Exposanten materiaal

Logo Negenmaandenbeurs

Gebruik het logo van de Negenmaandenbeurs in advertenties, nieuwsbrieven of op uw website. Zo attendeert u zoveel mogelijk mensen op uw deelname!

E-mailhandtekening

Bent u op zoek naar promotiemateriaal om uw stand op de Negenmaandenbeurs beter onder de aandacht te brengen? Download dan onderstaande banner.

Promotie Winactie Tickets Negenmaandenbeurs

Onderstaand materiaal is beschikbaar voor de promotie voor het verloten van (gratis) tickets voor de Negenmaandenbeurs 2022.

Social Post

Een voorbeeld van een social post die kan worden ingezet door exposanten voor het verloten van gratis tickets voor de Negenmaandenbeurs 2022 (actie loopt tot 1 mei):


*merknaam* geeft *hoeveelheid tickets* tickets weg voor de Negenmaandenbeurs! Van 11 t/m 14 mei 2022 kun je weer heerlijk shoppen, inspiratie opdoen en van alles proberen tijdens de Negenmaandenbeurs. Dit is hét evenement dat je als (aanstaande) ouder niet mag missen! Kans maken? Like dit bericht Volg @gebruikersnaam Laat hieronder weten met wie jij de beurs wil bezoeken


Kopieer onderstaande link in de post zodat alle resultaten correct binnenkomen (rechtermuisknop>linkadres kopiëren):

Link Social Post

Promotie van de €4,- kortingsactie

Onderstaand materiaal is beschikbaar voor de promotie van de €4,- kortingsactie van de Negenmaandenbeurs 2022.

Instagram Post

Een voorbeeld van een Instagram Post die kan worden ingezet door exposanten:


Wij staan op de Negenmaandenbeurs! Van 11 t/m 14 mei is RAI Amsterdam hét walhalla voor kersverse ouders en zwangere vrouwen. Je vindt er de allernieuwste producten, informatieve materclasses, leuke workshops en hele mooie aanbiedingen. Koop nu je ticket(s) met 4,- korting!


Kopieer onderstaande link in de Instagram Post zodat alle resultaten correct binnenkomen (rechtermuisknop>linkadres kopiëren):

Link Instagram Post

Instagram Story

Een voorbeeld van een Instagram Story die kan worden ingezet door exposanten.

Kopieer onderstaande link in de Instagram Story zodat alle resultaten correct binnenkomen (rechtermuisknop>linkadres kopiëren):

Link Instagram Story

Facebook Post

Een voorbeeld van een Facebook Post die kan worden ingezet door exposanten:


Wij staan op de Negenmaandenbeurs! Van 11 t/m 14 mei is RAI Amsterdam hét walhalla voor kersverse ouders en zwangere vrouwen. Je vindt er de allernieuwste producten, informatieve materclasses, leuke workshops en hele mooie aanbiedingen. Koop nu je ticket(s) met€ 4,-korting!


Kopieer onderstaande link in de Facebook Post zodat alle resultaten correct binnenkomen (rechtermuisknop>linkadres kopiëren):

Link Facebook Post

Beeldmateriaal Negenmaandenbeurs

Indien u opzoek bent naar sfeerbeelden van de Negenmaandenbeurs, dan kunt u gebruik maken van onderstaand beeldmateriaal.