Event

Wordt het een jongetje of een meisje? Maak een 3D echo op de Negenmaandenbeurs!

zondag, 26 januari 2020

Nog even en dan opent de Negenmaandenbeurs haar deuren. Van 26 februari t/m 1 maart kunnen aanstaande en kersverse ouders terecht in de RAI in Amsterdam voor alles op het gebied van zwangerschap en de periode daarna.

Echo’s zijn heel nuttig in de zwangerschap, maar stiekem ook een goed moment om even naar je baby te kunnen gluren. Hoe ziet hij of zij er uit? En wordt het een jongen of een meisje? Tijdens de Negenmaandenbeurs kun je bij stand 8.515 iedere dag (en de hele dag door) terecht voor een echo. Dé stand die je dus eigenlijk niet mag overslaan! Zowel een 3D echo als een geslachtsbepaling worden hier uitgevoerd door zeer ervaren klinische verloskundigen en gynaecologen uit het Amsterdam UMC. Even genieten van je kleintje in 3D beeld, óf alvast het geslacht van je baby weten zodat de gender reveal party gepland kan worden, kan hier!

Het geld dat wordt opgehaald met de echo’s gaat naar een goed doel, de Stichting Stoptevroegbevallen.nl dat onderzoek doet naar vroeg geboorte en het voorkomen ervan.

Voor een echo betaal je 50 euro. Wat je hiervoor krijgt?

  • 15 minuten 3D echo
  • 2 zwart-wit foto’s
  • USB stick met de kleurenfoto’s

Kom kijken naar je baby én steun de stichting Stoptevroegbevallen.nl bij het belangrijke doel: alle kinderen de beste mogelijke start geven en vroeggeboortes voorkomen.

Het meest complete aanbod voor jou en je baby!
Heb jij onlangs positief getest, ben je al bevallen of verwacht je een baby als bijvoorbeeld pleegouder? Het maakt eigenlijk niet uit. Negenmaandenbeurs is dé plek waar je dan wilt zijn. Van 26 februari t/m 1 maart vind je er de nieuwste snufjes, must-haves voor je uitzet, stylingtips, de liefste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer! Je hart gaat hier gegarandeerd sneller kloppen.

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 11.00 – 22.00 uur. Bezoekers aan de Negenmaandenbeurs bezoeken op dezelfde dag ook gratis de Huishoudbeurs en het Pasar Colour Festival.