Faciliteiten op de Negenmaandenbeurs

Met een newborn stap je even anders de deur thuis uit dan alleen. Los van alle spullen die je moet inpakken, sta je nu vaak ook stil bij de vraag: waar verschoon of voed ik onderweg mijn baby? Tijdens jouw bezoek aan de Negenmaandenbeurs hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Je vindt in elke hal een voedingslounge (incl. mogelijkheid om te kolven met professioneel apparatuur én advies van lactatiekundigen). Daarnaast kun je je baby tussen het shoppen door verschonen in één van de twee verschoningsruimtes (incl. gratis luiers). Spullen stallen? Maak gebruik van een locker. Er zijn pinautomaten aanwezig en ook bij diverse exposanten kan gepind worden maar beter: pin vooraf! Scheelt je een hoop wachten. Herinneringen vastleggen en via social delen? Er is gratis wifi op de beurs (netwerk en code ter plekke).

Parkeren kan vrijwel naast de hoofdingang in de RAI parkeergarages P3 of P4. Zorg dat je er op tijd (lees: een uur of 10) bent om verzekerd te zijn van een plekje. Anders kan het zijn dat je naar een parkeerterrein elders wordt geleid.

Plattegrond

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Bekijk hier de plattegrond »