zwanger
Zwanger

Video: wat is het leukste van zwanger zijn?

zaterdag, 5 november 2022

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Maar wat is nu precies het leukste van zwanger zijn? Tijdens Negenmaandenbeurs 2022 vroegen we het aan onze zwangere bezoekers.

Tijdens je zwangerschap kun je verbaasd zijn over alle nieuwe indrukken die je krijgt. Want hoe bijzonder is het dat er een mensje in je buik groeit?

  • Dat het groeit en groeit
  • Dat je je baby voelt schoppen en bewegen
  • Dat je voelt dat je baby de hik heeft

Leuke dingen om de zwangerschap heen

Baby-uitzetlijst

Maar ook alles om de zwangerschap heen is iets om nooit te vergeten. Want je wilt je natuurlijk perfect voorbereiden op de komst van je kleintje. Zo zorg je met onze baby-uitzetlijst ervoor dat je alles in huis hebt wat noodzakelijk is voor de verzorging van je baby. Tijdens de Negenmaandenbeurs kun je de nieuwste trends zien en vaak met aantrekkelijke beursaanbiedingen aanschaffen.

Aandacht

Je voelt je ook wat specialer omdat je vanuit je omgeving meer aandacht krijgt als je zwanger bent. Het kan soms heel vervelend zijn als iemand ongevraagd je buik wilt voelen, maar het is ook fijn als iemand in het ov meteen opstaat om zijn stoel aan te bieden.

Uiterlijk

Natuurlijk is de kans groot dat je last hebt van allerlei vervelende zwangerschapskwalen, maar er is ook een aantal voordelen aan je zwangerschap. Wat dacht je van die volle bos haar? Heb je ooit zo’n weelderige bos haar gehad? Normaal gesproken verlies je per dag gemiddeld honderd haren, maar door de toename van het hormoon oestrogeen wordt de haaruitval geremd. Geniet er nog maar even van want na je zwangerschap wordt de schade ingehaald.

Ook kan je gezicht een gezonde glow krijgen, omdat tijdens je zwangerschap de hoeveelheid bloed in je huid toeneemt.

Video

Tijdens Negenmaandenbeurs 2022 vroegen we onze bezoekers wat zij zo leuk vinden/vonden van het zwanger zijn:

 

Lees ook:

10 zwangerschapshacks die het leve makkelijker maken

Leuke feitjes over je zwangerschap. Wist je dit al?