Zoek verbinding met uw publiek

Maak deel uit van de Negenmaandenbeurs en kom in contact met gemiddeld 50.000 (aanstaande) ouders onder één dak. Sinds 1985 is Negenmaandenbeurs een sterk podium voor het boosten van uw sales en het geven van productdemonstraties om te zien hoe uw (nieuwe) product ontvangen wordt door het publiek. Het biedt u een publiek waarvan u het hele jaar profiteert.

Schrijf u in voor Negenmaandenbeurs 2021 » Deelname tarieven » Meer informatie aanvragen » Neem contact op »

Regulier tariefvanaf 1 juni

Uw doelstellingen

Een succesvolle deelname begint bij het stellen van duidelijke doelstellingen. Wat wilt u bereiken en wanneer beschouwt u uw deelname als een succes? Onze experts helpen u graag met het bereiken van uw doelstellingen.

Exposanten over Negenmaandenbeurs

Ik doe mee omdat ik tijdens de Negenmaandenbeurs van mijn klanten persoonlijk de feedback op mijn producten kan ontvangen. Daarnaast kan ik persoonlijk goede instructies geven aan de consumenten, zodat ze het product op een juiste manier kunnen gebruiken. Naast mijn fysieke aanwezigheid op de beurs heb ik ook een online campagne via de Negenmaandenbeurs ingezet, daarmee heb ik de brand awareness kunnen verhogen. De samenwerking met de Negenmaandenbeurs heb ik als super positief en professioneel ervaren. Een heel leuk en enthousiast team met goede ideeën!

Mini Monkey | Margot Visser - Onderneemster

Wij doen mee aan de Negenmaandenbeurs omdat dit dé manier is om in contact te komen met de consument. Het is natuurlijk van oudsher de bekendste beurs op het gebied van alles wat met baby’s te maken heeft. Dus voor Joolz is het heel belangrijk dat we hier aanwezig zijn en hier onze toekomstige consumenten kunnen ontmoeten.

Joolz | Hazjar Lotfi el Idrissi - PR

De Kras & Win app werkt voor ons erg goed. Bezoekers komen namelijk het gewonnen product bij ons ophalen op de stand. Daarmee wordt de traffic van bezoekers naar onze stand gestimuleerd. Vervolgens bekijken deze bezoekers wat we nog meer in het assortiment hebben.

Dooky | Francis Lonte - Product ontwikkelaar en marketing

Tijdens de Negenmaandenbeurs, afgezien van onze stand, hebben we een heleboel marketing items ingezet. Alles zodat de bezoeker onze stand, ons merk en onze producten heel gemakkelijk kan vinden op de beurs. Ik denk dat het voor een heleboel merken die zich richten op de aanstaande moeder ontzettend interessant is om deel te nemen aan de Negenmaandenbeurs. Het is het ultieme moment om met je doelgroep in contact te komen en echt 1 op 1 een kwalitatief contact realiseren, want waar vind je dat nog.

Weleda | Kim Goppel - Brand & PR Manager

Feiten & cijfers 2020

heeft iets gekocht
voor het eerst op de beurs
is zwanger
zwanger van het eerste kindje

Experience Negenmaandenbeurs

Member Mugshot

Marja Aguirre

Exhibition Manager & Sales Consultant

020 549 17 62

06 152 24 936

4 zekerheden bij deelname aan Negenmaandenbeurs

Advies

Uw ambities zijn belangrijk. We helpen u graag met het bereiken van uw doelstellingen.

Experts

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het organiseren van evenementen in het topsegment.

Locatie

RAI Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en per auto. We bevinden ons op slechts enkele minuten van het stadscentrum.

Waardevolle ontmoetingen

Op de Negenmaandenbeurs ontmoet u, en komt u in gesprek met, duizenden beursbezoekers uit uw doelgroep.