Deelnemen

De Negenmaandenbeurs is het platform om ruim 50.000 zwangere vrouwen en jonge ouders te ontmoeten. Van 21 t/m 25 februari 2018 vindt voor de 33e keer het grootste evenement op het gebied van zwanger zijn, baby’s en jonge ouders plaats in RAI Amsterdam. Het is een ijzersterk podium voor uw productdemonstraties, verkoop en de kans om te kijken hoe uw (nieuwe) product wordt ontvangen door het publiek.

Top 3 redenen voor deelname aan de Negenmaandenbeurs

Directe verkoop

Realiseer uw verkoopdoelstellingen op de Negenmaandenbeurs. Afgelopen editie deed maar liefst 85% van de bezoekers een aankoop met een gemiddelde besteding van € 158,-.

Marketing

Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs geeft u de mogelijkheid om met duizenden klanten in contact te komen. Wat brengt uw klant naar uw stand, waarom kopen zij uw producten en wat vinden zij er van? Ga in gesprek met de bezoeker en profiteer, ook nog nadat de beurs voorbij is, van deze waardevolle informatie.

Naamsbekendheid

Laat ruim 50.000 bezoekers kennismaken met uw merk en uw (nieuwste) producten. Eén van de belangrijkste bezoekredenen is de oriëntatie op nieuwe producten en diensten. Bezoekers komen om informatie te verzamelen, te proberen en ervaringen en inspiratie op te doen. Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs is uw kans om uw product in de spotlights te zetten.

Exposanten over Negenmaandenbeurs 2017

Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs 2017 (bezoekers)

 Feiten en cijfers Negenmaandenbeurs 2017

Vraag alle feiten & cijfers van Negenmaandenbeurs 2017 aan »

Paviljoens

Naast reguliere deelname met eigen standbouw of uniforme bouw in de hallen, kunt u ook kiezen voor deelname op/in één van de volgende pleinen of paviljoens.

Puur Baby Plaza

Puur Baby Plaza in hal 8 biedt producten en informatie voor bezoekers over hoe zij hun kind gezond, veilig en ‘groen’ kunnen laten opgroeien.

Interesse om deel te nemen?
Deelname is mogelijk vanaf € 256 per m². Minimale afmetingen voor standruimte is 9 m².

Beperkt aantal plaatsen en afmetingen beschikbaar!

Peuter Plein

45% van de Negenmaandenbeurs bezoekers heeft al (jonge) kinderen. In 2017 hebben wij in hal 11 het Peuter Plein met ca. 20 bedrijven met producten en activiteiten voor kinderen in de leeftijdscategorie 1 t/m 4 jaar met succes geïntroduceerd. Bent u een aanbieder van speelgoed, kleding, boeken etc. specifiek voor deze doelgroep, dan is het Peuter Plein de perfecte plek voor u.

Interesse in deelname?
U betaalt € 173 excl. standbouw en € 256 inclusief standbouw. Deelname is mogelijk vanaf 9 m².

Modeshow

Een walk met uw nieuwe kinderwagen of uw nieuwste positiemode op het hoofdpodium? Dat kan en de organisatie wordt u volledig uit handen genomen. De modeshow van 25 min. vindt 4 keer per dag plaats op het hoofdpodium in hal 11. Eén walk duurt ca. 2 minuten en is met maximaal 4 modellen (meerdere modellen bespreekbaar tegen betaling). U kunt één of meerdere walks afnemen.

Interesse om deel te nemen?
Deelname aan de modeshow is al mogelijk vanaf € 1.350.

Mama Masterclasses

Geef een workshop of Mama Masterclass! Informeer (aanstaande) ouders in een half uur over uw product/onderwerp. De Mama Masterclasses vinden plaats op het Baby Innovatie Plein in hal 9.

Interesse om deel te nemen?
Deelname is al mogelijk vanaf € 500,- (per masterclass).

