder luifel

Trek de aandacht van bezoekers door de inzet van een prominent bedrukt droogloopdoek. Dit is een echte eye-catcher! Het doek wordt geplaatst aan de zijkant van de hallen 10 en 11. Met name de bezoekers vanaf parkeergarage P1 en het treinstation zullen uw uiting zien.

€ 4.450,00

Roltrap bestickering

Laat de bezoeker letterlijk stilstaan bij het merk door de roltrap te laten stickeren.

Per roltrap: € 3.626,00

Roltrapleuning bestickering (Beide zijdes van 1 roltrap)

Laat de bezoeker letterlijk stilstaan bij het merk door de roltrapleuning te laten stickeren. De hele leuning met de merkuiting branden waardoor het merk goed opvalt.

2 roltrappen: € 6.355,00

Branding van garderobe entree C

Kies ervoor om een garderobe te branden met de merkuiting, dit zorgt ervoor dat bij iedere bezoeker die zijn of haar jas ophangt en ophaalt in het oog springt.

€ 1.782,00

Banner tussen kolommen

Ga voor premium: pak het groots aan door uw merk te presenteren op deze onmisbare banner positie.

€ 3.286,00

Raam sticker Elicium (Z)

Het stickeren van het Elicium (gelegen tussen Entree C en K) creëert grote zichtbaarheid voor uw merk. Zowel de kant van Entree C en K kunnen we op basis van uw wensen bestickeren. Een echte eye-catcher!

€ 13.761,00

Hangende banner enkelzijdig

Met het branden van een hangende banner zorg je ervoor dat jouw merk direct opvalt. Binnen in de entree en hallen beschikken we over meerdere rigging punten waar deze banners aan opgehangen kunnen worden.

Entree C (4 posities beschikbaar):
€ 3.656,00

Trap sticker

Een echte eye-catcher! De trap in de entree is een onmisbaar item. Gebruik de treden om jouw boodschap over te brengen op de bezoeker. Het bestickeren van de trap wordt regelmatig in een pakketvorm gebruikt.

Uitverkocht!

Vloerstickers

Trek meerdere malen de aandacht van de beursbezoekers: laat de merkuiting of beeld herhaaldelijk terugkomen op de beursvloer door vloerstickers. Geen enkel idee voor vloerstickers is te gek. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstboodschap, voetstapjes die de route naar de stand wijzen of zelfs optische illusies.

Indoor:
5 per pakket (1x1m): € 2.798,00
2 per pakket (2x2m): € 2.851,00
Outdoor:
5 per pakket (1x1m): € 1.600,00
2 per pakket (2x2m): € 3.370,00

Hangende banner dubbelzijdig

Met het branden van een hangende banner zorg je ervoor dat jouw merk direct opvalt. Binnen in de entree en hallen beschikken we over meerdere rigging punten waar deze banners aan opgehangen kunnen worden.

€ 5.092,00

Ballustrade entree C

De ballustrade van entree C is een echte eye-catcher. Gebruik de lengte van de ballustrade om jouw boodschap over te brengen bij de bezoeker.

€ 6.046,00

Branding van entree C

De gehele balustrade binnen bij entree C is beschikbaar voor branding.

€ 4.831,00

Billboard

Pak het groots aan en laat ons billboards op voet bedrukken. Een billboard is groot en hoog en dus al vanaf afstand goed te zien. Er zijn twee zijdes, elk voor een andere uiting.

€ 3.360,00

Totem

Met deze Totem trek je de aandacht van alle voorbij gaande bezoekers. We plaatsen deze Totem bij de entree.

€ 960,00

Pilaar branding rond

De RAI telt veel pilaren. Met name de pilaren in het entree gebied zijn zeer interessant om voor branding in te zetten. 

€ 561,00

A0 Posters

De kracht van herhaling. Communiceer een boodschap, deelname en/of standlocatie op posters die zich op verschillende locaties binnen het beursgebouw bevinden. Met de A0 afmeting een grote en opvallende lijst voor de promotionele uiting.

