Bestel bij jouw Negenmaandenbeurs ticket een NS-dagretour voor slechts € 19,00 per persoon. Geldig vanaf elk station in Nederland naar station RAI. Dit NS dagretour is persoons- en trajectgebonden en alleen geldig tijdens beursdagen. Van woensdag t/m vrijdag na 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

Heb je al een toegangskaart en wil je los een NS dagretour bestellen voor € 19,00 bestel dan een los NS-dagretour (€ 1,00 servicekosten).


stap
1

BESTELLEN

Bestel tegelijk met het Negenmaandenbeurs ticket een NS-dagretour. Zodra de betaling binnen is, wordt er een e-mail met e-ticket, inclusief NS couponcode, verstuurd.

stap
2

ACTIVEREN

Activeer deze NS couponcode in de NS webshop. Vul de gegevens in: vertrekstation, reisdatum, persoonsgegevens en e-mailadres. Datum voor het bezoek aan Negenmaandenbeurs nog niet bekend? Geen probleem, de couponcode kan tot op de reisdag zelf geactiveerd worden. Voor NS e-tickets geldt dat annuleren van eenmaal bestelde en betaalde NS e-tickets niet mogelijk is.

stap
3

BEVESTIGEN

Ga akkoord met de voorwaarden en het NS e-ticket is geactiveerd. Het systeem toont een bestelbevestiging. Klik op de getoonde link om het NS e-ticket te printen. Neem de geprinte e-ticket en een geldig legitimatiebewijs mee in de trein.

Station Amsterdam RAI

Station Amsterdam RAI bevindt zich op het traject tussen station Duivendrecht en Schiphol en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.

Vanuit Noord-Holland uitstappen op station Amsterdam Sloterdijk neem dan de metro richting Gein. Vanaf Amsterdam Centraal is de metrolijn 52 richting zuid de beste keuze.


Reisadvies

Het Amsterdam RAI station wordt tot begin mei 2020 verbouwd. Ons advies is om dit station tot die tijd te mijden en te reizen met metro 52. De metro vertrekt vanaf station Amsterdam Zuid richting Noord en vanuit station Amsterdam CS richting Zuid, uitstappen op het metrostation Europaplein.

Let op: bovenstaand reisadvies is niet van toepassing als het NS-dagretour gekocht is in combinatie met de beursregistratie/beurstoegangskaart. Met deze NS-dagretour kan er alleen uitgestapt worden op station Amsterdam RAI, anders is de korting niet geldig.


Meer informatie?

3 maanden voorafgaand aan het evenement, kun je via de NS website de NS couponcode(s) activeren en het treinticket in de vorm van een e-ticket, bevestigen, downloaden en uitprinten. Bekijk de NS-voorwaarden.

NS klantenservice kunt u telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag 08.00 - 22.00 uur en zaterdag 09.00 - 17.00 uur
030 751 51 55 (lokaal tarief).

Informatie met betrekking tot routes en dienstregelingen vindt u op 9292.nl of op de NS Reisplanner.