Deskundigen Plein

(Aanstaande) ouders zijn hongerig naar advies, ondersteuning en informatie. Informeer hen op dit plein over voeding, verzorging, gezondheid, bevallen, verloskundigen/kraamzorg, financiële zaken, opvoeding, veiligheid etc.

Interesse om deel te nemen?
Deelname aan het Deskundigenplein is al mogelijk vanaf € 1.350 (pakketprijs per unit van 4 m²).

Geboortekaartjes Straat

In de Geboortekaartjes Straat kunt u samen met andere aanbieders uw geboortekaartjes/website presenteren. Deelname is incl. paviljoen standbouw die u naar eigen wens inricht en is mogelijk vanaf 4 m². Beperkt aantal plaatsen en afmetingen beschikbaar! De Geboortekaartjes Straat bevindt zich in 2018 in hal 8 of hal 9.

Interesse om deel te nemen?
Deelname is al mogelijk vanaf € 256 per m². Minimale afmeting voor standruimte is 4 m².

Baby Shopping Plaza

Het Baby Shopping Plaza in hal 11 is bedoeld voor kleine (startende) ondernemers met leuke handzame producten voor moeder en kind die uitgestald kunnen worden op een kraam.

Interesse om deel te nemen?
Deelname is al mogelijk vanaf € 1.350 (pakketprijs per kraam van 4 m²).

Webshop Straat

De Webshop Straat bevindt zich in hal 11 aan de doorgang naar hal 8 waar alle bezoekers langskomen. Promoot er uw webshop en verkoop er direct uw producten.

Interesse om deel te nemen?
Deelname is al mogelijk vanaf € 256 per m². Minimale afmeting voor standruimte is 6 m².

Papa Route

Heeft u specifieke producten, een leuke activiteit, een extra korting of cadeautje voor (aanstaande) vaders of wilt u een Papa Masterclass verzorgen, dan kunt u opgenomen worden in de Papa Route. Deze route krijgt extra aandacht op de plattegrond.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via negenmaandenbeurs@rai.nl

Zorg dat uw merk opvalt

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de ruim 200 andere exposanten? Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen om u met uw merk te onderscheiden, producten te lanceren met effect en leads en branding te genereren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


Promotionele mogelijkheden »

Beursvloer Negenmaandenbeurs

TARIEVEN

Tot 1 juni 2017 vroegboektarief

Vanaf 1 juni 2017 regulier tarief

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u de volgende informatie direct per e-mail:

  • Feiten & Cijfers 2017

Deelname aan een beurs is een hele investering in tijd en geld, en voor veel exposanten is het geen dagelijkse kost. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en staan voor u klaar om u te helpen.

Dieuxdonnée Denneman

Dieuxdonnée Denneman

Sr. Salesmanager

d.denneman@rai.nl

020 549 22 02

Marja Horstman

Marja Horstman

Sales Consultant

m.horstman@rai.nl

020 549 17 62

06 152 24 936

EXPOSANTEN OVER Negenmaandenbeurs

Gezellige en vrolijke beurs. Mooie gelegenheid om de doelgroep 'first moms' persoonlijk te bereiken!

Billy & Lilly

De RAI heeft ook dit jaar weer een zeer professionele en succesvolle Negenmaandenbeurs neergezet. Wij zijn als exposant zeer tevreden, maar vooral de bezoekers lieten weten het weer een zeer geslaagd dagje uit te vinden met voor elk wat wils op zwanger- en babygebied. Mede door de goede organisatie en voorbereidingen kan dit evenement tot een succesvolle Negenmaandenbeurs worden bestempeld! Voor ons als Prénatal blijft dit een belangrijke én leuke manier om in touch te komen met onze primaire doelgroep.

Nadine van Doorn, Prénatal Moeder & Kind BV

De Negenmaandenbeurs is hét podium voor een merk om zich te presenteren aan het publiek.

Petit & Jolie