Ontmoet ruim 50.000 (aanstaande) ouders onder één dak!

 Van 21 t/m 25 februari 2018 vindt voor de 33e keer het grootste evenement op het gebied van zwanger zijn, baby’s en jonge ouders plaats in RAI Amsterdam. Negenmaandenbeurs is een ijzersterk podium voor uw productdemonstraties, verkoop en de kans om te kijken hoe uw (nieuwe) product wordt ontvangen door het publiek.

 

Er zijn helaas geen mogelijkheden meer voor deelname aan de Negenmaandenbeurs 2018.

Top 3 redenen voor deelname aan de Negenmaandenbeurs

Directe verkoop

Realiseer uw verkoopdoelstellingen op de Negenmaandenbeurs. Afgelopen editie deed maar liefst 85% van de bezoekers een aankoop met een gemiddelde besteding van € 158,-.

Marketing

Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs geeft u de mogelijkheid om met duizenden klanten in contact te komen. Wat brengt uw klant naar uw stand, waarom kopen zij uw producten en wat vinden zij er van? Ga in gesprek met de bezoeker en profiteer, ook nog nadat de beurs voorbij is, van deze waardevolle informatie.

Naamsbekendheid

Laat ruim 50.000 bezoekers kennismaken met uw merk en uw (nieuwste) producten. Eén van de belangrijkste bezoekredenen is de oriëntatie op nieuwe producten en diensten. Bezoekers komen om informatie te verzamelen, te proberen en ervaringen en inspiratie op te doen. Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs is uw kans om uw product in de spotlights te zetten.

Exposanten over Negenmaandenbeurs 2017

Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs 2017 (bezoekers)

 

Vraag alle feiten & cijfers van Negenmaandenbeurs 2017 aan »

Paviljoens

Naast reguliere deelname met eigen standbouw of uniforme bouw in de hallen, kunt u ook kiezen voor deelname op/in één van de volgende pleinen of paviljoens.

Puur Baby Plaza

Puur Baby Plaza in hal 8 is dé plek voor (aanstaande) ouders die hun kind graag gezond, verantwoord en 'groen' zien opgroeien.

Peuter Plein

45% van de Negenmaandenbeurs bezoekers heeft al (jonge) kinderen. Op het Peuter Plein - dat wij in 2017 met ca. 20 bedrijven met succes hebben geïntroduceerd, kunnen zij terecht voor producten en activiteiten voor kinderen van 1-4 jaar.

Webshop Straat

In de Webshop Straat in hal 11 komt de visuele shopwereld tot leven. Perfect als u in 'real life' kennis wilt maken met uw webshopbezoekers.


De Webshop Straat is inmiddels uitverkocht. Bespreek de mogelijkheden voor alternatieve opties.

Baby Shopping Plaza

Perfect voor starters: Baby Shopping Plaza in hal 11. U vindt hier laagdrempelige marktkraampjes, perfect voor de verkoop van leuke (baby) hebbedingen.

Modeshow

Een walk met uw nieuwe kinderwagen of uw nieuwste positiemode op het hoofdpodium? Dat kan en de organisatie wordt u volledig uit handen genomen.

Nieuw: Negenmaandenbeurs Villa

U vindt hier alle producten die genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award. Ook kunnen bezoekers hier terecht voor de Expert Lounge, Papaklas Lounge, de Geboortekaartjes Straat, workshops, 3- en 4D echo’s en de Mama Masterclasses.

Expert Lounge

(Aanstaande) ouders zijn op zoek naar advies en informatie. Informeer hen op dit plein over voeding, verzorging, gezondheid, bevallen, verloskundigen/kraamzorg, financiële zaken, opvoeding, veiligheid etc.

Geboortekaartjes Straat

In de Geboortekaartjes Straat kunt u samen met andere aanbieders uw geboortekaartjes/website presenteren.

Mama Masterclasses

Geef een workshop of Mama Masterclass! Informeer (aanstaande) ouders in een half uur over uw product/onderwerp.

Hip & Happening (nieuw)

Hip & Happening is hét paviljoen voor de startende ondernemer. Deelnemen aan dit paviljoen kan wanneer u:

  • Maximaal 2 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel
  • Handzame producten aanbiedt voor (aanstaande) ouders
  • Tegen relatief lage kosten toch graag zijn/haar product of dienst wil presenteren & toetsen bij het grote publiek

 

Zorg dat uw merk opvalt

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de ruim 200 andere exposanten? Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen om u met uw merk te onderscheiden, producten te lanceren met effect en leads en branding te genereren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


Promotionele mogelijkheden »

Beursvloer Negenmaandenbeurs

Tarieven

Tot 1 juni 2018 vroegboektarief

Vanaf 1 juni 2018 regulier tarief

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u de volgende informatie direct per e-mail:

  • E-magazine deelnemen aan Negenmaandenbeurs 2018
  • Feiten & Cijfers 2017
  • Informatie Baby Innovation Award

Deelname aan een beurs is een hele investering in tijd en geld, en voor veel exposanten is het geen dagelijkse kost. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en staan voor u klaar om u te helpen.

Marja Horstman

Marja Horstman

Sales Consultant

m.horstman@rai.nl

020 549 17 62

06 152 24 936

Exposanten over Negenmaandenbeurs

Gezellige en vrolijke beurs. Mooie gelegenheid om de doelgroep 'first moms' persoonlijk te bereiken!

Billy & Lilly

De RAI heeft ook dit jaar weer een zeer professionele en succesvolle Negenmaandenbeurs neergezet. Wij zijn als exposant zeer tevreden, maar vooral de bezoekers lieten weten het weer een zeer geslaagd dagje uit te vinden met voor elk wat wils op zwanger- en babygebied. Mede door de goede organisatie en voorbereidingen kan dit evenement tot een succesvolle Negenmaandenbeurs worden bestempeld! Voor ons als Prénatal blijft dit een belangrijke én leuke manier om in touch te komen met onze primaire doelgroep.

Nadine van Doorn, Prénatal Moeder & Kind BV

De Negenmaandenbeurs is hét podium voor een merk om zich te presenteren aan het publiek.

Petit & Jolie