Hal 10/11 (4 per pakket): Uitverkocht!
Hal 10 (6 per pakket): Uitverkocht!
Hal 12 (6 per pakket): Uitverkocht!
Entree C (13 per pakket): € 1.268,00

Pilaar branding

De pilaren in het entree gebied van de hallen zijn een mooie manier om in te zetten voor branding. Breng jouw merk onder de aandacht en verwijs de bezoeker door naar jullie stand. 

€ 2.140,00

RAI LIVE Narrowcasting

Met RAI LIVE Narrowcasting wordt er een video of logo gedurende 10, 20 of 30 seconden op schermen op Negenmaandenbeurs gepresenteerd.
Let op: de beelden worden zonder geluid afgespeeld.

RAI live 20 seconde: € 2.405,00
RAI live 30 seconde: € 3.430,00

Toiletreclame

Breng jouw merk onder de aandacht bij de bezoeker door de toiletten te branden. Het pakket bestaat uit spiegelstickers, deurstickers en A3 posters.
De toiletten bevinden zich in de entree gebieden en tussen de hallen van de RAI.
Het branden van de toiletten kan onderschat worden, maar heeft een zeer grote impact.

Hal 10-11: € € 3.255,00
Hal 11-12: € 3.481,00
Entree C: € 10.856,00

App promotie op website

Heeft u een relevante app voor de zwangere of net bevallen vrouw? 
Stimuleer het aantal downloads door deze app te plaatsen op de pagina ‘Apps die je niet wil missen!’ op negenmaandenbeurs.nl.

€ 610,00

Leads

Partner content artikel

Claim uw autoriteit met een informatief artikel; denk aan tips & tricks, op de homepage van www.negenmaandenbeurs.nl met uw merk als afzender. Het artikel wordt gepromoot door middel van één Negenmaandenbeurs Facebookpost en een item in de eerstvolgende Negenmaandenbeurs nieuwsbrief.
Binnen het artikel heeft u de mogelijkheid om 2 links naar uw website/ landingspagina te plaatsen zodat u online traffic kan genereren.

€ 1.490,00

Banner in digitale nieuwsbrief

Een opvallende banner in de Negenmaandenbeurs e-nieuwsbrief is de perfecte manier om de aandacht van uw publiek te trekken. Dit is een effectieve manier om kennis te delen en de boodschap, het merk of het product van uw bedrijf voor en na het evenement te presenteren.

€ 1.290,00

Advertorial in digitale nieuwsbrief

Vergroot uw zichtbaarheid in de markt en trek de aandacht van uw bestaande en potentiële klanten door een advertorial in de digitale beursnieuwsbrief. Dit geeft u de mogelijkheid om kennis te delen en uw boodschap, merk of product te presenteren voorafgaand en na afloop van het evenement.

€ 1.290,00

Sales

Promopoint: Promotioneel flyerteam (max. 4 pers.)

Laat een gebrieft team het merk, product of boodschap promoten. Dit team kan ingezet worden om bezoekers naar de stand te sturen of om de dialoog over het merk op gang te brengen. Door het uitdelen van bijvoorbeeld samples of flyers komen zowel aankomende als vertrekkende bezoekers in contact met het merk.

Exposant: € 2.450,00
Niet exposant: € 3.675,00

Promopoint: Plaatsing promotioneel object met flyerteam (max. 4 pers.)

Kies voor the best of both worlds en laat een flyerteam samples of flyers uitdelen, bezoekers naar de stand sturen en/of de dialoog op gang brengen naast een opvallende marketingobject. Het marketingobject trekt de aandacht van de bezoeker waar het flyerteam op in kan spelen.

Exposant: € 3.675,00
Niet exposant: € 5.515,00

Promopoint: Plaatsing van een promotioneel object

Promoot het merk door het plaatsen van een marketingobject naar keuze, zoals een bestickerde auto of opblaasbaar voorwerp in de buurt van de hoofdentree. Een opvallende manier om in de aandacht van de bezoeker te komen en de dialoog over het merk op gang te brengen.

Exposant: € 2.450,00
Niet exposant: € 3.675,00