Exposanten materiaal

Promotie van de Negenmaandenbeurs 2023

Onderstaand materiaal is beschikbaar voor de promotie van Negenmaandenbeurs 2023.

Speciale actie: 2e ticket halve prijs!

Speciaal voor exposanten is er een ticketactie ter promotie van deze gloednieuwe editie van de Negenmaandenbeurs. Wat houdt deze actie in?

  • Unieke actie om te delen met jouw achterban: het 2e ticket voor de helft van de prijs!
  • Korting alleen geldig met kortingscode CDHVP5P3
  • Alleen geldig voor woensdag 15 en donderdag 16 februari
  • Alleen geldig op de dagtickets (à €17,95)

 

Instagram Post

Een voorbeeld van een Instagram Post die kan worden ingezet door exposanten:

Wij staan op de Negenmaandenbeurs! Van 15 t/m 18 februari is RAI Amsterdam hét walhalla voor kersverse ouders en zwangere vrouwen. Je vindt er de allernieuwste producten, informatieve materclasses, leuke workshops en hele mooie aanbiedingen. Zien we je daar? Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €7,50.

Kopieer onderstaande link in de Instagram Post zodat alle resultaten correct binnenkomen (rechtermuisknop>linkadres kopiëren):

Link Instagram Post

Instagram Story

Een voorbeeld van een Instagram Story die kan worden ingezet door exposanten.

Kopieer onderstaande link in de Instagram Story zodat alle resultaten correct binnenkomen (rechtermuisknop>linkadres kopiëren):

Link Instagram Story

Facebook Post

Een voorbeeld van een Facebook Post die kan worden ingezet door exposanten:

Wij staan op de Negenmaandenbeurs! Van 15 t/m 18 februari is RAI Amsterdam hét walhalla voor kersverse ouders en zwangere vrouwen. Je vindt er de allernieuwste producten, informatieve materclasses, leuke workshops en hele mooie aanbiedingen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €7,50. Let op: er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er op tijd bij!

Kopieer onderstaande link in de Facebook Post zodat alle resultaten correct binnenkomen (rechtermuisknop>linkadres kopiëren):

Link Facebook Post

Beeldmateriaal Negenmaandenbeurs

Indien je opzoek bent naar sfeerbeelden van de Negenmaandenbeurs, dan kunt je gebruik maken van onderstaand beeldmateriaal.