Apps die je niet wil missen!

Er zijn duizenden nuttige en leuke apps te downloaden voor op je tablet of telefoon. Maar zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Kijk mee welke apps wij je van harte aanbevelen.

Oei ik groei - altijd de sprongen bij de hand

2,49

Oei, ik groei! app houdt jou op de hoogte van de mentale ontwikkeling van jouw baby! Mentale sprongen gaan vaak gepaard met een moeilijke fase waarin een baby last heeft van de drie H’s: Huilerig, Hangerig en Humeurig, minder slaapt en slechter eet.  Met deze app kan je op ieder moment van de dag zien in welke sprong jouw baby zich bevindt, wat je baby na het nemen van de sprong kan gaan doen en wat jij kan doen om je baby te helpen.


24Baby.nl – Zwanger, baby, babynamen en forum

Gratis

Zwanger? Of heb je een baby? 24Baby.nl is de meest vertrouwde bron voor (aanstaande) ouders. Volg je zwangerschap en de ontwikkeling van je baby van week tot week. Word lid van een geboorteclub, vind jouw favoriete babynaam en nog veel meer.


Feed Me - Baby Food, Sleep en Diapers Tracker

Gratis

Naast vreugde en plezier kan een nieuwe baby ook zorgen en onzekerheid veroorzaken. Eet mijn kind wel genoeg? Of heb ik mijn kind al vitamines gegeven vandaag? Met Feed Me houd je gemakkelijk de dagelijkse verzorging van je kind bij en heb je in één oogopslag overzicht. Soms heb je je handen vol aan je kind, daarom kan je Feed Me snel en met één hand bedienen. Ook kan je eenvoudig samenwerken met je partner en anderen.


ZwApp - een unieke app voor zwangeren!

Gratis

ZwApp is speciaal ontwikkeld voor zwangeren door zorgprofessionals. Het is een unieke app die je praktische en betrouwbare informatie geeft tijdens je gehele zwangerschap. Door gerichte medische vragen stelt ZwApp een uniek profiel vast en kom je terecht in het zorgpad wat het meest voor jou van toepassing is, en krijg je specifieke en betrouwbare informatie die voor jou van belang is. Niet voor niets is deze app ontwikkeld door verloskundigen en gynaecologen.

 

Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige

Gratis

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er iedere week nieuw interessant leesvoer, video’s, een weeëntimer, boekentips en winacties. Download de App gratis, selecteer je verloskundige, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd .

 

De GroeiApp

De GroeiApp

Gratis

De GroeiGids app van de GGD GroeiGids helpt je om alle bijzondere ontwikkelingen in je zwangerschap bij te houden, van de 1e echo’s tot de bevalling. Na de geboorte kun je ook de groei van je kind in de GroeiGids app vastleggen. Voeg foto’s en filmpjes toe en maak zo een prachtig groeiboek voor je kind. Via de App kun je bovendien handige informatie ontvangen over gezond zwanger zijn en gezond opgroeien.

 

 

Boekstart: lekker voorlezen aan je baby

Gratis

Heb jij de BoekStart-app al op je telefoon? Hij staat vol video's en heldere informatie over voorlezen. Ook vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app. Verder kan je jouw voorleesmoment vastleggen en een heuse voorleeswekker instellen die je er op tijd aan herinnert om voor te lezen!