Papa Route

We hebben de perfect Papa Route (of partnerroute ;-)) voor je uitgestippeld. (Aanstaande) vaders kunnen via deze route langs diverse exposanten lopen voor een cadeautje, speciaal voor of door vaders ontwikkelde producten of een leuke papaklas. Er zijn voor de mannen dus genoeg redenen om gezellig mee te gaan!

Papaklas Lounge

De Negenmaandenbeurs niet voor mannen? Natuurlijk wel! Een kindje op de wereld zetten, doe je samen. Je partner is minstens net zo belangrijk bij de opvoeding van het kind, als jij! Je partner is je steun en toeverlaat tijdens de bevalling en kraamtijd. Wie regelt er anders dat het kraambezoek weer op tijd vertrekt of de kleine een schone broek krijgt als jij net borstvoeding hebt gegeven? 

Betrek je partner juist nu al bij je zwangerschap, het is natuurlijk nog allemaal wat abstracter als je het kindje niet zelf voelt trappelen de hele dag. Speciaal voor de mannen is er dit jaar de “Papaklas Lounge”, dé plek voor mannen om onderling tips en ervaringen uit te wisselen. Er zijn professionals en ervaren vaders aanwezig, maar ook een zitzak om even bij te komen! De "Papaklas Lounge" is een initiatief van Sander de Heer en Floris Regouin, beiden vader en organisatoren van maandelijkse men-only informatieavonden.

Papadag Negenmaandenbeurs 2016

Deelnemers Papa Route 2017